X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik- w wolnej chwili spojrz na priwa :D dzieki

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiczal? Masz tam zeby??????

iwcia77, Pusurek, moremi, paszczakin, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur, wziął cie jak zemdlalas i nie wiesz, dlatego nie opowiesz? I wszystko jasne..,

Reni, iwcia77, Pusurek, macduska, Bozia3, kkisia, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeeeej w towarzystwie nie ma tajemnic

iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na to wyglada, ze im wiecej chlalas i balowalas w mlodosci, tym lepsza matka z ciebie bedzie. A te wszystkie kujony na studiach to chuj nie matki beda. :P

A co do piczkinsa, to chlop nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet ciutke kwiczal. ;) Zakladam, ze jest ok. ;)

kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!! ;D

Pusurek, Bozia3, paszczakin, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhaha
    Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawy
    Elfik wrote:
    Pusur, wziął cie jak zemdlalas i nie wiesz, dlatego nie opowiesz? I wszystko jasne..,

iwcia77, Bozia3, kapturnica, BISCA, Sabina, caffe, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!! ;D
    A czy ja tu widze jakies skryte pragnienia? ;) Iwcia, wolalabys moze z kierowca ambulansu? :P

iwcia77, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Kajtek spi...a ja nadrabiam...

...no wlasnie o takiej pomocy myslalam :D

o zapomniałam o Iwci w sprawozdaniu - ale nie da się o wszystkich napisać - tym bardziej zupełnie bez przygotowania :)

bo tez u mnie nic nowego ani ciekawego sie nie dzieje :D poza tym ze dzis wkroczylam w 3 trymestr :-O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:55

BISCA, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Hhaha
    Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawy
    Kurde, moze jest cos o czym nie wiem... Pizglam glowa w wanne ( moim pomyslem bylo, zeby wanny nie okafelkowywac, tylko kupic akrylowy panel, dzieki Panie ), a jak otworzylam oczy, to chlop nade mna kleczal... fak...;)

iwcia77, Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A czy ja tu widze jakies skryte pragnienia? ;) Iwcia, wolalabys moze z kierowca ambulansu? :P

no ostatnio jak mnie wiezli do szpitala to sanitarusz byl calkiem niezly ;D

moremi, kapturnica, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra mamy już jakis trop... Klęczał z przodu czy z tyłu?
    Pusurek wrote:
    Kurde, moze jest cos o czym nie wiem... Pizglam glowa w wanne ( moim pomyslem bylo, zeby wanny nie okafelkowywac, tylko kupic akrylowy panel, dzieki Panie ), a jak otworzylam oczy, to chlop nade mna kleczal... fak...;)

moremi, Alis, BISCA, caffe, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spadam na grzędę pap

Pusurek, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dobra mamy już jakis trop... Klęczał z przodu czy z tyłu?
    Posrodku. ;)

iwcia77, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja spadam na grzędę pap
    wlasnie bo ty jeszcze masz jajka do zniesienia :)

kapturnica, BISCA, kkisia, Reni lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Posrodku. ;)
    a ty marsz do wyra !!! ktora to godzina? nie chce potem czytac horrorow o omdleniach spowodowanych zmeczeniem !

kapturnica, BISCA, kkisia, Pusurek lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak tam ania..
    Czy ja dobrze doczytałam, że ona pisała godzinę po cc?

godzinę po cc to mnie tak trzęsło, że prawie z łózkiem z pokoju wyjechałam...

Chyba ją poproszę, zeby była moim pełnomocnikiem ds porodu, a mówiąc krótko urodziła za mnie..:)

już to widzę, anastezjolog przychodzi po godzinie na kontrolę, a Ania do niej: ok, ok, tylko póżniej bo teraz się loguje na forum, pani wpadnie póżniej...
    dobrze, ze nogami nie pisze, bo tam ją znieczulenie jeszcze trzymało..;)

iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, macduska, Bliska 77, Simba, kkisia, dorbie, Bozia3, Mega, gosia7122, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 00:19

megan8, Iwone, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, Pusurek, gosia7122, samira, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam się jak zwykle w nocy.

iwcia77, macduska, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No witam się jak zwykle w nocy.

Dorka, poszukaj gina z najlepszym sprzętem w okolicy..
    ja miałam podobnie, a dopiero po obejrzeniu na najnowszym usg facet, specjalista od usg od razu zobaczył, że z jednej strony przepływów nie mam, czyli dziecko nic nie dostaje..
    nie daj się zbyć,ja tez słyszałam,że prawie w najniższych granicach..

i witam :)

kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, Mega, samira lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    U mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża
    ja podobnie jak Elfik podejrzewam , ze to przeplywy...idz zrob 2 raz gdzie indziej ale dowiedz sie najpierw o sprzet ...tak jak radzi Elfik. Glowa do gory , informuj nas tu na biezaco <3

Dorka1979, Iwone, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia, dorbie, Mega, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 5062 5063 5064 5065 5066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ