35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Kurde ostatnio mam problemy z wstawaniem , moglabym spac i spac
Dobrze ze dziec juz duzy i sam sie szykuje do szkoly , bo ja dopiero wstalam a i tak chyba jeszze pojde dalej spac
Dorka kurde szukaj innego lekarzaBliska 77, macduska, iwcia77, Lucky, moremi, Mega, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam się z rańca kawką
Ania podziwiam
a ja dziś do mechaniora z autem, zimno na dworze brrr
ja juz po odstawilam suzke.. zdecydowalismy sie od razy zrobic przeglad na zime, jak i tak maja skrzynie rozkrecac.. edzie bolalo przy odbiorze..Reni, Bliska 77, malgos741, iwcia77, Lucky, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania, jak ty wstałas po 5 godz, to mówisz, że miałaś za duzą dawkę?
Zartujesz?
Wiem, że każdy zna swój organizm, ale Aniu, troszkę to wszystko szybko, miałaś przecinane powłoki brzuszne, faceci po takiej operacji lezą tydzień w szpitalu i się nie ruszają..
hihi, proszę nie bohateruj, zemdlejesz gdzie nie trzeba i po co?
na marginesie, mnie doświadczona położna też powiedziała, ze pierwszą dobę dziecko może nie jesć, choć mnie się wydaje to dziwne, bo pokarm dla takiego malucha to przeciez też woda..
Ściskam Was mocno!
a co do cc, ja miałam po śniadaniu i rzeczywiscie za dużą dawkę, jak dowiedziałam się od przyjaciółki, ze jej rekonwalescencja przebiegała jak Ani byłam zdziwiona, ale lekarz mi powiedział, że ciążą przenoszona to inna cc, łatwiej się tnie, hmm..macduska, Lucky, iwcia77, Bliska 77, moremi, ania.g, kkisia, samira lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja juz po odstawilam suzke.. zdecydowalismy sie od razy zrobic przeglad na zime, jak i tak maja skrzynie rozkrecac.. edzie bolalo przy odbiorze..
Lucky, iwcia77, Bliska 77, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja juz po odstawilam suzke.. zdecydowalismy sie od razy zrobic przeglad na zime, jak i tak maja skrzynie rozkrecac.. edzie bolalo przy odbiorze..
wczoraj mój M zauważył zbity halogen w naszym nissana i po wnikliwym śledztwie wyszło na jaw, że to skutek mojego bliskiego spotkania z kotem w ostatni piątek.
Parę stówek pooooszłoooo....
Głupie kocisko a mogło siedzieć spokojnie w trawie aż przejadę.
Zaraz mnie kociary klątwa obłożą.kapturnica, Lucky, iwcia77, Bliska 77, Elfik, ania.g, paszczakin, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Ania, jak ty wstałas po 5 godz, to mówisz, że miałaś za duzą dawkę?
Zartujesz?
Wiem, że każdy zna swój organizm, ale Aniu, troszkę to wszystko szybko, miałaś przecinane powłoki brzuszne, faceci po takiej operacji lezą tydzień w szpitalu i się nie ruszają..
hihi, proszę nie bohateruj, zemdlejesz gdzie nie trzeba i po co?
na marginesie, mnie doświadczona położna też powiedziała, ze pierwszą dobę dziecko może nie jesć, choć mnie się wydaje to dziwne, bo pokarm dla takiego malucha to przeciez też woda..
Ściskam Was mocno!
a co do cc, ja miałam po śniadaniu i rzeczywiscie za dużą dawkę, jak dowiedziałam się od przyjaciółki, ze jej rekonwalescencja przebiegała jak Ani byłam zdziwiona, ale lekarz mi powiedział, że ciążą przenoszona to inna cc, łatwiej się tnie, hmm..
Elfik a możesz napisać dlaczego Cię cieli tak szybko?Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOstrzegam że dzisiaj będę nadaktywna, dużo czasu przed kompem i dużo papierologii, której szczerze nie znoszę. Będę sobie umilać życie.
malgos741, Lucky, iwcia77, Sabina, Bliska 77, Elfik, Mega, BISCA, kkisia, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kcem ale interesowałam się tym zwierzakiem i nocny stwór nie dla mnie
macduska wrote:Mój pierworodny uparł się, ze chce takie zwierzatko:
http://www.iv.pl/images/04277601081234068880.jpg
to jest lotołapankaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:32
Lucky, iwcia77, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
i proponuję przeczytać
http://lotopalanki.pl/kupujemy-lotopalanke/
fajny zwierzak ale .. wolałabym fretkę
macduska wrote:Mój pierworodny uparł się, ze chce takie zwierzatko:
to jest lotołapankaBliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
dla tych co kochają swoje teściowe
Słuchaj stary, wczoraj, gdy akurat nie było mojej ślubnej, bzykam sobie elegancko lalę, którą poderwałem na ulicy i nagle wchodzi moja teściowa!
- I co? I co?
- Bardzo pozytywnie mnie kobita zaskoczyła. Bardzo pozytywnie.
- Co zrobiła? No co?
- A, no kulturalnie wzięła i zeszła.
- Na dwór?
- Nie, na zawał.macduska, Sabina, Bliska 77, Elfik, caffe, dorbie, Bursztyn, moremi, iwcia77, Mega, ania.g, BISCA, kkisia, samira lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a już wiem dlaczego Pusur zemdlała tak się cieszyła na powrót męża, że przydzwoniła hahaha
dobre! już rozumiem dlaczego podoba ci się zwierzak dla syna Mcduski
mnie się jego nazwa podoba
Dorka koniecznie konsultuj te przepływy i to od razu, nie ma czekania dwa tygodnie bo to wieki w odżywianiu dziecka! Moja była hipotroficzna i potem się okazało że przez pępowinę zapętloną, ale lekarz podejrzewał i niewydolność łożyska, ważne by działać! trzymam kciuki za dobrego fachowca z dobrym sprzetemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:38
macduska, Sabina, Bliska 77, Reni, iwcia77, ania.g, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i proponuję przeczytać
http://lotopalanki.pl/kupujemy-lotopalanke/
fajny zwierzak ale .. wolałabym fretkę
czytałam to , on też i najbardziej się boję tego hałasowania i zapachu. Mówi o tej lotołapance od paru miesięcy. Napalił się jak szczerbaty na suchary.
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Paszczakin mnie też będzie boleć bo mi poszła turbina...w sharanie
samo zycie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 09:44
malgos741, Sabina, Simba, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość