X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yhyyhyhy

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10d752c71472.png
    Pusurek wrote:
    No zesz fakens! Tak dbacie o moje zdrowie psychiczne? ;) Obrazac guru tak ohydnie?? Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne ;) :P

Bursztyn, Pusurek, kapturnica, moremi, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    O piczkinsie jeszcze nic nie napisalas.
    O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie! :P
    Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji ;) bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?

kapturnica, Pusurek, Simba, moremi, ania.g, Bliska 77, BISCA, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie tez sie wczoraj wydawalo, ze Bozia tak sobie z lekka pojechala po nas wszystkich. ;)
    jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...

iwcia77, Reni, moremi, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Kobity

Ania, nasladujesz Pusura pod prysznicem ;) Omdlewanie zrobilo sie modne ;)
    Ale na powaznie, gratuluje ci jeszcze raz Marcela :)
    Dorka, dziewczyny chyba juz wszystko napisaly, wybierz sie doinnego gienka i trzymam kciuki za kolejna wizyte
    Poniewaz mam ostatnio bardzo spozniony refleks, napisze teraz:
    Paszczak, torty piekne robisz
    Elfik, sukienke na smoczej focie mialas przepiekna, marze o takiej
    Bozia, streszczenie pierwsza klasa, co prawda sprostowalabym tam cos odnosnie mojej osoby, ale juz zostawmy to ;)
    Mialam jeszcze sie odniesc do ktorejs, ale zapomnialam, przypomne sobie pewnie za pare dni....
    No to pogodnego dnia :)
    miałas sie odnieść do morderstwa Puchatka..

iwcia77, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sa na tym swiecie rzeczy, ktore nie snily sie nawet fizjologom (F. Kiepski) :)
    FIZJONOMOM ;D

iwcia77, Elfik, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji ;) bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?
    przeciez potwierdziła, ze na indianca...zastanawia mnie, czy zemdlała przed czy po?

Pusurek, moremi, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Mnie tez sie wczoraj wydawalo, ze Bozia tak sobie z lekka pojechala po nas wszystkich. ;)
    No pojechala pojechala..Tez sie nie zgadzam z pewnymi stwierdzeniami ale uznam to za temat , ktorego juz nie ma ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    miałas sie odnieść do morderstwa Puchatka..
    przeciez sie odnioslam wczoraj, zaraz po publikacji zdjec z udzialem mordercy i ofiary. Napisalam ze Puchata perwa nie chodzila na terapie- przy poklasku niektorych tutaj obecnych i zakonczylo sie tragedia... Powim wiecej, beda nastepne ofiary...

iwcia77, kapturnica, Reni, Bozia3, macduska, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obecna :)

" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik <3 <3 :D" - Ivo

Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!! <3 - dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam :D dzieki

Elfik- a do kogo w koncu trafilas ( jakiego lekarza?) w gdansku? DO Praisa?? czy gdzies dalej?

Pusurek, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jo Nesbø by tego lepiej nie ujal! ;)
    Chlop focha nie strzelil i za to zostal nagrodzony. :P I bylo mu baaaaaaardzo milo, wnioskuje z tego, ze piczkins jest w stanie uzywalnosci. ;) Chociaz chlop moze byc ciut nieobiektywny, glodny to i na suchary sie rzuci. ;)
    Musze przeprowadzic jeszcze jedna probe. ;)

iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Reni, moremi, Elfik, macduska, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    było dobrze na poziomie
    nie przepraszaj a jak się nie podobało to można opuścić klasę :-)
    dostajesz miano sekretarza klasowego!
    Bozia3 wrote:
    jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...

Bozia3, iwcia77, moremi, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    FIZJONOMOM ;D
    Niestety, mylisz sie, FIZJOLOGOM
    http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Ferdynand_Kiepski

BISCA, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania - jestes dzielna i silna. A jesli chodzi o pokarm, to zalezy jaka strategia cie interesuje. Jesli nie zamierzasz karmic - to upieraj sie, zeby go dokarmiali, a jesli chcialabys jednak spróbowac - to polozne maja racje - mnie tez nic nie lecialo przez pierwsze 2 doby - moze w drugiej wyssał kilka kropel, ale to rozkrecilo laktacje, bo ciagle go przystawialam i wreszcie zaskoczyło. Dokarmiac go nie chcieli, bo to by go rozleniwiło. I nic mu sie nie stalo - teraz po 4 tygodniach wazy 5530g - przytył 1,5 kg - polozna nie chciala uwierzyc, ze na samym cycku...

Elfik, macduska, ania.g, Simba, Bliska 77, kkisia, samira, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Chociaz chlop moze byc ciut nieobiektywny, glodny to i na suchary sie rzuci. ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/72fd2d41b413.jpg

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8684b31a9902.jpg
    Bursztyn wrote:
    przeciez sie odnioslam wczoraj, zaraz po publikacji zdjec z udzialem mordercy i ofiary. Napisalam ze Puchata perwa nie chodzila na terapie- przy poklasku niektorych tutaj obecnych i zakonczylo sie tragedia... Powim wiecej, beda nastepne ofiary...

Bozia3, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Next time zobaczymy jak ktora PanioM skrytykuje czy etz bedzie taka wyrozumiala

sarcastic19.gif

BISCA lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    było dobrze na poziomie
    nie przepraszaj a jak się nie podobało to można opuścić klasę :-)
    dostajesz miano sekretarza klasowego!
    dziękuje - fajną mamy nauczycielkę - co nie? :)

Reni, iwcia77, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Obecna :)

" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik <3 <3 :D" - Ivo

Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!! <3 - dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam :D dzieki
    No w koncu... Dawaj gacie na tylek i focia na forum. ;)
    Do laktatora potrzebujesz butelke, one sa ze smoczkiem. Sciagasz pokarm, dokrecasz smoczek i masz. Butelke bez smoczka dokrecasz do laktatora i zabawa od nowa. ;)

To jest takie cos.
    http://www.djakdziecko.pl/product/Butelka-Antykolkowa-AVENT-Naturalna-SCF-690-17-125-ml/?id=2028

iwcia77, samira, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia- zaczelas czytac ksiazke ? ja tak ! mi sie podoba, polecam :) a szczegolnie pierworodkom :D takim jak ja :)

‹‹ 5069 5070 5071 5072 5073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ