35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:O swoim? Pisalam wczoraj, jestes u Pani za nieuwazanie!
Siadaj. Pała. Za czytanie bez zrozumienia.
A ja tak chciałam pomóc.kapturnica, Bursztyn, Reni, iwcia77, Pusurek, macduska, BISCA, kkisia, samira, paszczakin, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:zaczelam pisac bez polskich znakow - nie wynika to z mojego niedbalstwa - tylko z tego, ze mam jedna reke wolna - na drugiej wisi dziecko. Ale widze, ze Pusur tez nie uzywa...
to moze jutro?iwcia77, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
sflaczałe piczkinsy?
kto się przezywa tak samo się nazywa
do Derektorki!
moremi wrote:To wczoraj przeczytałam. Za to w tej litanii o zwisach na rożnych częściach ciała przeciwniczek Twojego guru nie napisalas nic o ich sflaczałych piczkinsach.
A ja tak chciałam pomóc.Bozia3, Bursztyn, Pusurek, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Bozia- zaczelas czytac ksiazke ? ja tak ! mi sie podoba, polecam
a szczegolnie pierworodkom
takim jak ja
iwcia77, macduska, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mialam do Ciebie zadzwonic, ale juz nie bedziesz miala 3 reki zeby tel. trzymac
to moze jutro?iwcia77, Bursztyn, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:zaczelam pisac bez polskich znakow - nie wynika to z mojego niedbalstwa - tylko z tego, ze mam jedna reke wolna - na drugiej wisi dziecko. Ale widze, ze Pusur tez nie uzywa...
iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:To wczoraj przeczytałam. Za to w tej litanii o zwisach na rożnych częściach ciała przeciwniczek Twojego guru nie napisalas nic o ich sflaczałych piczkinsach.
A ja tak chciałam pomóc.iwcia77, moremi, macduska, BISCA, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - moze za złosliwie mi sie napisało, ale to z sympatii...
E tam ja wyszłam na debilkę, która dziecku zakaze chodzić w sukienkach i w tym celu straszy ją tortem..
i co? i nie obrazam się, dystans do siebie trzeba mieć...
super skrót, opisy w gazecie tv, streszczenia odcinków "mody na sukces" odpadają...
iwcia77, kapturnica, moremi, Reni, Bozia3, Simba, macduska, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy któraś z was musiala brać w ciąży zastrzyki rozrzedzajace krew-typu clexane? Moje wyniki plytek krwi są w normie ale moj ginekolog uparl się na podawanie tych lekow jesli zajde w kolejną ciąze (trzecią ciaze stracilam w 20 tygodniu z niewiadomych przyczyn).Mogę brac wszystko oby zajsc w ciążę i urodzic zdrowe dziecko.
-
Pusurek wrote:Dzie ta focia, dzie? Nie widzialam. Dawaj Elfik jeszcze raz.
taaa...
zebyś szukała na mnie dowodów?
Pusurek wrote:Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomneiwcia77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle.
Pisze Pani, proszę... Ładnie proszę.... Ja nie chcę do dyrektorki! Mogę do końca życia tablicę zmywać i kredę przynosić. Niech mnie Pani nie wysyła do dyrektorki... Proszę... Już nie będęęęęę
Chlip, chlip, chlip...
(A tablet zamienia mi na Chłop, chłop, chłop...)Pusurek, iwcia77, Reni, Simba, macduska, BISCA, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Bozia3 wrote:przeciez potwierdziła, ze na indianca...zastanawia mnie, czy zemdlała przed czy po?
dziewczyny, po co drążyć, przecia wszystko jasne
wziął ją znienacka, na indianca, nastapiło zanurzenie, wyjmuje, patrzy, jezu, ptaka mi obcięło,krew się leje, zaczyna kwiczeć tak przerażliwie, ze pusur mdleje ...
i nie drążcie więcej tego tematu... ile moznamoremi, Pusurek, iwcia77, kapturnica, Bozia3, Bursztyn, macduska, BISCA, kkisia, paszczakin, samira, Niuta, Sabina, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Rudzik38 wrote:Czy któraś z was musiala brać w ciąży zastrzyki rozrzedzajace krew-typu clexane? Moje wyniki plytek krwi są w normie ale moj ginekolog uparl się na podawanie tych lekow jesli zajde w kolejną ciąze (trzecią ciaze stracilam w 20 tygodniu z niewiadomych przyczyn).Mogę brac wszystko oby zajsc w ciążę i urodzic zdrowe dziecko.
dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!