X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhyyhyhy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10d752c71472.png
    Pusurek wrote:
    No zesz fakens! Tak dbacie o moje zdrowie psychiczne? ;) Obrazac guru tak ohydnie?? Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne ;) :P

Bursztyn, Pusurek, kapturnica, moremi, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    O piczkinsie jeszcze nic nie napisalas.
    O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie! :P
    Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji ;) bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?

kapturnica, Pusurek, Simba, moremi, ania.g, Bliska 77, BISCA, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie tez sie wczoraj wydawalo, ze Bozia tak sobie z lekka pojechala po nas wszystkich. ;)
    jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...

iwcia77, Reni, moremi, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Kobity

Ania, nasladujesz Pusura pod prysznicem ;) Omdlewanie zrobilo sie modne ;)
    Ale na powaznie, gratuluje ci jeszcze raz Marcela :)
    Dorka, dziewczyny chyba juz wszystko napisaly, wybierz sie doinnego gienka i trzymam kciuki za kolejna wizyte
    Poniewaz mam ostatnio bardzo spozniony refleks, napisze teraz:
    Paszczak, torty piekne robisz
    Elfik, sukienke na smoczej focie mialas przepiekna, marze o takiej
    Bozia, streszczenie pierwsza klasa, co prawda sprostowalabym tam cos odnosnie mojej osoby, ale juz zostawmy to ;)
    Mialam jeszcze sie odniesc do ktorejs, ale zapomnialam, przypomne sobie pewnie za pare dni....
    No to pogodnego dnia :)
    miałas sie odnieść do morderstwa Puchatka..

iwcia77, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sa na tym swiecie rzeczy, ktore nie snily sie nawet fizjologom (F. Kiepski) :)
    FIZJONOMOM ;D

iwcia77, Elfik, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji ;) bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?
    przeciez potwierdziła, ze na indianca...zastanawia mnie, czy zemdlała przed czy po?

Pusurek, moremi, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie tez sie wczoraj wydawalo, ze Bozia tak sobie z lekka pojechala po nas wszystkich. ;)
    No pojechala pojechala..Tez sie nie zgadzam z pewnymi stwierdzeniami ale uznam to za temat , ktorego juz nie ma ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    miałas sie odnieść do morderstwa Puchatka..
    przeciez sie odnioslam wczoraj, zaraz po publikacji zdjec z udzialem mordercy i ofiary. Napisalam ze Puchata perwa nie chodzila na terapie- przy poklasku niektorych tutaj obecnych i zakonczylo sie tragedia... Powim wiecej, beda nastepne ofiary...

iwcia77, kapturnica, Reni, Bozia3, macduska, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna :)

" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik <3 <3 :D" - Ivo

Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!! <3 - dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam :D dzieki

Elfik- a do kogo w koncu trafilas ( jakiego lekarza?) w gdansku? DO Praisa?? czy gdzies dalej?

Pusurek, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jo Nesbø by tego lepiej nie ujal! ;)
    Chlop focha nie strzelil i za to zostal nagrodzony. :P I bylo mu baaaaaaardzo milo, wnioskuje z tego, ze piczkins jest w stanie uzywalnosci. ;) Chociaz chlop moze byc ciut nieobiektywny, glodny to i na suchary sie rzuci. ;)
    Musze przeprowadzic jeszcze jedna probe. ;)

iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Reni, moremi, Elfik, macduska, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    było dobrze na poziomie
    nie przepraszaj a jak się nie podobało to można opuścić klasę :-)
    dostajesz miano sekretarza klasowego!
    Bozia3 wrote:
    jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...

Bozia3, iwcia77, moremi, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    FIZJONOMOM ;D
    Niestety, mylisz sie, FIZJOLOGOM
    http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Ferdynand_Kiepski

BISCA, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - jestes dzielna i silna. A jesli chodzi o pokarm, to zalezy jaka strategia cie interesuje. Jesli nie zamierzasz karmic - to upieraj sie, zeby go dokarmiali, a jesli chcialabys jednak spróbowac - to polozne maja racje - mnie tez nic nie lecialo przez pierwsze 2 doby - moze w drugiej wyssał kilka kropel, ale to rozkrecilo laktacje, bo ciagle go przystawialam i wreszcie zaskoczyło. Dokarmiac go nie chcieli, bo to by go rozleniwiło. I nic mu sie nie stalo - teraz po 4 tygodniach wazy 5530g - przytył 1,5 kg - polozna nie chciala uwierzyc, ze na samym cycku...

Elfik, macduska, ania.g, Simba, Bliska 77, kkisia, samira, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chociaz chlop moze byc ciut nieobiektywny, glodny to i na suchary sie rzuci. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72fd2d41b413.jpg

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8684b31a9902.jpg
    Bursztyn wrote:
    przeciez sie odnioslam wczoraj, zaraz po publikacji zdjec z udzialem mordercy i ofiary. Napisalam ze Puchata perwa nie chodzila na terapie- przy poklasku niektorych tutaj obecnych i zakonczylo sie tragedia... Powim wiecej, beda nastepne ofiary...

Bozia3, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Next time zobaczymy jak ktora PanioM skrytykuje czy etz bedzie taka wyrozumiala

sarcastic19.gif

BISCA lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    było dobrze na poziomie
    nie przepraszaj a jak się nie podobało to można opuścić klasę :-)
    dostajesz miano sekretarza klasowego!
    dziękuje - fajną mamy nauczycielkę - co nie? :)

Reni, iwcia77, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Obecna :)

" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik <3 <3 :D" - Ivo

Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!! <3 - dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam :D dzieki
    No w koncu... Dawaj gacie na tylek i focia na forum. ;)
    Do laktatora potrzebujesz butelke, one sa ze smoczkiem. Sciagasz pokarm, dokrecasz smoczek i masz. Butelke bez smoczka dokrecasz do laktatora i zabawa od nowa. ;)

To jest takie cos.
    http://www.djakdziecko.pl/product/Butelka-Antykolkowa-AVENT-Naturalna-SCF-690-17-125-ml/?id=2028

iwcia77, samira, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia- zaczelas czytac ksiazke ? ja tak ! mi sie podoba, polecam :) a szczegolnie pierworodkom :D takim jak ja :)

‹‹ 5069 5070 5071 5072 5073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ