X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza, będzie dziewczyna, niech się inne modlą... Bo inaczej te wszystkie chłopaki forumowe będą musiały ze sobą ten teges ;-) .... Będzie jak w Chinach, chcieli synkow, a teraz synowe kupują z zagramanicy...:-)

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam babeczki!

Aniu miałam rano wpisać że trzymam kciuki a tu już Twoje cudo na świecie. Se5rdecznie gratuluję i cieszę się ogromnie! Duży chłopczyk. Najważniejsze że już mozesz przytulać i całować i przestać się męczyć z tym gnieceniem od wewnątrz. Biedak tyle się namęczył, pewnie już od miesiąca wciągał brzuch i podkulał nogi żeby mamę nie bolało :)

Ewo gratuluję sukcesów szkolnych, to jakieś kolokwia? bo trochę dziwna pora na sesję egzaminacyjną

Mega co jest?????

ściskam kciuki za kazdą jedną z nas
    A no jak zwykle ;) a u ciebie?

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Hej babki, ja z drogi tylko melduje, że wszystko ok. Taka byłam podjarana jak Kartofel lapkami do nas machal, ze nawet nie przycisnelam lekarza mruka, czy może płeć już widać. Tak czy inaczej, Kartofel 6.5cm, NT 1.7, nosek jest. L
    Ciesze sie razem z Toba, ze wszystko ok :-)

dorbie, paszczakin lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur ty tutaj kurka nie strasz!

Mala79, Pusurek lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku cieszę sie ze wszystko ok <3

Mala79, paszczakin lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, po twoim opisie doszłam do wniosku ze nie ma opcji żebym w pierwszych miesiącach została z twixami choć na chwile sama.
    Ojojoj ale mi stracha napedzilas.
    Dbaj o siebie i każ o siebie dbać,

Mala79, malgos741, Mega, Pusurek, iwcia77, Sabina, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka - dobrze CI idzie w szkole - rozumiem, że niemiecki to kolejny język, który zgłebiasz -bo przecież po angielsku już śmigasz...

Pusur - widzisz co ta koniowata z Tobą robi? Skacz dalej jak popertana, jedz mało i czekaj na efekty....jedyny pożytek z tego wydarzenia, to taki, że chłop się na bank przestraszył i uzna może konieczność Zosi na soboty.....

Paszcza - super wyniki :)

Ja wróciłam ze szpitala - głowa oglądnięta - bez większych urazów (rodzice tego kolesia mają się jutro stawić na rozmowę do wychowawcy), Palec prześwietlony - podejrzenie było złamania, ale na szczęście tylko mocno ubity....zaszczepili go profilaktycznie na tężca - bo i z głowy i z palca leje się krew..:) ja pojechałam na izbę przyjęć ze starszym i z malutkim w foteliku, bo nie miałam co z nim zrobić...wszyscy lekarze pooglądali sobie Kajtka, a on był bardzo grzeczny i po kilku godzinach wróciliśmy do domu...

Mala79, Mega, kapturnica, macduska, Pusurek, Sabina, iwcia77, BISCA, Reni, paszczakin, moremi, samira, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm a moze mi podpowiecie jak mam przekonac mojego Synka,że jezyk polski to nie jest zło konieczne bo mam z tym duży problem nie chce pisać dłuzszych wypowiedzi na pytanie odpowie ale jak ma cos przelac na papier to jest ciezko chory a ja powoli trace cierpliwosc...

iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja wróciłam ze szpitala - głowa oglądnięta - bez większych urazów (rodzice tego kolesia mają się jutro stawić na rozmowę do wychowawcy), Palec prześwietlony - podejrzenie było złamania, ale na szczęście tylko mocno ubity....zaszczepili go profilaktycznie na tężca - bo i z głowy i z palca leje się krew..:) ja pojechałam na izbę przyjęć ze starszym i z malutkim w foteliku, bo nie miałam co z nim zrobić...wszyscy lekarze pooglądali sobie Kajtka, a on był bardzo grzeczny i po kilku godzinach wróciliśmy do domu...

No to najwazniejsze, że wszystko ok ze starszym Synkiem i nie musial miec niczego zszywanego ani, ze nie wykazalo zlamania ile kobieta musi sie najesc strachu o swoje pociechy zanim beda duze

Mega lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur a jak teraz się czujesz?
    Paszczak cudownie że rączki widzieliście i że wszystko ok :-)

Mega, Pusurek, Bozia3, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam po kilkudniowej przerwie :-)
    ale dziury na forum nie było raczej

Elfik miałaś rację laptop się nie przydał
    bo akurat w naszym pokoju nie było wi-fi :-(

Podczytywałam was trochę z komórki
    ale zasięg był cHujowy jak to w Bieszczadach...:-/

Mala79, malgos741, Mega, kapturnica, Bozia3, iwcia77, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Witam po kilkudniowej przerwie :-)
    ale dziury na forum nie było raczej

Witam Witamy i o zdrówko pytamy :-)

Wiesz, ze utkwily mi Twoje zdjecia w glowie (nie zebym lubila kobietki hihi) ale tak jakoś wyszlo, że fryzurka przykuła moja uwage

iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No to najwazniejsze, że wszystko ok ze starszym Synkiem i nie musial miec niczego zszywanego ani, ze nie wykazalo zlamania ile kobieta musi sie najesc strachu o swoje pociechy zanim beda duze
    Nawet jak sa duże to matka tez sie stresuje ;) ta robota nigdy sie nie kończy ;)
    Bozia dobrze ze z Młodym wszystko w porządku, ale miałaś dzisiaj rozrywkowy dzien ;)

kapturnica, macduska, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, gratulacje
    no i kurka jak ja Ci zazdroszczę ( oczywiście pozytywnie)

http://www.iv.pl/images/36873800980643304056.jpg

Mega, malgos741, Mala79, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jeszcze wydepczesz ścieżkę na SOR... wiem coś o tym,
    dobrze, że jest dobrze

Mega, Mala79, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Pusur, po twoim opisie doszłam do wniosku ze nie ma opcji żebym w pierwszych miesiącach została z twixami choć na chwile sama.
    Ojojoj ale mi stracha napedzilas.
    Dbaj o siebie i każ o siebie dbać,
    Simba jeśli karmiąc będziesz pamiętała o odpowiedniej ilości kalorii w swojej diecie, to nie powinno się nic takiego wydarzyć.
    Naszemu Pusurkowi za bardzo zależy na wyglądzie sprzed ciąży, że podejrzewam, że niedojada i stąd te problemy.

Pusur jesteś karmiącą matką i pamiętaj że to co Ty zjesz, to w mleku dajesz swojemu dziecku. Nie możesz karmić i odchudzać się!

kapturnica, Mega, Mala79, Pusurek, macduska, Simba, Sabina, BISCA, moremi, Elfik, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega jeśli Cię to pocieszy u mnie też tak samo.....:-(

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur dbaj o siebie, takie omdlenia to nie żarty.

Pusurek lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie na wątku jak W na wspolnej..Cos sie dziac u kogos musi..=D

Pusur to żes myka odwalila Ty to masz łeb jak sklep terazjuz pani do sprzatania etat dostanie na bank. Po takich jazdach chUopserca nie ebdzie mial sie sprzeciwiac...

Paszczaczku fajnie ,że niuniek/nka zdrowe....

Macduska brakowalo Cie tak myslalam ,ze lapciem to se mozesz najwyzek na zadupiu po glowie powalic hehehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:15

Iwone, Mega, Mala79, Pusurek, macduska, Simba, Sabina, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega jeśli Cię to pocieszy u mnie też tak samo.....:-(
    Nie pociesza... Trza sie pozbierać i ruszyć do boju :) damy radę, nam tez w końcu dopisze szczęście! :)

Mala79, macduska, malgos741, Sabina, peppapig lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 5054 5055 5056 5057 5058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ