35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj czytalam, ze jak kobieta ma zgage w ciazy, to sie dziecko z wlosami urodzi. I prosze u Ani sie sprawdzilo. Czyli u mnie beda jakies kompletne zaroslaki, bo mnie zgaga nie opuszcza. Zgage mam nawet po wypiciu siemienia lnianego, ktore pije zeby nie miec zgagi.
iwcia77, Mega, Bursztyn, Elfik, samira, Mala79, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
czyli nic ci nie pomaga ???
ja wogole nie mam zgagi, tylko silne bole zoladka ale jak wypije szklanke sody to mi od razu przechodzi ...
Simba wrote:Wczoraj czytalam, ze jak kobieta ma zgage w ciazy, to sie dziecko z wlosami urodzi. I prosze u Ani sie sprawdzilo. Czyli u mnie beda jakies kompletne zaroslaki, bo mnie zgaga nie opuszcza. Zgage mam nawet po wypiciu siemienia lnianego, ktore pije zeby nie miec zgagi.
BISCA lubi tę wiadomość
-
to jak szeptanie w grupie... hahahaha
Simba wrote:Ej, przestan dobra?
To tak jak w klasie sobie potajemnie wiadomosci w papierkach przekazywac
Jestes u Pani!Mega, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ok, trudno..jakos sie pozbieram
Bardzo wazny jest tez pasek postepu ciazy, bo tak jak wspominalam mojemu M tygodnie nic nie mowia, tylko procentyiwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
no to tak jak jaSimba wrote:No mam, ale prawie nic w niego nie wpisuje. Wpisuje tylko swoja wage i wymiary dzieciakow.
Bardzo wazny jest tez pasek postepu ciazy, bo tak jak wspominalam mojemu M tygodnie nic nie mowia, tylko procentymoremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ej, przestan dobra?
To tak jak w klasie sobie potajemnie wiadomosci w papierkach przekazywac
Jestes u Pani!
nie wiesz nigdy kto z kim, a najlepsze jest to, ze czasem bys nigdy nie podejrzewala, ze to wlasnie ta z tamta sie......iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.
Gratulacje wielkie !!! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:bozia, a ile lt ma starszy ze go samego do domu puscic nie chca?
Nawet w gimnazjum nie puszczą samego chorego, bo musi byc w tym czasie w szkole, jakby cos mu sie po drodze stało, to szkoła odpowiada, więc nie puszczą. Nawet jak ma być zwolniony np na jakieś zawody czy gdzieś tam, to musi przyjśc rodzic. U nas tak jest