X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik- w wolnej chwili spojrz na priwa :D dzieki

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiczal? Masz tam zeby??????

iwcia77, Pusurek, moremi, paszczakin, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, wziął cie jak zemdlalas i nie wiesz, dlatego nie opowiesz? I wszystko jasne..,

Reni, iwcia77, Pusurek, macduska, Bozia3, kkisia, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeej w towarzystwie nie ma tajemnic

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na to wyglada, ze im wiecej chlalas i balowalas w mlodosci, tym lepsza matka z ciebie bedzie. A te wszystkie kujony na studiach to chuj nie matki beda. :P

A co do piczkinsa, to chlop nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet ciutke kwiczal. ;) Zakladam, ze jest ok. ;)

kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!! ;D

Pusurek, Bozia3, paszczakin, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhaha
    Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawy
    Elfik wrote:
    Pusur, wziął cie jak zemdlalas i nie wiesz, dlatego nie opowiesz? I wszystko jasne..,

iwcia77, Bozia3, kapturnica, BISCA, Sabina, caffe, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!! ;D
    A czy ja tu widze jakies skryte pragnienia? ;) Iwcia, wolalabys moze z kierowca ambulansu? :P

iwcia77, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtek spi...a ja nadrabiam...

...no wlasnie o takiej pomocy myslalam :D

o zapomniałam o Iwci w sprawozdaniu - ale nie da się o wszystkich napisać - tym bardziej zupełnie bez przygotowania :)

bo tez u mnie nic nowego ani ciekawego sie nie dzieje :D poza tym ze dzis wkroczylam w 3 trymestr :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:55

BISCA, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hhaha
    Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawy
    Kurde, moze jest cos o czym nie wiem... Pizglam glowa w wanne ( moim pomyslem bylo, zeby wanny nie okafelkowywac, tylko kupic akrylowy panel, dzieki Panie ), a jak otworzylam oczy, to chlop nade mna kleczal... fak...;)

iwcia77, Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A czy ja tu widze jakies skryte pragnienia? ;) Iwcia, wolalabys moze z kierowca ambulansu? :P

no ostatnio jak mnie wiezli do szpitala to sanitarusz byl calkiem niezly ;D

moremi, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra mamy już jakis trop... Klęczał z przodu czy z tyłu?
    Pusurek wrote:
    Kurde, moze jest cos o czym nie wiem... Pizglam glowa w wanne ( moim pomyslem bylo, zeby wanny nie okafelkowywac, tylko kupic akrylowy panel, dzieki Panie ), a jak otworzylam oczy, to chlop nade mna kleczal... fak...;)

moremi, Alis, BISCA, caffe, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam na grzędę pap

Pusurek, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra mamy już jakis trop... Klęczał z przodu czy z tyłu?
    Posrodku. ;)

iwcia77, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja spadam na grzędę pap
    wlasnie bo ty jeszcze masz jajka do zniesienia :)

kapturnica, BISCA, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Posrodku. ;)
    a ty marsz do wyra !!! ktora to godzina? nie chce potem czytac horrorow o omdleniach spowodowanych zmeczeniem !

kapturnica, BISCA, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam ania..
    Czy ja dobrze doczytałam, że ona pisała godzinę po cc?

godzinę po cc to mnie tak trzęsło, że prawie z łózkiem z pokoju wyjechałam...

Chyba ją poproszę, zeby była moim pełnomocnikiem ds porodu, a mówiąc krótko urodziła za mnie..:)

już to widzę, anastezjolog przychodzi po godzinie na kontrolę, a Ania do niej: ok, ok, tylko póżniej bo teraz się loguje na forum, pani wpadnie póżniej...
    dobrze, ze nogami nie pisze, bo tam ją znieczulenie jeszcze trzymało..;)

iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, macduska, Bliska 77, Simba, kkisia, dorbie, Bozia3, Mega, gosia7122, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 00:19

megan8, Iwone, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, Pusurek, gosia7122, samira, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam się jak zwykle w nocy.

iwcia77, macduska, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No witam się jak zwykle w nocy.

Dorka, poszukaj gina z najlepszym sprzętem w okolicy..
    ja miałam podobnie, a dopiero po obejrzeniu na najnowszym usg facet, specjalista od usg od razu zobaczył, że z jednej strony przepływów nie mam, czyli dziecko nic nie dostaje..
    nie daj się zbyć,ja tez słyszałam,że prawie w najniższych granicach..

i witam :)

kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, Mega, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża
    ja podobnie jak Elfik podejrzewam , ze to przeplywy...idz zrob 2 raz gdzie indziej ale dowiedz sie najpierw o sprzet ...tak jak radzi Elfik. Glowa do gory , informuj nas tu na biezaco <3

Dorka1979, Iwone, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia, dorbie, Mega, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 5062 5063 5064 5065 5066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ