X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A, jeszcze jedna plota. ;)
    Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
    Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni. ;)

A ja nie myślałam, ze się odchudzasz. Raczej, sprawiałaś wrażenie idealnej i o ile na początku jak zaczęłaś mówić o zmeczeniu to odetchnęłam z ulgą nawet, ze ideał zszedł z cokołu, tak teraz wcale się nie cieszę. Zdrowiej i właź na pomnik czym prędzej :-)

kapturnica, Iwone, iwcia77, Mala79, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na BBC leci cud życia :) od poczęcia..
    Babka jest w ciąży ze swoim 16 dzieckiem <3
    Mmmmmmmm

iwcia77, Mala79, BISCA, macduska, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur przegięłaś! Taki numer odwalić! Laska weź uważaj na siebie, a chłopa to łopatą jak nie kuma, że jesteś zmęczona. Wystraszyłam się jak Cię przeczytałam <3

Pusurek, Iwone, Mala79, peppapig lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A, jeszcze jedna plota. ;)
    Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
    Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni. ;)
    i bardzo dobrze, bo mleko matki jest najlepsze. Podejrzewam że jak przeszłabyś na mleko sztuczne, to dopiero zaczęło by się z alergiami.
    Zbilansowana miałam na myśli odpowiednia ilość kalorii.

Niestety nie mamy już naście lat i niedospanie źle na nas wpływa. To są uroki macierzyństwa w naszym wieku. Masz juz jedno, to wiesz że z czasem będzie coraz lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:38

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak wiedziałam, że przekażesz nam dobre wieści :) Bardzo się cieszę :)

paszczakin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owszem sciagnelam i wiesz co to jest to sa po prostu rozdzialy a na reszcie kartki jest wpisane "dostepne w pelnej wersji" wiec chyba nie ma sensu zasmiecac Tobie poczty ... Jesli natrafie na cos konkretnego albo zobacze u siebie w pracy bo tez mamy dzial z ksiazkami to dam znac ...

Az mi wstyd by bylo cos takiego wysylac Tobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:38

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski ja spadam, bo mam górę prasowania, a że miałam gości na weekend to wszystko czeka ;)
    Może przed zaśnięciem Was poczytam, bo nie mam siły, rano miałam biegunkę, a popołudniu jak zjadłam obiad to rzygłam dalej niż widziałam, coś mi nie zazdrowiło. Teraz już ok, ale odpuszczę sobie posiłek na dziś i zjem jutro
    Udanego wieczoru <3

kapturnica, Mala79, macduska, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    i bardzo dobrze, bo mleko matki jest najlepsze. Podejrzewam że jak przeszłabyś na mleko sztuczne, to dopiero zaczęło by się z alergiami.
    Zbilansowana miałam na myśli odpowiednia ilość kalorii.

Niestety nie mamy już naście lat i niedospanie źle na nas wpływa. To są uroki macierzyństwa w naszym wieku. Masz juz jedno, to wiesz że z czasem będzie coraz lepiej.
    A 5 drozdzowek dziennie zalatwiloby kwestie kalorii? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Laski ja spadam, bo mam górę prasowania, a że miałam gości na weekend to wszystko czeka ;)
    Może przed zaśnięciem Was poczytam, bo nie mam siły, rano miałam biegunkę, a popołudniu jak zjadłam obiad to rzygłam dalej niż widziałam, coś mi nie zazdrowiło. Teraz już ok, ale odpuszczę sobie posiłek na dziś i zjem jutro
    Udanego wieczoru <3
    To faktycznie moze tylko suchareczki i tez odpoczywaj

Sabina lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Owszem sciagnelam i wiesz co to jest to sa po prostu rozdzialy a na reszcie kartki jest wpisane "dostepne w pelnej wersji" wiec chyba nie ma sensu zasmiecac Tobie poczty ... Jesli natrafie na cos konkretnego albo zobacze u siebie w pracy bo tez mamy dzial z ksiazkami to dam znac ...

Az mi wstyd by bylo cos takiego wysylac Tobie
    ok w porządku - nie ma sprawy :)

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na chwile spuścić z oczu i pierdolnik w klasie!

Pusur marsz do higienistki tam poczekasz na dorosłych. Jesteś zwolniona z wfu. Proszę przynieść zaświadczenie o stanie zdrowia.

Paszczu .....no ale to o siurka nie zapytałaś.. no weeeeź

Andżej germański oprawco..gratulacje

Pusurek, paszczakin, BISCA, macduska, EwaT, Simba, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, samira, Mala79 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kup mu dyktafon.. niech tam przelewa swoje myśli a potem przepisuje na papier..
    Mala79 wrote:
    Hm a moze mi podpowiecie jak mam przekonac mojego Synka,że jezyk polski to nie jest zło konieczne bo mam z tym duży problem nie chce pisać dłuzszych wypowiedzi na pytanie odpowie ale jak ma cos przelac na papier to jest ciezko chory a ja powoli trace cierpliwosc...

kapturnica, iwcia77, samira, Mala79 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A ja nie myślałam, ze się odchudzasz. Raczej, sprawiałaś wrażenie idealnej i o ile na początku jak zaczęłaś mówić o zmeczeniu to odetchnęłam z ulgą nawet, ze ideał zszedł z cokołu, tak teraz wcale się nie cieszę. Zdrowiej i właź na pomnik czym prędzej :-)
    Heh :D
    Na poczatku niesie jeszcze adrenalina, mozna nie spac, gotowac, cwiczyc, ale potem zmeczenie rozwala na lopatki w jednej chwili. Ja chyba nie zauwazylam tej granicy, ale tez mam wykanczajace noce i nawet najlepsza corka mnie nie zastapi przy nocnym karmieniu. A noski rozpieprzaja cale kolejne dni i koleczko sie zamyka.
    Zatem pomnik niech troche poczeka, wroce kiedys. ;)

macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba t-shirt w sam raz dla ciebie ;D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28eaecffd950.jpg

Pusur- zbieraj sily bo to nie ma zartow z tym zmeczeniem...<3

Paszczak- hurra! gratuluje swietnych wiesci <3 niech moc bedzie z wami :D

Pusurek, paszczakin, BISCA, Reni, kapturnica, Simba, moremi, caffe, Mega, Sabina, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz.. to syndrom odstawienia
    Pusurek wrote:
    Nniejszym dementuje obrzydliwe plotki:
    1. Moj stan to nie wina guru, bo nie cwiczylam od 3 tygodni

Pusurek, macduska, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    są też z klaunem mordercą ;-)
    kapturnica wrote:
    Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
    Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....

http://repostuj.pl/img/104349/masakra-pila-mechaniczna/

kapturnica, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kup mu dyktafon.. niech tam przelewa swoje myśli a potem przepisuje na papier..
    Dobry pomysl dziekuje :-)

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ok w porządku - nie ma sprawy :)
    za to znalazlam na szybko cos takiego
    http://www.eduteka.pl/doc/jezyk-niemowlat
    zerknij tutaj moze bedzie cale bo ja wlasnie skonczylam pracke i lece do domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 21:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia usuń adres bo Cię na fejsie namierzą ;-)
    No i teraz caly swiat wie, jak Bozia ma na imie. ;)

BISCA, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdałam
    jestem
    pije

Reni, kapturnica, macduska, Simba, moremi, iwcia77, Mega, Sabina, BISCA, samira, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 5056 5057 5058 5059 5060 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ