35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:simba..
ja cie prosze...
my nasze rozmowy mamy bardzo czesto na pismie..
czy ja cie nie opowiadalam o moim kiczowatym planie na poinformowanie rodzicow? nie?
wczoraj tez nie?
Były?iwcia77, paszczakin, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:To może ja dam SE spokój...mam dwoje pięknie od chowanych dzieci..CzA by było do obsranych pieluch wracać.?
A propos czy może clo powoduje wytrzeszcz?.. Zwykle spie o tej porze, teraz nie mogę! $$##%%&&*†*$$###%%%&&&***---**&&%%$$&&%%***$$##%%
AAA czy mogę pół szklaneczki wina na endometrium jak łykam clo?
Ad.1 też się nad tym zastanawiam
ad.2 możesz szklankę alb nawet dwie!peppapig, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:cd.
caffe - jest mamą doskonałą - staramy się brać z niej przykład - ale nie wychodzi - same chuj nie matki ...Ja po prostu mam teraz jakiś dziwny spokój w sobie
może to się małemu udziela, nie wiem
a może jest odwrotnie?
Simba, megan8, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bozia- zainteresowalas mnie ta ksiazka
, bede prosic Elfika o pdf , streszczenie - padlam ze smiechu
zajebioza
Simba - pogodynka z Belgii ubrala sie albo w kotare albo w parasol...no moda z mediolanu to to nie jest
Pusurek, kkisia, paszczakin, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No plan pamietam, ale dat tam nie było.
Były?
no dokladnie to nie, ale na bank Ci wczesniej mowilam ze jade im powiedziec po badaniach prenatalnych..kkisia, iwcia77, BISCA, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Sprawozdanie dla kkisi
ja urodziłam Kajtka
Pusur żyła na adrenalinie - ćwiczyła z koniowatą, zatrudniła służbę w domu, odstąpiła dziecko córce - ale nic nie pomogło - zemdlała spektakularnie w łazience - motywów jeszcze nie znamy
Jakby to czlowiek nie mogl sobie spokojnie zemdlec we wlasnym domu.
Za kare nie opowiem wam jak wygladal moj pierwszy seks po porodzie i czy smocza jama okazala sie smocza jama czy waska norka.kkisia, iwcia77, Bozia3, paszczakin, macduska, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Bliska 77, Simba, gosia7122, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja tez chce, daj trochę tego spokoju
Ty tę poradę pomnóż podwójnie
A tak w ogóle, to bałam się, ze się przestraszyłaś ile to przy jednym dziecku jest roboty, a co dopiero przy dwójce.
Ale nie martw się, wtedy gdy my będziemy bawiły się samochodzikami to u Ciebie dzieciaki będą się bawiły ze sobą, a Ty wtedy maseczki i te sprawykkisia, iwcia77, kapturnica, BISCA, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A w ogole to foch, bo łacha ze mnie drzecie.
Za kare nie opowiem wam jak wygladal moj pierwszy seks po porodzie i czy smocza jama okazala sie smocza jama czy waska norka.iwcia77, Pusurek, macduska, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A w ogole to foch, bo łacha ze mnie drzecie.
Za kare nie opowiem wam jak wygladal moj pierwszy seks po porodzie i czy smocza jama okazala sie smocza jama czy waska norka.
wiesz pusur, twoje opowiesci i tak by nie byly wykladnikiem, bo Tobie chyba wszystko na miejsce super szybko wrocilo.. no chyba ze koniowata nie ma cwiczen na piczkinsa, ma?
ale teraz sobie uswiadmilam, ze mnie mlode lata przygotowaly na macierzynstwo.. znaczy te alkoholowe imprezy, ciagi kilkudniowe- nauczylam sie pieknie rzygac, nie spac po nocach i zyc, zemdlalam tez kilka razy.. do tego pani przy kamieniu nerkowym powiedziala ze porod dziecka to przy tym bedzie pikus..
takze phi! teraz to prawie jakby drugieiwcia77, Bozia3, Pusurek, macduska, moremi, kkisia, Mega, Sabina, caffe, Bliska 77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Peppa, skoro clo upośledza endo, to nie tylko można a trzeba, po szklance na tabletkę
Ja wina nie lubię, eh piwo przypadkiem też tak nie działa? Z sokim malinowym też jest czerwone...
Młoda nie SPI i domaga się książki o mumiach...
Jeszcze kilka takich nocy i ja książek nie będę potrzebować, sama zaczynam wyglądać jak chodzące zwłoki, a bandaz na łapie juz mam...
Teraz czas na resztę...
W sumie jaka oszczędność na praniu bielizny...iwcia77, moremi, kapturnica, Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Serce rośnie jak widzę, że moje nauki nie idą na marne.
Wzruszyłam się.Pusurek wrote:A co, na indianca to grzech?
Pani ostatnio pisala, ze jak dobry kon to i po blocie pojdzie.Bozia3, iwcia77, Pusurek, moremi, BISCA, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:..smiem twierdzic ze to Kajtek maczal w tym palce
o zapomniałam o Iwci w sprawozdaniu - ale nie da się o wszystkich napisać - tym bardziej zupełnie bez przygotowaniaiwcia77, moremi, kkisia, BISCA, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:wiesz pusur, twoje opowiesci i tak by nie byly wykladnikiem, bo Tobie chyba wszystko na miejsce super szybko wrocilo.. no chyba ze koniowata nie ma cwiczen na piczkinsa, ma?
ale teraz sobie uswiadmilam, ze mnie mlode lata przygotowaly na macierzynstwo.. znaczy te alkoholowe imprezy, ciagi kilkudniowe- nauczylam sie pieknie rzygac, nie spac po nocach i zyc, zemdlalam tez kilka razy.. do tego pani przy kamieniu nerkowym powiedziala ze porod dziecka to przy tym bedzie pikus..
takze phi! teraz to prawie jakby drugie
A co do piczkinsa, to chlop nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet ciutke kwiczal.Zakladam, ze jest ok.
iwcia77, Reni, Bozia3, moremi, BISCA, Sabina, caffe, Simba, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość