35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A, jeszcze jedna plota.
Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni.
A ja nie myślałam, ze się odchudzasz. Raczej, sprawiałaś wrażenie idealnej i o ile na początku jak zaczęłaś mówić o zmeczeniu to odetchnęłam z ulgą nawet, ze ideał zszedł z cokołu, tak teraz wcale się nie cieszę. Zdrowiej i właź na pomnik czym prędzejkapturnica, Iwone, iwcia77, Mala79, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A, jeszcze jedna plota.
Nie odchudzam sie, bo ja juz dawno wygladam jak przed ciaza. Ale dieta karmiacej matki lekka nie jest. Teraz odstawilam nabial i Adas ma znowu policzki jak niemowlaczek, a nie jak tarka do stop. Dieta zatem nie moze byc zbilansowana tak, jak innych karmiacych matek, mam po prostu jakies cherlawe dzieci i musze przez to jakos przezyc. Owszem, moge przejsc na mleko modyfikowane i odstawic go od cycka, ale tego nie chce robic.
Ale co mnie nie zabije, to mnie zmocni.
Zbilansowana miałam na myśli odpowiednia ilość kalorii.
Niestety nie mamy już naście lat i niedospanie źle na nas wpływa. To są uroki macierzyństwa w naszym wieku. Masz juz jedno, to wiesz że z czasem będzie coraz lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:38
Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOwszem sciagnelam i wiesz co to jest to sa po prostu rozdzialy a na reszcie kartki jest wpisane "dostepne w pelnej wersji" wiec chyba nie ma sensu zasmiecac Tobie poczty ... Jesli natrafie na cos konkretnego albo zobacze u siebie w pracy bo tez mamy dzial z ksiazkami to dam znac ...
Az mi wstyd by bylo cos takiego wysylac TobieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 20:38
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski ja spadam, bo mam górę prasowania, a że miałam gości na weekend to wszystko czeka
Może przed zaśnięciem Was poczytam, bo nie mam siły, rano miałam biegunkę, a popołudniu jak zjadłam obiad to rzygłam dalej niż widziałam, coś mi nie zazdrowiło. Teraz już ok, ale odpuszczę sobie posiłek na dziś i zjem jutro
Udanego wieczorukapturnica, Mala79, macduska, Mega, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:i bardzo dobrze, bo mleko matki jest najlepsze. Podejrzewam że jak przeszłabyś na mleko sztuczne, to dopiero zaczęło by się z alergiami.
Zbilansowana miałam na myśli odpowiednia ilość kalorii.
Niestety nie mamy już naście lat i niedospanie źle na nas wpływa. To są uroki macierzyństwa w naszym wieku. Masz juz jedno, to wiesz że z czasem będzie coraz lepiej.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Laski ja spadam, bo mam górę prasowania, a że miałam gości na weekend to wszystko czeka
Może przed zaśnięciem Was poczytam, bo nie mam siły, rano miałam biegunkę, a popołudniu jak zjadłam obiad to rzygłam dalej niż widziałam, coś mi nie zazdrowiło. Teraz już ok, ale odpuszczę sobie posiłek na dziś i zjem jutro
Udanego wieczoruSabina lubi tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Owszem sciagnelam i wiesz co to jest to sa po prostu rozdzialy a na reszcie kartki jest wpisane "dostepne w pelnej wersji" wiec chyba nie ma sensu zasmiecac Tobie poczty ... Jesli natrafie na cos konkretnego albo zobacze u siebie w pracy bo tez mamy dzial z ksiazkami to dam znac ...
Az mi wstyd by bylo cos takiego wysylac Tobie -
na chwile spuścić z oczu i pierdolnik w klasie!
Pusur marsz do higienistki tam poczekasz na dorosłych. Jesteś zwolniona z wfu. Proszę przynieść zaświadczenie o stanie zdrowia.
Paszczu .....no ale to o siurka nie zapytałaś.. no weeeeź
Andżej germański oprawco..gratulacjePusurek, paszczakin, BISCA, macduska, EwaT, Simba, moremi, Mega, Sabina, iwcia77, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kup mu dyktafon.. niech tam przelewa swoje myśli a potem przepisuje na papier..
Mala79 wrote:Hm a moze mi podpowiecie jak mam przekonac mojego Synka,że jezyk polski to nie jest zło konieczne bo mam z tym duży problem nie chce pisać dłuzszych wypowiedzi na pytanie odpowie ale jak ma cos przelac na papier to jest ciezko chory a ja powoli trace cierpliwosc...kapturnica, iwcia77, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A ja nie myślałam, ze się odchudzasz. Raczej, sprawiałaś wrażenie idealnej i o ile na początku jak zaczęłaś mówić o zmeczeniu to odetchnęłam z ulgą nawet, ze ideał zszedł z cokołu, tak teraz wcale się nie cieszę. Zdrowiej i właź na pomnik czym prędzej
Na poczatku niesie jeszcze adrenalina, mozna nie spac, gotowac, cwiczyc, ale potem zmeczenie rozwala na lopatki w jednej chwili. Ja chyba nie zauwazylam tej granicy, ale tez mam wykanczajace noce i nawet najlepsza corka mnie nie zastapi przy nocnym karmieniu. A noski rozpieprzaja cale kolejne dni i koleczko sie zamyka.
Zatem pomnik niech troche poczeka, wroce kiedys.macduska, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba t-shirt w sam raz dla ciebie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/28eaecffd950.jpg
Pusur- zbieraj sily bo to nie ma zartow z tym zmeczeniem...
Paszczak- hurra! gratuluje swietnych wiesciniech moc bedzie z wami
Pusurek, paszczakin, BISCA, Reni, kapturnica, Simba, moremi, caffe, Mega, Sabina, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
a widzisz.. to syndrom odstawieniaPusurek wrote:Nniejszym dementuje obrzydliwe plotki:
1. Moj stan to nie wina guru, bo nie cwiczylam od 3 tygodniPusurek, macduska, moremi, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
są też z klaunem mordercą
kapturnica wrote:Dziewczyny kojarzycie goscia Wardege???On rozne fejki robi i wkreca ludzi .Ostatnio modny byl psiak przebrany......
Mam cos lepszego ale ostrzegam dla ludzi o naprawde mocnych nerwach..Panie w dwupaku raczej niech nie ogladaja....
http://repostuj.pl/img/104349/masakra-pila-mechaniczna/kapturnica, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ok w porządku - nie ma sprawy
http://www.eduteka.pl/doc/jezyk-niemowlat
zerknij tutaj moze bedzie cale bo ja wlasnie skonczylam pracke i lece do domkuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 21:01
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny