X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Niestety, mylisz sie, FIZJOLOGOM
    http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Cytaty:Ferdynand_Kiepski
    sorry004.gif

Bursztyn, Elfik, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaczelam pisac bez polskich znakow - nie wynika to z mojego niedbalstwa - tylko z tego, ze mam jedna reke wolna - na drugiej wisi dziecko. Ale widze, ze Pusur tez nie uzywa...:)

iwcia77, BISCA, samira, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziękuje - fajną mamy nauczycielkę - co nie? :)
    no ba ! najlepsza ! :D

Reni lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie! :P
    To wczoraj przeczytałam. Za to w tej litanii o zwisach na rożnych częściach ciała przeciwniczek Twojego guru nie napisalas nic o ich sflaczałych piczkinsach.
    Siadaj. Pała. Za czytanie bez zrozumienia.

A ja tak chciałam pomóc.

kapturnica, Bursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, macduska, BISCA, kkisia, samira, paszczakin, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie używam polskich jak jadę z fona lub tabletka spoko

iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zaczelam pisac bez polskich znakow - nie wynika to z mojego niedbalstwa - tylko z tego, ze mam jedna reke wolna - na drugiej wisi dziecko. Ale widze, ze Pusur tez nie uzywa...:)
    mialam do Ciebie zadzwonic, ale juz nie bedziesz miala 3 reki zeby tel. trzymac
    to moze jutro?

iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sflaczałe piczkinsy?
    kto się przezywa tak samo się nazywa
    do Derektorki!
    moremi wrote:
    To wczoraj przeczytałam. Za to w tej litanii o zwisach na rożnych częściach ciała przeciwniczek Twojego guru nie napisalas nic o ich sflaczałych piczkinsach.

A ja tak chciałam pomóc.

Bozia3, Bursztyn, Pusurek, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Bozia- zaczelas czytac ksiazke ? ja tak ! mi sie podoba, polecam :) a szczegolnie pierworodkom :D takim jak ja :)
    jeszcze nie - ale sie zabiore - cholera nie mam czasu prze Kajtka. iwcia Ty korzystaj poki mozesz...polecam Ci tez przed porodem ksiazke "Polozna" - polknelam ja w jeden dzien...

iwcia77, macduska, samira, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mialam do Ciebie zadzwonic, ale juz nie bedziesz miala 3 reki zeby tel. trzymac
    to moze jutro?
    moze byc dzis, tylko za godzinke, bo czekam teraz na polozna - ma byc do 13.00. to juz jej 5 wizyta - jeszcze jedna i koniec

iwcia77, Bursztyn, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze nie - ale sie zabiore - cholera nie mam czasu prze Kajtka. iwcia Ty korzystaj poki mozesz...polecam Ci tez przed porodem ksiazke "Polozna" - polknelam ja w jeden dzien...

kurde ! a kto ma pdf? Elfik moze ???

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja mam tez tylko 1 reke i norweskie znaki, i nie chce mi sie co chwila zmieniac na polskie... Wybaczcie... ;)

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moze byc dzis, tylko za godzinke, bo czekam teraz na polozna - ma byc do 13.00. to juz jej 5 wizyta - jeszcze jedna i koniec
    OK

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

A ja tak chciałam pomóc.
    O sflaczalych piczkinsach kolezanek z lawki nie chcialam pisac, bo sniadanie wlasnie jadlam... Zrozum czlowieka, ja nie zawsze mam czas zjesc rano, to niech chociaz zjem z apetytem. ;)

iwcia77, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam tez tylko 1 reke i norweskie znaki, i nie chce mi sie co chwila zmieniac na polskie... Wybaczcie... ;)

ja tez mam klawiaturke makaronska :D

Pusurek lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...

E tam ja wyszłam na debilkę, która dziecku zakaze chodzić w sukienkach i w tym celu straszy ją tortem..;)
    i co? i nie obrazam się, dystans do siebie trzeba mieć...:)

super skrót, opisy w gazecie tv, streszczenia odcinków "mody na sukces" odpadają... :)

iwcia77, kapturnica, moremi, Reni, Bozia3, Simba, macduska, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was musiala brać w ciąży zastrzyki rozrzedzajace krew-typu clexane? Moje wyniki plytek krwi są w normie ale moj ginekolog uparl się na podawanie tych lekow jesli zajde w kolejną ciąze (trzecią ciaze stracilam w 20 tygodniu z niewiadomych przyczyn).Mogę brac wszystko oby zajsc w ciążę i urodzic zdrowe dziecko.

• Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzie ta focia, dzie? Nie widzialam. Dawaj Elfik jeszcze raz.

taaa...
    zebyś szukała na mnie dowodów? ;)
    Pusurek wrote:
    Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne ;) :P

iwcia77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle.

Pisze Pani, proszę... Ładnie proszę.... Ja nie chcę do dyrektorki! Mogę do końca życia tablicę zmywać i kredę przynosić. Niech mnie Pani nie wysyła do dyrektorki... Proszę... Już nie będęęęęę
    Chlip, chlip, chlip...
    (A tablet zamienia mi na Chłop, chłop, chłop...)

Pusurek, iwcia77, Reni, Simba, macduska, BISCA, samira, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przeciez potwierdziła, ze na indianca...zastanawia mnie, czy zemdlała przed czy po?

dziewczyny, po co drążyć, przecia wszystko jasne

wziął ją znienacka, na indianca, nastapiło zanurzenie, wyjmuje, patrzy, jezu, ptaka mi obcięło,krew się leje, zaczyna kwiczeć tak przerażliwie, ze pusur mdleje ...

i nie drążcie więcej tego tematu... ile mozna ;)

moremi, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, macduska, BISCA, kkisia, paszczakin, samira, Niuta, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzik38 wrote:
    Czy któraś z was musiala brać w ciąży zastrzyki rozrzedzajace krew-typu clexane? Moje wyniki plytek krwi są w normie ale moj ginekolog uparl się na podawanie tych lekow jesli zajde w kolejną ciąze (trzecią ciaze stracilam w 20 tygodniu z niewiadomych przyczyn).Mogę brac wszystko oby zajsc w ciążę i urodzic zdrowe dziecko.
    Chodzi o przepływy.

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5070 5071 5072 5073 5074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ