35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
yhyyhyhy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/10d752c71472.png
Pusurek wrote:No zesz fakens! Tak dbacie o moje zdrowie psychiczne?Obrazac guru tak ohydnie?? Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne
Bursztyn, Pusurek, kapturnica, moremi, Elfik, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie!
bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?
kapturnica, Pusurek, Simba, moremi, ania.g, Bliska 77, BISCA, kkisia, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mnie tez sie wczoraj wydawalo, ze Bozia tak sobie z lekka pojechala po nas wszystkich.
iwcia77, Reni, moremi, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Kobity
Ania, nasladujesz Pusura pod prysznicemOmdlewanie zrobilo sie modne
Ale na powaznie, gratuluje ci jeszcze raz Marcela
Dorka, dziewczyny chyba juz wszystko napisaly, wybierz sie doinnego gienka i trzymam kciuki za kolejna wizyte
Poniewaz mam ostatnio bardzo spozniony refleks, napisze teraz:
Paszczak, torty piekne robisz
Elfik, sukienke na smoczej focie mialas przepiekna, marze o takiej
Bozia, streszczenie pierwsza klasa, co prawda sprostowalabym tam cos odnosnie mojej osoby, ale juz zostawmy to
Mialam jeszcze sie odniesc do ktorejs, ale zapomnialam, przypomne sobie pewnie za pare dni....
No to pogodnego dniaiwcia77, moremi, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji
bo masz @ i ze pewnie on strzeli focha (zabilabym gada gdyby strzelil), wiec w swietle tych danych- cos tu sie nie zgadza..... No chyba, ze zmusil ci do seksu, czyli byla przemoc w rodzinie...no i zeddlalas a zamiast ambulansu byla policja?
Pusurek, moremi, macduska, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:miałas sie odnieść do morderstwa Puchatka..
iwcia77, kapturnica, Reni, Bozia3, macduska, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Obecna
" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik" - Ivo
Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!!- dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam
dzieki
Elfik- a do kogo w koncu trafilas ( jakiego lekarza?) w gdansku? DO Praisa?? czy gdzies dalej?
Pusurek, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, ale przeciez pisalas, ze jak chlop wroci to nici z penetracji
Chlop focha nie strzelil i za to zostal nagrodzony.I bylo mu baaaaaaardzo milo, wnioskuje z tego, ze piczkins jest w stanie uzywalnosci.
Chociaz chlop moze byc ciut nieobiektywny, glodny to i na suchary sie rzuci.
Musze przeprowadzic jeszcze jedna probe.iwcia77, Bozia3, Bursztyn, Reni, moremi, Elfik, macduska, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
było dobrze na poziomie
nie przepraszaj a jak się nie podobało to można opuścić klasę
dostajesz miano sekretarza klasowego!Bozia3 wrote:jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...Bozia3, iwcia77, moremi, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Ania - jestes dzielna i silna. A jesli chodzi o pokarm, to zalezy jaka strategia cie interesuje. Jesli nie zamierzasz karmic - to upieraj sie, zeby go dokarmiali, a jesli chcialabys jednak spróbowac - to polozne maja racje - mnie tez nic nie lecialo przez pierwsze 2 doby - moze w drugiej wyssał kilka kropel, ale to rozkrecilo laktacje, bo ciagle go przystawialam i wreszcie zaskoczyło. Dokarmiac go nie chcieli, bo to by go rozleniwiło. I nic mu sie nie stalo - teraz po 4 tygodniach wazy 5530g - przytył 1,5 kg - polozna nie chciala uwierzyc, ze na samym cycku...
Elfik, macduska, ania.g, Simba, Bliska 77, kkisia, samira, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8684b31a9902.jpg
Bursztyn wrote:przeciez sie odnioslam wczoraj, zaraz po publikacji zdjec z udzialem mordercy i ofiary. Napisalam ze Puchata perwa nie chodzila na terapie- przy poklasku niektorych tutaj obecnych i zakonczylo sie tragedia... Powim wiecej, beda nastepne ofiary...Bozia3, Bursztyn, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Obecna
" Ciociu Pusur- bardzo pieknie Ci dziekuje za fantastyczny gifcik" - Ivo
Pusur!!!! mam!!!!!!! gacie !!!!!!!!!gifta !!!!!i laktator!!!!!!!!!!- dzis odebralalm paczke , tylko oswiec mnie co ja mam sobie dokupic do tego laktatora??? smoczek??? daj linka jaki, bo ja sie jeszcze nie znam
dzieki
Do laktatora potrzebujesz butelke, one sa ze smoczkiem. Sciagasz pokarm, dokrecasz smoczek i masz. Butelke bez smoczka dokrecasz do laktatora i zabawa od nowa.
To jest takie cos.
http://www.djakdziecko.pl/product/Butelka-Antykolkowa-AVENT-Naturalna-SCF-690-17-125-ml/?id=2028iwcia77, samira, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość