35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Pusurku a Ty juz @ masz? Karmisz w nocy i juz przylazla?ja nie mam jeszcze.Mi mama pomaga ,codzien obiad gotuje bo ciezko by bylo
Mala w nocy budzi sie tak co 3 godziny ale zdaza sie 5 godzin przespac.Pusurku uwazaj na siebie.
caffe, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No faken szit, @ przyszla, sucz jedna. I to taka mocna, ze nie pamietam czy kiedykolwiek taka mialam. A przerw w karmieniu nie mam wiekszych niz 2 godziny. Zjebalo sie mi chyba cos.
-
nick nieaktualnySimba wrote:Musze! Muszę Wam pokazać belgijska pogodynkę. Przecież to jest kurwa gorsze niż telewizja Białoruś
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Wypisz wymaluj norweskie lalunie z telewizji. Tylko, ze tu nie tylko pogodynki tak wygladaja. Te prowadzace glowne wydania wiadomosci tez maja takie ałtficiki.
Stylizacje takie jak u nas w latach 90tych. Wystrzepione "pazurki" na głowie i koniecznie radośnie wywiniete do góry. Satynowe bluzki w kolorze chabrowym...Rozumiesz skąd taki wysyp gejów...Mega, macduska, Pusurek, kkisia, iwcia77, Reni, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Reni - to nie jest tak, że wstajesz rano - robisz sobie śniadanie - kilka bułeczek i potem jednocześnie bierzesz dziecko - karmisz go i jednocześnie delektujesz się kawką i bułeczkami...
A rzeczywistość jest zupełnie inna - dziecko się wydziera - Ty ledwo przytomna po nieprzespanej nocy - łapiesz go i zaczynasz karmić, potem go trzeba przewinąć - on obesra ci wszystko dookoła - więc przebierasz go i czekasz aż skończy srać,,potem trzeba to wszystko posprzątać, małego gdzieś upakować, ale on znów płacze - może pić chce, a może mu ciasno w ciuchach, a może go brzuch boli, potem on się chwilę rozgląda - a Ty masz już na zegarze 12.00 - i lecisz po suchą bułkę, żeby coś ugryść lub innego herbatnika...
Pusur ja Cię rozumiem - bo mam to samo rano...Mega, macduska, Bozia3, kkisia, samira, Reni, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sprawozdanie dla kkisi
ja urodziłam Kajtka
Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
Reni jeździ na ryby z mężem - wielki okaz im się trafił - podobno z czystej Wisły, no i planuje śniadania kanapkowe po narodzinach synka - naiwna..
Paszcza oglądała swojego kartofla na USG - ale zapomniała zapytać o płeć - jej rodzina chyba już wie o ciąży - w każdym razie koledzy z delegacji na pewno
Simba miała małe kłopoty ze zdrowiem Jamesa, ale wszystko wróciło do normy - lepią teraz nałogowo setkami jakieś pierogi - nie wiem po co - jakaś taka szajba widocznie mała...
moremi zaczyna starania na nowo - po porażce podniosła się - silna baba i da radę na pewno
Bursztyn przeżyła traumę z powodu uczestnictwa w porodzie swojej koleżanki - ale pozbierała się (może jest po jakiejś terapii u promotora)
kapturnica chciała mamuśki usunąć z forum - bo za mało rozmów o staraniach, a za dużo o gównach, ale nic jej z tego nie wyszło...
elfik na 3 urodziny córki zamówiła tort w postaci dinozaura, czy smoka czy kogoś tam - nie wiadomo jak sobie córka z tym poradzi - w każdym razie chodzi o to, zeby wyrosła na samodzielną kobietę, a nie różową dziunię, która żeruje na facecie - no taki sposób wychowawczy elfik znalazła - każdy orze jak może...
mysza rodzi już kilka dni, a my nic nie wiemy, za to ania dziś po cc urodziła dużego chłopca z włosami (miała zgagę w ciąży) - ja też miałam, ale mój jest łysy
inessa jest w ciąży - wszystko idzie w dobrym kierunku i niech tak zostanie
mandra się obraziła chyba - ale ja już nie pamiętam o co - acha - zlekceważyła traumę Bursztyna - a Bursztyn zrobiła jazdę z tego powodu no i jak to wśród bab - poszło na noże...
małgoś wciąż pląsa na weselach - znaczy obsługuje je i nie przerywa starań
mega już była w ogródku, witała się z gąską - ale niestety - zabawa od nowa
jak sobie przypomnę to napiszę o reszcie...
Mega, Simba, caffe, paszczakin, Iwone, peppapig, kkisia, Pusurek, iwcia77, samira, Reni, moremi, megan8, Niuta, BISCA, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Kurde no
Dajcie jakies streszczeniewitaj znowu fajnie ze jestes
Ja mam pamięć krótka wiec Myszla poszła do porodu i zamilkła, Aniag urodziła dzisiaj i dała znać, kto da resztę?kkisia, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Może po prostu ta pierwsza @ taka jest, a następne będą ok. Niekiedy kobietom po porodzie te kwestie się zmieniają. Musisz więc poczekac na następną, no chyba że nie chcesz
Mialam nadzieje na @ za jakies 8 miechow, jak z corka. Ze bedzie skapo i bezbolesnie przynajmniej przez rok. I nic z tego, leje sie, boli, idz panie w chuj z takim zyciem.caffe, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Sprawozdanie dla kkisi
ja urodziłam Kajtka
Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
Reni jeździ na ryby z mężem - wielki okaz im się trafił - podobno z czystej Wisły, no i planuje śniadania kanapkowe po narodzinach synka - naiwna..
Paszcza oglądała swojego kartofla na USG - ale zapomniała zapytać o płeć - jej rodzina chyba już wie o ciąży - w każdym razie koledzy z delegacji na pewno
Simba miała małe kłopoty ze zdrowiem Jamesa, ale wszystko wróciło do normy - lepią teraz nałogowo setkami jakieś pierogi - nie wiem po co - jakaś taka szajba widocznie mała...
moremi zaczyna starania na nowo - po porażce podniosła się - silna baba i da radę na pewno
Bursztyn przeżyła traumę z powodu uczestnictwa w porodzie swojej koleżanki - ale pozbierała się (może jest po jakiejś terapii u promotora)
kapturnica chciała mamuśki usunąć z forum - bo za mało rozmów o staraniach, a za dużo o gównach, ale nic jej z tego nie wyszło...
elfik na 3 urodziny córki zamówiła tort w postaci dinozaura, czy smoka czy kogoś tam - nie wiadomo jak sobie córka z tym poradzi - w każdym razie chodzi o to, zeby wyrosła na samodzielną kobietę, a nie różową dziunię, która żeruje na facecie - no taki sposób wychowawczy elfik znalazła - każdy orze jak może...
mysza rodzi już kilka dni, a my nic nie wiemy, za to ania dziś po cc urodziła dużego chłopca z włosami (miała zgagę w ciąży) - ja też miałam, ale mój jest łysy
inessa jest w ciąży - wszystko idzie w dobrym kierunku i niech tak zostanie
mandra się obraziła chyba - ale ja już nie pamiętam o co - acha - zlekceważyła traumę Bursztyna - a Bursztyn zrobiła jazdę z tego powodu no i jak to wśród bab - poszło na noże...
małgoś wciąż pląsa na weselach - znaczy obsługuje je i nie przerywa starań
mega już była w ogródku, witała się z gąską - ale niestety - zabawa od nowa
jak sobie przypomnę to napiszę o reszcie...
Bozia3, paszczakin, EwaT, kkisia, macduska, Pusurek, iwcia77, moremi, megan8, BISCA, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Caffe wypluj to...
Mialam nadzieje na @ za jakies 8 miechow, jak z corka. Ze bedzie skapo i bezbolesnie przynajmniej przez rok. I nic z tego, leje sie, boli, idz panie w chuj z takim zyciem.Ja jeszcze nie mam @, ale mi nie tęskno
Pusurek lubi tę wiadomość
-
no bozia, streszcznie rewelka.. i to tak pomiedzy kupami
u mnie maly byk, rodzina nadal nie wie- dowie sie za 9 dni, w przyszla srode jade do PL i bede odstawiac szopki z obwieszczaniem niusow na zywoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:41
macduska, kkisia, Simba, Pusurek, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no bozia, streszcznie rewelka.. i to tak pomiedzy kupami
u mnie maly byk, rodzina nadal nie wie- dowie sie za 9 dni, w przyszla srode jade do PL i bede odstawiac szopki z obwieszczaniem niusow na zywoiwcia77, moremi, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak prowadzące wiadomości tez sa urocze.
Stylizacje takie jak u nas w latach 90tych. Wystrzepione "pazurki" na głowie i koniecznie radośnie wywiniete do góry. Satynowe bluzki w kolorze chabrowym...Rozumiesz skąd taki wysyp gejów...
Prowadzacy wiadmosci w najwiekszej norweskiej stacji telewizyjnej...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79cdbd2af233.jpgkkisia, Simba, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bozia zapomnniala tylko dodac, ze jak juz przebierzesz obesranca w czysta pieluche i posprzatasz obesrane, on natychmiast wali w pieluche to, czego nie dokonczyl 5 minut wczesniej. Reszta zgadza sie w 200%.
A propos czy może clo powoduje wytrzeszcz?.. Zwykle spie o tej porze, teraz nie mogę! $$##%%&&*†*$$###%%%&&&***---**&&%%$$&&%%***$$##%%
AAA czy mogę pół szklaneczki wina na endometrium jak łykam clo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:47
EwaT, kkisia, macduska, Simba, Pusurek, Reni, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
cd.
EwaT się nawróciła całkowicie - stała się poliglotką, dodatkowo będzie wychowawcą dzieci od 1-5 lat, no i rozpoczęła starania o rodzeństwo dla Tomaszka...jest wyciszona i miła, ale my tu nie tracimy czujności...
caffe - jest mamą doskonałą - staramy się brać z niej przykład - ale nie wychodzi - same chuj nie matki ...
macduska się ujawniła - ma ładną grzywkę, jest podobna do Reni - obydwie wyglądają nieprzyzwoicie młodo i blondynowato
Iwone na chwilę zniknęła - miała poważne problemy z synem, ale wróćiła i wszystko u niej wychodzi na prostą - niestety stoi w kolejkach do lekarzy od 5 rano - taki nawyk z lat 80-tych, które to lata bywalczynie tego wątku doskonale pamiętają - bo to nasza młodość wczesna..
kkisia, EwaT, macduska, Simba, Iwone, iwcia77, caffe, Pusurek, samira, Elfik, moremi, megan8, Niuta, BISCA, Mega, Sabina, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia dziekuje
streszczenie na 6+
Ania gratulacje
Bozia Kajtek cudo
Pusurek uwazaj na siebie
Inesa gratulacje
Paszczaku a ty to chyba z wrazenia zapomnialasteraz juz z gorki
Ja pierdziu i ty Bozia masz malutkie dziecko i wszystko tak ogarniasz , szacun ja bez malucha i ciazy czasami i czym zapominam nie mowiac o tym ze czesto gesto nie wiem jaki dzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 22:49
Bozia3, Pusurek, iwcia77, samira, moremi, megan8, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Swietnie. I ja sie z internetow dowiaduje ze jedziesz do Polski? Na jak długo? Adres? Telefon kontaktowy?
simba..
ja cie prosze...
my nasze rozmowy mamy bardzo czesto na pismie..
czy ja cie nie opowiadalam o moim kiczowatym planie na poinformowanie rodzicow? nie?
wczoraj tez nie?
Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mowisz i masz...
Prowadzacy wiadmosci w najwiekszej norweskiej stacji telewizyjnej...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79cdbd2af233.jpg
Powiem tak Pusur - wygralasPusurek, peppapig, iwcia77, paszczakin, moremi, kapturnica, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość