X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i patrz :-). Wywołałam :-( hej Kkisia

Macduska, jednak dobrze, ze wróciłaś już z tych Bieszczadów. Tam niedźwiedź szaleje.

kkisia, Sabina, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze! Muszę Wam pokazać belgijska pogodynkę. Przecież to jest kurwa gorsze niż telewizja Białoruś
    image.jpg

caffe, kkisia, Sabina, Reni, macduska, Mega, BISCA, iwcia77, samira, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    pamiętasz wesołego Romka? nie bój,bój... wyłączą ci...

moja też tak miała.. potem dorosła troszkę i nagle odkryła, że jęki działają na rodziców...
    ja też tak chcę znowu, dziecko budzi się z uśmiechem, a nie.. :)
    Mój starszy był pogodny, więc może i ten nadal taki będzie :)

My własnie jak jęczy, czyli prawdopodobnie chce żeby go wziąć na ręce to bierzemy go na przetrzymanie, czyli odwracamy jego uwagę od tego, że jak zajęczy to osiągnie to co chce. Taki mały myk ;)

Simba, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musze! Muszę Wam pokazać belgijska pogodynkę. Przecież to jest kurwa gorsze niż telewizja Białoruś
    image.jpg
    No cóż by tu powiedzieć..........

macduska, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jak to jest że ja jadłam wszystko??

a ile czasu ty Ewka karmilas..?

moremi lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Pooooszło..
    :)
    Elfik dzięki :) Muszę teraz tylko znaleźć czas...:)

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a ile czasu ty Ewka karmilas..?
    od lipca do wrzesnia

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj wyrywał mi z ręki banana, no to mu dałam. To potem ja mu musiałam wyrywać z buzi bo tak mu smakował :)

Bardzo go interesuje moje jedzenie i komórka o.O

Sabina, gosia7122, Simba, BISCA, Mega, Pusurek, iwcia77, samira, moremi, megan8, Mala79 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - to nie jest tak, że wstajesz rano - robisz sobie śniadanie - kilka bułeczek i potem jednocześnie bierzesz dziecko - karmisz go i jednocześnie delektujesz się kawką i bułeczkami...:) A rzeczywistość jest zupełnie inna - dziecko się wydziera - Ty ledwo przytomna po nieprzespanej nocy - łapiesz go i zaczynasz karmić, potem go trzeba przewinąć - on obesra ci wszystko dookoła - więc przebierasz go i czekasz aż skończy srać,,potem trzeba to wszystko posprzątać, małego gdzieś upakować, ale on znów płacze - może pić chce, a może mu ciasno w ciuchach, a może go brzuch boli, potem on się chwilę rozgląda - a Ty masz już na zegarze 12.00 - i lecisz po suchą bułkę, żeby coś ugryść lub innego herbatnika...:)
    Pusur ja Cię rozumiem - bo mam to samo rano...

caffe, Sabina, EwaT, Reni, gosia7122, Iwone, BISCA, Mega, macduska, Pusurek, iwcia77, Elfik, samira, moremi, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak to robicie?
    caffe wrote:

My własnie jak jęczy, czyli prawdopodobnie chce żeby go wziąć na ręce to bierzemy go na przetrzymanie, czyli odwracamy jego uwagę od tego, że jak zajęczy to osiągnie to co chce. Taki mały myk ;)

caffe lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    CD z fotami??? Czyżby nasz szpital wszedł w 21 wiek w ostatnim tygodniu???

no profeska! cd z programem, sama moge sobie nawet pomiary tam robic!

Simba, Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    image.jpg

ło Jesuuuu

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Czesc dziewczyny :)

Stesknilam sie za wami ;)
    Starania staraniami ale tu zawsze jest o czym pogadac

Poprosze jakies streszczenie ostatnich 3 tygodni bo nie nadrobie , doczytalam tylko ta strone :)

Unas rozejm ale starana niby zawieszone juz ne bede smigac do grzebalucha tylko totalny spontan

Wczoraj wymczylam dupke w Besheniowej :)

jej Kisia mialam nadzieje, ze wrocisz i tak powiesz! super!

kkisia, Mega, peppapig, moremi lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No i patrz :-). Wywołałam :-( hej Kkisia

Macduska, jednak dobrze, ze wróciłaś już z tych Bieszczadów. Tam niedźwiedź szaleje.

Nie widziałam, a z reszta moi współlokatorzy tak się darli, że pewnie spierdolił czym prędzej na Słowację. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:17

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jej Kisia mialam nadzieje, ze wrocisz i tak powiesz! super!

Kurde no
    Dajcie jakies streszczenie

Mega, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dobra tak pytam
    czyli laski też nie zrobi..
    żem myślała, że już ma usta zatkane ;-)
    Bozia3 wrote:
    Reni - to nie jest tak, że wstajesz rano - robisz sobie śniadanie - kilka bułeczek i potem jednocześnie bierzesz dziecko - karmisz go i jednocześnie delektujesz się kawką i bułeczkami...:) A rzeczywistość jest zupełnie inna - dziecko się wydziera - Ty ledwo przytomna po nieprzespanej nocy - łapiesz go i zaczynasz karmić, potem go trzeba przewinąć - on obesra ci wszystko dookoła - więc przebierasz go i czekasz aż skończy srać,,potem trzeba to wszystko posprzątać, małego gdzieś upakować, ale on znów płacze - może pić chce, a może mu ciasno w ciuchach, a może go brzuch boli, potem on się chwilę rozgląda - a Ty masz już na zegarze 12.00 - i lecisz po suchą bułkę, żeby coś ugryść lub innego herbatnika...:)
    Pusur ja Cię rozumiem - bo mam to samo rano...

caffe, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak to robicie?
    Jak jęczy to albo zaczynamy mówić do niego coś ciekawego (dźwiękowo), puszcam pozytywkę albo mu pokazuję zabawki. I on zapomina o jęczeniu. Wtedy po prostu go bierzemy na ręce. Żeby mu się własnie jęczenie nie kojarzyło z osiągnięciem celu.

A jak np. lezy w pokoju i krzyczy bo już za długo jest sam, to ja krzyczę z drugiego pokoju, że jestem. No to on już czuje się bezpiecznie.

Wczoraj leżeliśmy sobie na łóżku przez 2 godziny i gadaliśmy, wygłupialiśmy się i bawiliśmy. On sam jak leży potrafi jakoś się zająć sobą bo gada do wszystkiego co widzi.

Mega, EwaT, iwcia77, samira, Reni, moremi, megan8, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pusur, a nie robiłaś badań kontrolnych po porodzie?

Mnie gin zlecił morfologię, którą zrobiłam. A w sobote na wizycie zrobił mi cytologię.

Mamuśkom polecam zrobienie badań :)
    Robilam, po 7 tygodniach. Byly ok, zakladam, ze te z dzis tez beda niezle. Hemoglobine dzis mialam tylko ciutke nizsza. Zmeczenie mnie zabilo wczoraj.

caffe, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Robilam, po 7 tygodniach. Byly ok, zakladam, ze te z dzis tez beda niezle. Hemoglobine dzis mialam tylko ciutke nizsza. Zmeczenie mnie zabilo wczoraj.
    I @ obfita

Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja też jestem z tych matek co to dziecka odłogiem nie odłożą. Po prostu jakies przesilenie Cię dopadło.
    Czasami jestem niedospana, ale w dzień nie śpię, chociaż chodzę spać najwcześniej o 24. Bo jak idę się zdrzemnąć w ciągu dnia, to już jestem nie do życia potem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:24

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 5059 5060 5061 5062 5063 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: