35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Nawet jak sa duże to matka tez sie stresuje
ta robota nigdy sie nie kończy
Bozia dobrze ze z Młodym wszystko w porządku, ale miałaś dzisiaj rozrywkowy dzien
No tak tak niby nie ale w koncu one/oni tez dorastaja i wiesz nadal kochasz i sie martwisz to logiczne ale juz nie zawsze jest taki kontakt jak za dzieckaMega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Nie pociesza... Trza sie pozbierać i ruszyć do boju
damy radę, nam tez w końcu dopisze szczęście!
a wiesz jakoś coraz trudniej się zebrać z podłogi
i jeszcze cykl miałam 24 dniowy a @ okoł 7 dni po owulce, jakiś kosmos - normalnie jak zobaczyłam w sobotę plamienie to mało mnie nie trafiło,
nawet przez chwilkę się łudziłam że to może implantacja
( wiesz jak to z nadzieją bywa) ale rano już było po ptokach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:34
Mega, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Normalnie na wątku jak W na wspolnej..Cos sie dziac u kogos musi..
Pusur to żes myka odwalila Ty to masz łeb jak sklep terazjuz pani do sprzatania etat dostanie na bank. Po takich jazdach chUopserca nie ebdzie mial sie sprzeciwiac...
Paszczaczku fajnie ,że niuniek/nka zdrowe....
Macduska brakowalo Cie tak myslalam ,ze lapciem to se mozesz najwyzek na zadupiu po glowie powalic hehehe
ale w innych pokojach internet śmigał tylko u mnie nie było...wrrrrrrrrrrrElfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Ania - ogromne gratulacje - z tego wszystkiego zapomniałam o wydarzeniu dnia !!
Co do Myszy - to albo jeszcze dość długo nie urodziła w szpitalu i ją trzymają, albo może - podobnie jak u mnie - jakimś badaniom poddano dziecko i musi czekać w szpitalu. Moja kumpela rodziła w tym samym szpitalu w czwartek (cesarka) i już w niedziele była w domu - a przecież po cesarce trzymają dłużej...więc ten szpital wypuszcza dosyć szybko do domu...iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale w innych pokojach internet śmigał tylko u mnie nie było...wrrrrrrrrrrr
Kurcze stanowczo za krotka faza lutealna..Bierzesz cos na nia???macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNniejszym dementuje obrzydliwe plotki:
1. Moj stan to nie wina guru, bo nie cwiczylam od 3 tygodni
2. Nie byl to tez powod, zeby nie dac doopy
3. Pani do sprzatania zostala zaakceptowana bez cyrkow w lazience.
Teraz jest juz ok, troche jestem slaba, ale chlop sie naprawde przejal i zobaczyl, ze moje opowiesci o zmeczeniu i niedosypianiu to nie sa brednie rozhisteryzowanej matki z baby bluesem. Swoja droga, jakie te chlopy durne, ze jak pan z pogotowia nie powie, a lekarz potem nie powtorzy, ze mamie potrzebny jest sen, to kuzwa nie wierza jak sie mowi to na codzien.
Smutne to ciut.Mala79, macduska, malgos741, Iwone, Simba, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....
http://repostuj.pl/img/104349/masakra-pila-mechaniczna/Pusurek, macduska, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Teraz jest juz ok, troche jestem slaba, ale chlop sie naprawde przejal i zobaczyl, ze moje opowiesci o zmeczeniu i niedosypianiu to nie sa brednie rozhisteryzowanej matki z baby bluesem. Swoja droga, jakie te chlopy durne, ze jak pan z pogotowia nie powie, a lekarz potem nie powtorzy, ze mamie potrzebny jest sen, to kuzwa nie wierza jak sie mowi to na codzien.
Smutne to ciut.Pusurek, Elfik, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....
http://repostuj.pl/img/104349/masakra-pila-mechaniczna/
https://www.youtube.com/watch?v=PWV4hDSQxJg
A tu dluzsza wersja dla obcokrajowcow.
https://www.youtube.com/watch?v=puvT3ea_4OA -
nick nieaktualnykapturnica wrote:No loszrobil ci figla i sam zafundowal odstreske od watku ihhiihhi...
Kurcze stanowczo za krotka faza lutealna..Bierzesz cos na nia???
W pierwszym owulacja była wcześnie bo około 10 dc a lutealna około 14 dni
później - cykl około 25 dniowy. Ten ostatni cykl- owulka około 15 - 16 dc po zastrzyku a @ przylazła w 24 dc a nawet 23dc wieczorem.
Po owulce już od 4 cykli biorę luteinę 3x1. -
Iwone wrote:Simba jeśli karmiąc będziesz pamiętała o odpowiedniej ilości kalorii w swojej diecie, to nie powinno się nic takiego wydarzyć.
Naszemu Pusurkowi za bardzo zależy na wyglądzie sprzed ciąży, że podejrzewam, że niedojada i stąd te problemy.
Pusur jesteś karmiącą matką i pamiętaj że to co Ty zjesz, to w mleku dajesz swojemu dziecku. Nie możesz karmić i odchudzać się!z tego co wiem piwko ma dużo kalorii
Iwone, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wcześniej tak nie było,cykle 28-29 faza lt raczej książkowo- 14 dni- potwierdzone monitoringiem. Ostatnie dwa cykle tak fiksują.
W pierwszym owulacja była wcześnie bo około 10 dc a lutealna około 14 dni
później - cykl około 25 dniowy. Ten ostatni cykl- owulka około 15 - 16 dc po zastrzyku a @ przylazła w 24 dc a nawet 23dc wieczorem.
Po owulce już od 4 cykli biorę luteinę 3x1.macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:i odpowiednia, zbilansowana dieta Pusurku
Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni.Mala79, malgos741, macduska, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.Marcel
duży kawaler z niego
Odpoczywajcie i napisz jak poczujesz się lepiejpeppapig lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I mimo 3lutek przylazla suka???Kurde ujnia...Idziesz do gina???Ciekawe co moze byc przyczyna...Moze ten lek na stymulacje ma taki efekt uboczny u Ciebie.,.Przy krotkiejfl to kurde zagniezdzenie nie ma szans..Ehh jak go nie kijem to go pałą...
Qwa znowu 100 dla gina i z 50 za drogę o ile pojadę busem a jeszcze dzień stracony,
mam dość