35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Na to wyglada, ze im wiecej chlalas i balowalas w mlodosci, tym lepsza matka z ciebie bedzie. A te wszystkie kujony na studiach to chuj nie matki beda.
A co do piczkinsa, to chlop nie narzekal, wrecz przeciwnie, nawet ciutke kwiczal.Zakladam, ze jest ok.
kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!!Pusurek, Bozia3, paszczakin, kapturnica, BISCA, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Hhaha
Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawyElfik wrote:Pusur, wziął cie jak zemdlalas i nie wiesz, dlatego nie opowiesz? I wszystko jasne..,iwcia77, Bozia3, kapturnica, BISCA, Sabina, caffe, Bliska 77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:kwiczal??? Boze??? pomylilas chlopa z knurem !!!! ambulans potrzebny szybko!!! ratujcie ta biedna kobiete!!!
Iwcia, wolalabys moze z kierowca ambulansu?
iwcia77, BISCA, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kajtek spi...a ja nadrabiam...
...no wlasnie o takiej pomocy myslalam
o zapomniałam o Iwci w sprawozdaniu - ale nie da się o wszystkich napisać - tym bardziej zupełnie bez przygotowania
bo tez u mnie nic nowego ani ciekawego sie nie dziejepoza tym ze dzis wkroczylam w 3 trymestr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 23:55
BISCA, caffe, kkisia, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Hhaha
Mam teorie.. Pusur nie bzykajcie się w łazience.. Może zemdlalas od uderzania głową w umywalkę.. Dziwne zabawyiwcia77, Reni, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobra mamy już jakis trop... Klęczał z przodu czy z tyłu?Pusurek wrote:Kurde, moze jest cos o czym nie wiem... Pizglam glowa w wanne ( moim pomyslem bylo, zeby wanny nie okafelkowywac, tylko kupic akrylowy panel, dzieki Panie ), a jak otworzylam oczy, to chlop nade mna kleczal... fak...
moremi, Alis, BISCA, caffe, Simba, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe jak tam ania..
Czy ja dobrze doczytałam, że ona pisała godzinę po cc?
godzinę po cc to mnie tak trzęsło, że prawie z łózkiem z pokoju wyjechałam...
Chyba ją poproszę, zeby była moim pełnomocnikiem ds porodu, a mówiąc krótko urodziła za mnie..
już to widzę, anastezjolog przychodzi po godzinie na kontrolę, a Ania do niej: ok, ok, tylko póżniej bo teraz się loguje na forum, pani wpadnie póżniej...
dobrze, ze nogami nie pisze, bo tam ją znieczulenie jeszcze trzymało..iwcia77, kapturnica, Reni, Sabina, macduska, Bliska 77, Simba, kkisia, dorbie, Bozia3, Mega, gosia7122, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 00:19
megan8, Iwone, Sabina, caffe, Bliska 77, kkisia, Pusurek, gosia7122, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:No witam się jak zwykle w nocy.
Dorka, poszukaj gina z najlepszym sprzętem w okolicy..
ja miałam podobnie, a dopiero po obejrzeniu na najnowszym usg facet, specjalista od usg od razu zobaczył, że z jednej strony przepływów nie mam, czyli dziecko nic nie dostaje..
nie daj się zbyć,ja tez słyszałam,że prawie w najniższych granicach..
i witam
kapturnica, Sabina, macduska, kkisia, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:U mnie nie za dobrze, lekarz na dzisiejszym połówkowym powiedział,że jest drobniutka ma 279g i jest malutka jak na 22 tydzień ciąży. Mam wstakazanie do czestego kontrolowania przyrostu masy ciała dziecka. Mówił że to jeszcze nie patologia ciąży bo mieści się w najniższych granicach normy ale moja ginka musi koniecznie to pilnować i nie wyjaśnił mi skąd to się bierze i jak zapobiegać. Ale powiedział że zmartwiło go to tylko dlatego że poprzednia dwójka urodziła się duża
Dorka1979, Iwone, kapturnica, macduska, Bliska 77, kkisia, dorbie, Mega, samira lubią tę wiadomość