X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nawet jak sa duże to matka tez sie stresuje ;) ta robota nigdy sie nie kończy ;)
    Bozia dobrze ze z Młodym wszystko w porządku, ale miałaś dzisiaj rozrywkowy dzien ;)

No tak tak niby nie ale w koncu one/oni tez dorastaja i wiesz nadal kochasz i sie martwisz to logiczne ale juz nie zawsze jest taki kontakt jak za dziecka

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Nie pociesza... Trza sie pozbierać i ruszyć do boju :) damy radę, nam tez w końcu dopisze szczęście! :)

a wiesz jakoś coraz trudniej się zebrać z podłogi

i jeszcze cykl miałam 24 dniowy a @ okoł 7 dni po owulce, jakiś kosmos - normalnie jak zobaczyłam w sobotę plamienie to mało mnie nie trafiło,
    nawet przez chwilkę się łudziłam że to może implantacja
    ( wiesz jak to z nadzieją bywa) ale rano już było po ptokach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:34

Mega, Elfik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Normalnie na wątku jak W na wspolnej..Cos sie dziac u kogos musi..=D

Pusur to żes myka odwalila Ty to masz łeb jak sklep terazjuz pani do sprzatania etat dostanie na bank. Po takich jazdach chUopserca nie ebdzie mial sie sprzeciwiac...

Paszczaczku fajnie ,że niuniek/nka zdrowe....

Macduska brakowalo Cie tak myslalam ,ze lapciem to se mozesz najwyzek na zadupiu po glowie powalic hehehe

ale w innych pokojach internet śmigał tylko u mnie nie było...wrrrrrrrrrrr

Elfik, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - ogromne gratulacje - z tego wszystkiego zapomniałam o wydarzeniu dnia !!

Co do Myszy - to albo jeszcze dość długo nie urodziła w szpitalu i ją trzymają, albo może - podobnie jak u mnie - jakimś badaniom poddano dziecko i musi czekać w szpitalu. Moja kumpela rodziła w tym samym szpitalu w czwartek (cesarka) i już w niedziele była w domu - a przecież po cesarce trzymają dłużej...więc ten szpital wypuszcza dosyć szybko do domu...

iwcia77, macduska, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ale w innych pokojach internet śmigał tylko u mnie nie było...wrrrrrrrrrrr
    No loszrobil ci figla i sam zafundowal odstreske od watku ihhiihhi...
    Kurcze stanowczo za krotka faza lutealna..Bierzesz cos na nia???

macduska, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nniejszym dementuje obrzydliwe plotki:
    1. Moj stan to nie wina guru, bo nie cwiczylam od 3 tygodni
    2. Nie byl to tez powod, zeby nie dac doopy ;)
    3. Pani do sprzatania zostala zaakceptowana bez cyrkow w lazience. ;)

Teraz jest juz ok, troche jestem slaba, ale chlop sie naprawde przejal i zobaczyl, ze moje opowiesci o zmeczeniu i niedosypianiu to nie sa brednie rozhisteryzowanej matki z baby bluesem. Swoja droga, jakie te chlopy durne, ze jak pan z pogotowia nie powie, a lekarz potem nie powtorzy, ze mamie potrzebny jest sen, to kuzwa nie wierza jak sie mowi to na codzien.
    Smutne to ciut.

Mala79, macduska, malgos741, Iwone, Simba, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, Mega, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
    Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....

http://repostuj.pl/img/104349/masakra-pila-mechaniczna/

Pusurek, macduska, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Teraz jest juz ok, troche jestem slaba, ale chlop sie naprawde przejal i zobaczyl, ze moje opowiesci o zmeczeniu i niedosypianiu to nie sa brednie rozhisteryzowanej matki z baby bluesem. Swoja droga, jakie te chlopy durne, ze jak pan z pogotowia nie powie, a lekarz potem nie powtorzy, ze mamie potrzebny jest sen, to kuzwa nie wierza jak sie mowi to na codzien.
    Smutne to ciut.
    Bo czasami to trzeba z mlotkiem do faceta podchodzic chociaz sa wyjatki od reguly i w zwiazku w ktorym obecnie jestem to On jest wiekszym panikarzem niz ja i to powiem, że tez nie jest dobre bo powinna byc w miare rownowaga, a to cięzko wypracowac ...

Pusurek, Elfik, Mega, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
    Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....

Corka moja go uwielbia. Swir, ale mnie rozwalil na swieta pomoca dla bezdomnych. Spoko jest koles.
    https://www.youtube.com/watch?v=PWV4hDSQxJg

A tu dluzsza wersja dla obcokrajowcow.
    https://www.youtube.com/watch?v=puvT3ea_4OA

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No loszrobil ci figla i sam zafundowal odstreske od watku ihhiihhi...
    Kurcze stanowczo za krotka faza lutealna..Bierzesz cos na nia???
    wcześniej tak nie było,cykle 28-29 faza lt raczej książkowo- 14 dni- potwierdzone monitoringiem. Ostatnie dwa cykle tak fiksują.
    W pierwszym owulacja była wcześnie bo około 10 dc a lutealna około 14 dni
    później - cykl około 25 dniowy. Ten ostatni cykl- owulka około 15 - 16 dc po zastrzyku a @ przylazła w 24 dc a nawet 23dc wieczorem.

Po owulce już od 4 cykli biorę luteinę 3x1.

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Simba jeśli karmiąc będziesz pamiętała o odpowiedniej ilości kalorii w swojej diecie, to nie powinno się nic takiego wydarzyć.
    Naszemu Pusurkowi za bardzo zależy na wyglądzie sprzed ciąży, że podejrzewam, że niedojada i stąd te problemy.

Pusur jesteś karmiącą matką i pamiętaj że to co Ty zjesz, to w mleku dajesz swojemu dziecku. Nie możesz karmić i odchudzać się!
    Nareszcie jakies dobre wieści :) z tego co wiem piwko ma dużo kalorii :)

Iwone, Bozia3, moremi, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ze mamie potrzebny jest sen,
    i odpowiednia, zbilansowana dieta Pusurku ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    wcześniej tak nie było,cykle 28-29 faza lt raczej książkowo- 14 dni- potwierdzone monitoringiem. Ostatnie dwa cykle tak fiksują.
    W pierwszym owulacja była wcześnie bo około 10 dc a lutealna około 14 dni
    później - cykl około 25 dniowy. Ten ostatni cykl- owulka około 15 - 16 dc po zastrzyku a @ przylazła w 24 dc a nawet 23dc wieczorem.

Po owulce już od 4 cykli biorę luteinę 3x1.
    I mimo 3lutek przylazla suka???Kurde ujnia...Idziesz do gina???Ciekawe co moze byc przyczyna...Moze ten lek na stymulacje ma taki efekt uboczny u Ciebie.,.Przy krotkiejfl to kurde zagniezdzenie nie ma szans..Ehh jak go nie kijem to go pałą...

macduska, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

No typowa masakra ciekawe ile osob przeszlo zawal ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    i odpowiednia, zbilansowana dieta Pusurku ;)
    A, jeszcze jedna plota. ;)
    Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
    Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni. ;)

Mala79, malgos741, macduska, Sabina, iwcia77, BISCA, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Jestem już po. Marcel urodził się o 13:05, waży 4120 i 59 cm, ma ciemne włoski:)
    Jestem na pooperacyjnej i ledwo żyję. Brzuch boli jak cholera i nadal nie czuję nóg. Poza tym ok. Jak się ogarnę to wstawię zdjęcie.
    Anula serdecznie gratuluję :) Marcel :) duży kawaler z niego :)
    Odpoczywajcie i napisz jak poczujesz się lepiej <3

peppapig lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - nie ma ktoś przypadkiem w pdf "Język niemowląt" Tracy HOgg ? Szukam jej w sieci, ale na chomikach nie ma...chciałabym przeczytać, a nie chcę kupować...

iwcia77, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia moge Tobie podeslac mailem to co znalazlam w necie jest w pdfie 53 strony wiec obawiam sie ze to nie calosc ale jesli chcesz pisz sciagne i podlesle :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I mimo 3lutek przylazla suka???Kurde ujnia...Idziesz do gina???Ciekawe co moze byc przyczyna...Moze ten lek na stymulacje ma taki efekt uboczny u Ciebie.,.Przy krotkiejfl to kurde zagniezdzenie nie ma szans..Ehh jak go nie kijem to go pałą...
    idę, i to nie wiem czy nie jutro bo pewnie już będzie po @

Qwa znowu 100 dla gina i z 50 za drogę o ile pojadę busem a jeszcze dzień stracony,

mam dość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    idę, i to nie wiem czy nie jutro bo pewnie już będzie po @

Qwa znowu 100 dla gina i z 50 za drogę o ile pojadę busem a jeszcze dzień stracony,

mam dość
    Nie dziwie ci sie.....Mozna sie wkurwic....

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5055 5056 5057 5058 5059 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ