35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie rozumiem o co kaman z tym lenistwem?????
co to ma do rzeczy?
moim zdaniem opowiedzialna matka!.. bo nie kupujesz, bo dzieciak ma zachciankę..a w przypadku lotki może skończyć się tak, że przestanie się nią interesować skoro jej nie widać i co ...wyrzucić? oddać? Lotki bardzo przywiązują się do właścicieli
już lepiej tego kraba
ale wiesz temat interesowania się zwierzeciem wałkowaliśmy od paru lat,
pierworodny- sprząta pokój, ścieli łózko wynosi śmieci,
jak mielismy psa to pamiętał o jedzeniu dla niej i wodzie, chodził na spacery itp
z drugiej strony nie mam pewnosci ze się nią znudzi za pół roku a trudno to z góry zakładaćReni, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hihi, brawo Reni, ja myslę, ze jednak nie, bo ona SKALPELA się nie boi uzywać, tego ze stali chirurgicznej..
chciałam to samo co Reniusz napisać, ale miękka pała ze mnie, myślę, wejdzie Pusur i fala oburzenia jej wylew załatwi zamiast omdlenia..
Ja tam człowieka na sumieniu miec nie chce, nawet w Norje...;0kapturnica, macduska, Sabina, moremi, iwcia77, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbfb14205184.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a2282b79eb8.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:34
kapturnica, Bliska 77, moremi, Dorka1979, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
a teraz siadam do nauki
oto garść ogłoszeń parafialnych...
"Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności.
Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku.
W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem.
Ksiądz Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego.
W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej Mszy Świętej. Chór odśpiewał hymn "klaskajmy wszyscy w dłonie".
Na wspólnej wieczerzy było jak w niebie - brakowało wielu z tych, których się spodziewaliśmy.
Z tablicy ogłoszeń: "Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty".
Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron.
W czwartek o 1600 wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej.
W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Johnson zaśpiewa "Połóż mnie do łóżeczka" razem z pastorem.
W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu.
W ostatnią niedzielę odbyło się poświęcenie nowych dzwonów. Najważniejsze osoby w wiosce - ksiądz i sołtys - bardzo pięknie mówili. Potem zostały one powieszone. Od tamtej pory jest we wsi o wiele przyjemniej."kapturnica, macduska, iwcia77, Mega, kkisia, samira, Mala79 lubią tę wiadomość