X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Pusurku a Ty juz @ masz? Karmisz w nocy i juz przylazla?ja nie mam jeszcze.Mi mama pomaga ,codzien obiad gotuje bo ciezko by bylo
    Mala w nocy budzi sie tak co 3 godziny ale zdaza sie 5 godzin przespac.Pusurku uwazaj na siebie.
    No faken szit, @ przyszla, sucz jedna. I to taka mocna, ze nie pamietam czy kiedykolwiek taka mialam. A przerw w karmieniu nie mam wiekszych niz 2 godziny. Zjebalo sie mi chyba cos. ;)

caffe, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No faken szit, @ przyszla, sucz jedna. I to taka mocna, ze nie pamietam czy kiedykolwiek taka mialam. A przerw w karmieniu nie mam wiekszych niz 2 godziny. Zjebalo sie mi chyba cos. ;)
    Może po prostu ta pierwsza @ taka jest, a następne będą ok. Niekiedy kobietom po porodzie te kwestie się zmieniają. Musisz więc poczekac na następną, no chyba że nie chcesz ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musze! Muszę Wam pokazać belgijska pogodynkę. Przecież to jest kurwa gorsze niż telewizja Białoruś
    Wypisz wymaluj norweskie lalunie z telewizji. Tylko, ze tu nie tylko pogodynki tak wygladaja. Te prowadzace glowne wydania wiadomosci tez maja takie ałtficiki. ;)

Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wypisz wymaluj norweskie lalunie z telewizji. Tylko, ze tu nie tylko pogodynki tak wygladaja. Te prowadzace glowne wydania wiadomosci tez maja takie ałtficiki. ;)
    Tak prowadzące wiadomości tez sa urocze.
    Stylizacje takie jak u nas w latach 90tych. Wystrzepione "pazurki" na głowie i koniecznie radośnie wywiniete do góry. Satynowe bluzki w kolorze chabrowym...Rozumiesz skąd taki wysyp gejów...

Mega, macduska, Pusurek, kkisia, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - to nie jest tak, że wstajesz rano - robisz sobie śniadanie - kilka bułeczek i potem jednocześnie bierzesz dziecko - karmisz go i jednocześnie delektujesz się kawką i bułeczkami...:) A rzeczywistość jest zupełnie inna - dziecko się wydziera - Ty ledwo przytomna po nieprzespanej nocy - łapiesz go i zaczynasz karmić, potem go trzeba przewinąć - on obesra ci wszystko dookoła - więc przebierasz go i czekasz aż skończy srać,,potem trzeba to wszystko posprzątać, małego gdzieś upakować, ale on znów płacze - może pić chce, a może mu ciasno w ciuchach, a może go brzuch boli, potem on się chwilę rozgląda - a Ty masz już na zegarze 12.00 - i lecisz po suchą bułkę, żeby coś ugryść lub innego herbatnika...:)
    Pusur ja Cię rozumiem - bo mam to samo rano...
    Bozia zapomnniala tylko dodac, ze jak juz przebierzesz obesranca w czysta pieluche i posprzatasz obesrane, on natychmiast wali w pieluche to, czego nie dokonczyl 5 minut wczesniej. Reszta zgadza sie w 200%. :)

Mega, macduska, Bozia3, kkisia, samira, Reni, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawozdanie dla kkisi
    ja urodziłam Kajtka
    Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
    Reni jeździ na ryby z mężem - wielki okaz im się trafił - podobno z czystej Wisły, no i planuje śniadania kanapkowe po narodzinach synka - naiwna..:)
    Paszcza oglądała swojego kartofla na USG - ale zapomniała zapytać o płeć - jej rodzina chyba już wie o ciąży - w każdym razie koledzy z delegacji na pewno
    Simba miała małe kłopoty ze zdrowiem Jamesa, ale wszystko wróciło do normy - lepią teraz nałogowo setkami jakieś pierogi - nie wiem po co - jakaś taka szajba widocznie mała...
    moremi zaczyna starania na nowo - po porażce podniosła się - silna baba i da radę na pewno
    Bursztyn przeżyła traumę z powodu uczestnictwa w porodzie swojej koleżanki - ale pozbierała się (może jest po jakiejś terapii u promotora)
    kapturnica chciała mamuśki usunąć z forum - bo za mało rozmów o staraniach, a za dużo o gównach, ale nic jej z tego nie wyszło...
    elfik na 3 urodziny córki zamówiła tort w postaci dinozaura, czy smoka czy kogoś tam - nie wiadomo jak sobie córka z tym poradzi - w każdym razie chodzi o to, zeby wyrosła na samodzielną kobietę, a nie różową dziunię, która żeruje na facecie - no taki sposób wychowawczy elfik znalazła - każdy orze jak może...
    mysza rodzi już kilka dni, a my nic nie wiemy, za to ania dziś po cc urodziła dużego chłopca z włosami (miała zgagę w ciąży) - ja też miałam, ale mój jest łysy
    inessa jest w ciąży - wszystko idzie w dobrym kierunku i niech tak zostanie
    mandra się obraziła chyba - ale ja już nie pamiętam o co - acha - zlekceważyła traumę Bursztyna - a Bursztyn zrobiła jazdę z tego powodu no i jak to wśród bab - poszło na noże...
    małgoś wciąż pląsa na weselach - znaczy obsługuje je i nie przerywa starań
    mega już była w ogródku, witała się z gąską - ale niestety - zabawa od nowa
    jak sobie przypomnę to napiszę o reszcie...

Mega, Simba, caffe, paszczakin, Iwone, peppapig, kkisia, Pusurek, iwcia77, samira, Reni, moremi, megan8, Niuta, BISCA, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kurde no
    Dajcie jakies streszczenie
    Oj cieżko bedzie ;) witaj znowu fajnie ze jestes :)
    Ja mam pamięć krótka wiec Myszla poszła do porodu i zamilkła, Aniag urodziła dzisiaj i dała znać, kto da resztę?

kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze trochę i kupy będą raz dziennie, albo raz na kilka dni. Będzie dobrze dziewczyny :)

Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Może po prostu ta pierwsza @ taka jest, a następne będą ok. Niekiedy kobietom po porodzie te kwestie się zmieniają. Musisz więc poczekac na następną, no chyba że nie chcesz ;)
    Caffe wypluj to...
    Mialam nadzieje na @ za jakies 8 miechow, jak z corka. Ze bedzie skapo i bezbolesnie przynajmniej przez rok. I nic z tego, leje sie, boli, idz panie w chuj z takim zyciem.

caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sprawozdanie dla kkisi
    ja urodziłam Kajtka
    Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
    Reni jeździ na ryby z mężem - wielki okaz im się trafił - podobno z czystej Wisły, no i planuje śniadania kanapkowe po narodzinach synka - naiwna..:)
    Paszcza oglądała swojego kartofla na USG - ale zapomniała zapytać o płeć - jej rodzina chyba już wie o ciąży - w każdym razie koledzy z delegacji na pewno
    Simba miała małe kłopoty ze zdrowiem Jamesa, ale wszystko wróciło do normy - lepią teraz nałogowo setkami jakieś pierogi - nie wiem po co - jakaś taka szajba widocznie mała...
    moremi zaczyna starania na nowo - po porażce podniosła się - silna baba i da radę na pewno
    Bursztyn przeżyła traumę z powodu uczestnictwa w porodzie swojej koleżanki - ale pozbierała się (może jest po jakiejś terapii u promotora)
    kapturnica chciała mamuśki usunąć z forum - bo za mało rozmów o staraniach, a za dużo o gównach, ale nic jej z tego nie wyszło...
    elfik na 3 urodziny córki zamówiła tort w postaci dinozaura, czy smoka czy kogoś tam - nie wiadomo jak sobie córka z tym poradzi - w każdym razie chodzi o to, zeby wyrosła na samodzielną kobietę, a nie różową dziunię, która żeruje na facecie - no taki sposób wychowawczy elfik znalazła - każdy orze jak może...
    mysza rodzi już kilka dni, a my nic nie wiemy, za to ania dziś po cc urodziła dużego chłopca z włosami (miała zgagę w ciąży) - ja też miałam, ale mój jest łysy
    inessa jest w ciąży - wszystko idzie w dobrym kierunku i niech tak zostanie
    mandra się obraziła chyba - ale ja już nie pamiętam o co - acha - zlekceważyła traumę Bursztyna - a Bursztyn zrobiła jazdę z tego powodu no i jak to wśród bab - poszło na noże...
    małgoś wciąż pląsa na weselach - znaczy obsługuje je i nie przerywa starań
    mega już była w ogródku, witała się z gąską - ale niestety - zabawa od nowa
    jak sobie przypomnę to napiszę o reszcie...
    Chyba zacznę te twoje skróty wydarzeń notować do pamietniczka. Przeczytam je wam za kilka lat jak sie spotkamy na wielkiej popijawie :)

Bozia3, paszczakin, EwaT, kkisia, macduska, Pusurek, iwcia77, moremi, megan8, BISCA, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Caffe wypluj to...
    Mialam nadzieje na @ za jakies 8 miechow, jak z corka. Ze bedzie skapo i bezbolesnie przynajmniej przez rok. I nic z tego, leje sie, boli, idz panie w chuj z takim zyciem.
    Wypluję jak już będziesz pewna swojej decyzji ;) :P Ja jeszcze nie mam @, ale mi nie tęskno :)

Pusurek lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no bozia, streszcznie rewelka.. i to tak pomiedzy kupami ;)

u mnie maly byk, rodzina nadal nie wie- dowie sie za 9 dni, w przyszla srode jade do PL i bede odstawiac szopki z obwieszczaniem niusow na zywo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:41

macduska, kkisia, Simba, Pusurek, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no bozia, streszcznie rewelka.. i to tak pomiedzy kupami ;)

u mnie maly byk, rodzina nadal nie wie- dowie sie za 9 dni, w przyszla srode jade do PL i bede odstawiac szopki z obwieszczaniem niusow na zywo ;)
    Swietnie. I ja sie z internetow dowiaduje ze jedziesz do Polski? Na jak długo? Adres? Telefon kontaktowy?

iwcia77, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak prowadzące wiadomości tez sa urocze.
    Stylizacje takie jak u nas w latach 90tych. Wystrzepione "pazurki" na głowie i koniecznie radośnie wywiniete do góry. Satynowe bluzki w kolorze chabrowym...Rozumiesz skąd taki wysyp gejów...
    Mowisz i masz...
    Prowadzacy wiadmosci w najwiekszej norweskiej stacji telewizyjnej...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79cdbd2af233.jpg

kkisia, Simba, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KKisia dobrze że wróciłaś! Jedyna z mojego regionu pochodząca i wzięła zwiała z forum!

peppapig, kkisia, Simba, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia zapomnniala tylko dodac, ze jak juz przebierzesz obesranca w czysta pieluche i posprzatasz obesrane, on natychmiast wali w pieluche to, czego nie dokonczyl 5 minut wczesniej. Reszta zgadza sie w 200%. :)
    To może ja dam SE spokój...mam dwoje pięknie od chowanych dzieci..CzA by było do obsranych pieluch wracać.?
    A propos czy może clo powoduje wytrzeszcz?.. Zwykle spie o tej porze, teraz nie mogę! $$##%%&&*†*$$###%%%&&&***---**&&%%$$&&%%***$$##%%
    AAA czy mogę pół szklaneczki wina na endometrium jak łykam clo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:47

EwaT, kkisia, macduska, Simba, Pusurek, Reni, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cd.
    EwaT się nawróciła całkowicie - stała się poliglotką, dodatkowo będzie wychowawcą dzieci od 1-5 lat, no i rozpoczęła starania o rodzeństwo dla Tomaszka...jest wyciszona i miła, ale my tu nie tracimy czujności...
    caffe - jest mamą doskonałą - staramy się brać z niej przykład - ale nie wychodzi - same chuj nie matki ...
    macduska się ujawniła - ma ładną grzywkę, jest podobna do Reni - obydwie wyglądają nieprzyzwoicie młodo i blondynowato
    Iwone na chwilę zniknęła - miała poważne problemy z synem, ale wróćiła i wszystko u niej wychodzi na prostą - niestety stoi w kolejkach do lekarzy od 5 rano - taki nawyk z lat 80-tych, które to lata bywalczynie tego wątku doskonale pamiętają - bo to nasza młodość wczesna..;)

kkisia, EwaT, macduska, Simba, Iwone, iwcia77, caffe, Pusurek, samira, Elfik, moremi, megan8, Niuta, BISCA, Mega, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia dziekuje :) streszczenie na 6+

Ania gratulacje
    Bozia Kajtek cudo
    Pusurek uwazaj na siebie
    Inesa gratulacje

Paszczaku a ty to chyba z wrazenia zapomnialas :P teraz juz z gorki

Ja pierdziu i ty Bozia masz malutkie dziecko i wszystko tak ogarniasz , szacun ja bez malucha i ciazy czasami i czym zapominam nie mowiac o tym ze czesto gesto nie wiem jaki dzien ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:49

Bozia3, Pusurek, iwcia77, samira, moremi, megan8, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Swietnie. I ja sie z internetow dowiaduje ze jedziesz do Polski? Na jak długo? Adres? Telefon kontaktowy?

simba..
    ja cie prosze...
    my nasze rozmowy mamy bardzo czesto na pismie..

czy ja cie nie opowiadalam o moim kiczowatym planie na poinformowanie rodzicow? nie?
    wczoraj tez nie?

Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mowisz i masz...
    Prowadzacy wiadmosci w najwiekszej norweskiej stacji telewizyjnej...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79cdbd2af233.jpg
    Jezu! Jak im sie udało sklonować Yves Saint Laurent z Lagerfeldem??
    Powiem tak Pusur - wygralas :)

Pusurek, peppapig, iwcia77, paszczakin, moremi, kapturnica, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 5060 5061 5062 5063 5064 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ