X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    simba..
    ja cie prosze...
    my nasze rozmowy mamy bardzo czesto na pismie..

czy ja cie nie opowiadalam o moim kiczowatym planie na poinformowanie rodzicow? nie?
    wczoraj tez nie?
    No plan pamietam, ale dat tam nie było.
    Były?

iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    To może ja dam SE spokój...mam dwoje pięknie od chowanych dzieci..CzA by było do obsranych pieluch wracać.?
    A propos czy może clo powoduje wytrzeszcz?.. Zwykle spie o tej porze, teraz nie mogę! $$##%%&&*†*$$###%%%&&&***---**&&%%$$&&%%***$$##%%
    AAA czy mogę pół szklaneczki wina na endometrium jak łykam clo?

Ad.1 też się nad tym zastanawiam :-/
    ad.2 możesz szklankę alb nawet dwie! :-)

peppapig, moremi, BISCA lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    cd.

caffe - jest mamą doskonałą - staramy się brać z niej przykład - ale nie wychodzi - same chuj nie matki ...
    To nie tak :) Ja po prostu mam teraz jakiś dziwny spokój w sobie :) może to się małemu udziela, nie wiem :) a może jest odwrotnie? :)

Simba, megan8, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia- zainteresowalas mnie ta ksiazka :), bede prosic Elfika o pdf , streszczenie - padlam ze smiechu :D zajebioza :D

Simba - pogodynka z Belgii ubrala sie albo w kotare albo w parasol...no moda z mediolanu to to nie jest :D

Pusurek, kkisia, paszczakin, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To nie tak :) Ja po prostu mam teraz jakiś dziwny spokój w sobie :) może to się małemu udziela, nie wiem :) a może jest odwrotnie? :)
    Ja tez chce, daj trochę tego spokoju ;)

iwcia77, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KIKKSIA - cieszy mnie twoj wielki powrot :D hurra!

kkisia, paszczakin lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No plan pamietam, ale dat tam nie było.
    Były?

no dokladnie to nie, ale na bank Ci wczesniej mowilam ze jade im powiedziec po badaniach prenatalnych..

kkisia, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Sprawozdanie dla kkisi
    ja urodziłam Kajtka
    Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
    A w ogole to foch, bo łacha ze mnie drzecie. :P Jakby to czlowiek nie mogl sobie spokojnie zemdlec we wlasnym domu. :P
    Za kare nie opowiem wam jak wygladal moj pierwszy seks po porodzie i czy smocza jama okazala sie smocza jama czy waska norka. :P

kkisia, iwcia77, Bozia3, paszczakin, macduska, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Bliska 77, Simba, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia brzuszek sliczny :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez chce, daj trochę tego spokoju ;)
    W którymś momencie samemu się do tego dochodzi, ze nerwami mniej się wskóra niż spokojem ;)

Ty tę poradę pomnóż podwójnie ;)

A tak w ogóle, to bałam się, ze się przestraszyłaś ile to przy jednym dziecku jest roboty, a co dopiero przy dwójce.

Ale nie martw się, wtedy gdy my będziemy bawiły się samochodzikami to u Ciebie dzieciaki będą się bawiły ze sobą, a Ty wtedy maseczki i te sprawy ;)

kkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A w ogole to foch, bo łacha ze mnie drzecie. :P Jakby to czlowiek nie mogl sobie spokojnie zemdlec we wlasnym domu. :P
    Za kare nie opowiem wam jak wygladal moj pierwszy seks po porodzie i czy smocza jama okazala sie smocza jama czy waska norka. :P
    matko boska - na indiańca?

iwcia77, Pusurek, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

wiesz pusur, twoje opowiesci i tak by nie byly wykladnikiem, bo Tobie chyba wszystko na miejsce super szybko wrocilo.. no chyba ze koniowata nie ma cwiczen na piczkinsa, ma?

ale teraz sobie uswiadmilam, ze mnie mlode lata przygotowaly na macierzynstwo.. znaczy te alkoholowe imprezy, ciagi kilkudniowe- nauczylam sie pieknie rzygac, nie spac po nocach i zyc, zemdlalam tez kilka razy.. do tego pani przy kamieniu nerkowym powiedziala ze porod dziecka to przy tym bedzie pikus..
    takze phi! teraz to prawie jakby drugie ;)

iwcia77, Bozia3, Pusurek, macduska, moremi, kkisia, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Boźka czy to była praca samodzielna czy rodzice pomagali?

iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, Mega, Sabina, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    matko boska - na indiańca?
    A co, na indianca to grzech? ;)
    Pani ostatnio pisala, ze jak dobry kon to i po blocie pojdzie. ;) :P

Reni, iwcia77, Bozia3, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Mega, Sabina, caffe, Mala79 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur mów.. Czyli że co? Zapadł się i nadal go szukacie?

iwcia77, Pusurek, moremi, paszczakin, kkisia, kapturnica, BISCA, Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No no Boźka czy to była praca samodzielna czy rodzice pomagali?

..smiem twierdzic ze to Kajtek maczal w tym palce :D

moremi, kkisia, BISCA, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peppa, skoro clo upośledza endo, to nie tylko można a trzeba, po szklance na tabletkę ;-)

Ja wina nie lubię, eh piwo przypadkiem też tak nie działa? Z sokim malinowym też jest czerwone...

Młoda nie SPI i domaga się książki o mumiach...
    Jeszcze kilka takich nocy i ja książek nie będę potrzebować, sama zaczynam wyglądać jak chodzące zwłoki, a bandaz na łapie juz mam...
    Teraz czas na resztę...
    W sumie jaka oszczędność na praniu bielizny...

iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serce rośnie jak widzę, że moje nauki nie idą na marne.
    Wzruszyłam się.
    Pusurek wrote:
    A co, na indianca to grzech? ;)
    Pani ostatnio pisala, ze jak dobry kon to i po blocie pojdzie. ;) :P

Bozia3, iwcia77, Pusurek, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ..smiem twierdzic ze to Kajtek maczal w tym palce :D
    Kajtek spi...a ja nadrabiam...
    o zapomniałam o Iwci w sprawozdaniu - ale nie da się o wszystkich napisać - tym bardziej zupełnie bez przygotowania :)

iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wiesz pusur, twoje opowiesci i tak by nie byly wykladnikiem, bo Tobie chyba wszystko na miejsce super szybko wrocilo.. no chyba ze koniowata nie ma cwiczen na piczkinsa, ma?

ale teraz sobie uswiadmilam, ze mnie mlode lata przygotowaly na macierzynstwo.. znaczy te alkoholowe imprezy, ciagi kilkudniowe- nauczylam sie pieknie rzygac, nie spac po nocach i zyc, zemdlalam tez kilka razy.. do tego pani przy kamieniu nerkowym powiedziala ze porod dziecka to przy tym bedzie pikus..
    takze phi! teraz to prawie jakby drugie ;)
    Na to wyglada, ze im wiecej chlalas i balowalas w mlodosci, tym lepsza matka z ciebie bedzie. A te wszystkie kujony na studiach to chuj nie matki beda. :P

A co do piczkinsa, to chlop nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet ciutke kwiczal. ;) Zakladam, ze jest ok. ;)

iwcia77, Reni, Bozia3, moremi, BISCA, Sabina, caffe, Simba, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 5061 5062 5063 5064 5065 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ