35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElfik wrote:...Czuję się z tego powodu chujową matką i nic i nikt na świecie tego nie zmieni..
Może jak córka jednoczesnie zdobędzie Nobla za odkrycie lekarstwa na raka i wygra olimpiadę w gimnastyce artystycznej, to sobie odpuszczę...
Elfik, przecież to nie Twoja wina, nie rób sobie wyrzutów, szkoda, żebyś się tak dołowała
iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:to nie jest takie proste Dorbie...
głowa jedno, serce drugie, prawda?
Sobie się człowiek sprzeniewierzył, bo sobie nie zaufał..
a my wiemy najlepiej jak sie czujemy, bo to nasz organizm, trzeba słuchac sygnałów, które nam wsysyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 10:49
macduska, Sabina, Mega, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:eee, to będzie niepokalane poczęcie, ta firma ma taki patent, raz się udało, czemu ma się znowu nie udać?
nasz wielebny uczy w mojej szkole religii i kiedyś "zażartował" - pani to w ciąży jest napewno! Ledwo się powstrzymałam żeby go nie palnąć w łeb.Elfik, Bliska 77, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
witam;-) no i mnie minelo te magiczne 35
mamy synusia 12 lat i staramy sie ( po przykrych przejsciach)teraz o rodzenstwo...wiem ze dluga droga przed nami ale przeciez sie nie poddam i z calego serca kibicuje wam wszystkim
.....mozecie mi kochane podac namiary na cokolwiek w temacie tsh i tej calej reszty tzn jakie powinny byc normy i jak powinno sie miec to do ft3 i ft4 bo troche sie w tym wszystkim ppogubilam kazdy lekarz mowi co innego wiec uznalam ze najlepiej spytac doswiadczonych kolezanek;-)
Bliska 77, moremi, macduska, iwcia77, ania.g, Dorka1979, kkisia, samira, AsiaPoli, Mala79 lubią tę wiadomość
Andziula29 -
Czesc Kobity
Ania, nasladujesz Pusura pod prysznicemOmdlewanie zrobilo sie modne
Ale na powaznie, gratuluje ci jeszcze raz Marcela
Dorka, dziewczyny chyba juz wszystko napisaly, wybierz sie doinnego gienka i trzymam kciuki za kolejna wizyte
Poniewaz mam ostatnio bardzo spozniony refleks, napisze teraz:
Paszczak, torty piekne robisz
Elfik, sukienke na smoczej focie mialas przepiekna, marze o takiej
Bozia, streszczenie pierwsza klasa, co prawda sprostowalabym tam cos odnosnie mojej osoby, ale juz zostawmy to
Mialam jeszcze sie odniesc do ktorejs, ale zapomnialam, przypomne sobie pewnie za pare dni....
No to pogodnego dniaBliska 77, macduska, moremi, Reni, Pusurek, iwcia77, Simba, gosia7122, Sabina, ania.g, BISCA, kkisia, samira lubią tę wiadomość
-
Andziula29 wrote:witam;-) no i mnie minelo te magiczne 35
mamy synusia 12 lat i staramy sie ( po przykrych przejsciach)teraz o rodzenstwo...wiem ze dluga droga przed nami ale przeciez sie nie poddam i z calego serca kibicuje wam wszystkim
.....mozecie mi kochane podac namiary na cokolwiek w temacie tsh i tej calej reszty tzn jakie powinny byc normy i jak powinno sie miec to do ft3 i ft4 bo troche sie w tym wszystkim ppogubilam kazdy lekarz mowi co innego wiec uznalam ze najlepiej spytac doswiadczonych kolezanek;-)
Elfik lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:witamy
Dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:06
kapturnica, Elfik, Bursztyn, iwcia77, Simba, ania.g, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bursztyn dziękuję
wybrałam taka focię co by mnie nie było widac, a tu mi się komlementy dostały i za kiecę i za cycuszki..
no,urosłam, mam dwa centymetry więcej
uff, dobrze, ze mnie tam jednak nie za barzdo widać...
hehemoremi, kapturnica, iwcia77, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość