35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Hej!
WItam nowe kobietki
u nas od rana leje ble
mam wynik bety i tokosplazmozy!
beta aż 29247.00 mIU/ml a tokso ok mam przeciwciała
lekarz napisał,ze beta ładna
MYSZAAAAAAAAAAAAAA halooooooo!!!!!!!!
oj tyle piszecie,ze nie pamietam juz do czego miałam sie odniesc yyyyy no nie pamietam hihihi
ja raz wsadziłam brata na parapet na zewnatrz domu ale bardzo wysoki i zwiałam bo on zaczął ryczec masakrycznie bo nie umiał zejsc. Raz zbiłam chłopaka który dokuczał bratu
a tak bawiłam sie z chłopakami w indian,w zołnierzy grałam w piłke nozna i ciągle kolana były w plastrach.
DObrego dnia Wam zyczeinessa, Elfik lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj jestem chVj nie matka. Nie mam siły na nic. Mały siedzi w bujaczku i ogląda bajki... mowiłam, ze chVj nie matka jestem
Simba, kapturnica, Reni, Bursztyn, Elfik, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, samira, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej!
WItam nowe kobietki
u nas od rana leje ble
mam wynik bety i tokosplazmozy!
beta aż 29247.00 mIU/ml a tokso ok mam przeciwciała
lekarz napisał,ze beta ładna
MYSZAAAAAAAAAAAAAA halooooooo!!!!!!!!
oj tyle piszecie,ze nie pamietam juz do czego miałam sie odniesc yyyyy no nie pamietam hihihi
ja raz wsadziłam brata na parapet na zewnatrz domu ale bardzo wysoki i zwiałam bo on zaczął ryczec masakrycznie bo nie umiał zejsc. Raz zbiłam chłopaka który dokuczał bratu
a tak bawiłam sie z chłopakami w indian,w zołnierzy grałam w piłke nozna i ciągle kolana były w plastrach.
DObrego dnia Wam zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 12:53
inessa, Elfik, malgos741 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zastanawiam się nad kupnem wielofunkcyjnego urządzenia do przygotowywania posiłków dla małego. Macie coś takiego, jak się to sprawdza?
http://www.beaba.com/encaffe, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja dzisiaj jestem chVj nie matka. Nie mam siły na nic. Mały siedzi w bujaczku i ogląda bajki... mowiłam, ze chVj nie matka jestem
caffe, Elfik, Sabina, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Zastanawiam się nad kupnem wielofunkcyjnego urządzenia do przygotowywania posiłków dla małego. Macie coś takiego, jak się to sprawdza?
Żona
Najlepiej z małego miasteczka lub ze wsi.caffe, inessa, Simba, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
babciacaffe wrote:Zastanawiam się nad kupnem wielofunkcyjnego urządzenia do przygotowywania posiłków dla małego. Macie coś takiego, jak się to sprawdza?
caffe, Simba, Elfik, moremi, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedze sobie w kafejce na tarasie, kapuczino pije, Adas w wozku obok spi, pani w domu sprzata. Bosz, nie moglo byc tak od razu??
Bursztyn, Simba, inessa, Reni, macduska, caffe, EwaT, Sabina, moremi, BISCA, Mega, iwcia77, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Siedze sobie w kafejce na tarasie, kapuczino pije, Adas w wozku obok spi, pani w domu sprzata. Bosz, nie moglo byc tak od razu??
Wiec jednak rozumu Ci calkiem nie odjeloChodz, niechc Cie usciskam !
Pusurek, moremi, Simba, BISCA, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
Elfik, kapturnica, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz dziękujemy za życzenia:-)
Inessa super, czyli wszystko jak trza i natura chciała..
Co to jest "iz" - iż? Bo chciałabym trochę ponadużywać
Czyli wiadomo dlaczego tu tak fajnie:-) wszystkie baby tutaj mają jajniki i jaja (bo nie wiem czemu męskie jaja miałyby być lepsze), żadna mimozą nie była...jeszcze tylko przestaniemy gadać o tym, ze ojej zgrublam bo wazę 53 kilo, i będzie GITES
Do tej pani co wyjeżdża i pakuje laptop - ze szczerego serca, odpoczynek od myślenia o staraniach czyli również forum jest czasem nieodzowny....wręcz zalecany
Ale ja się dluuugo staraminessa, moremi, Simba, macduska, kapturnica, Mega, iwcia77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny