35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Moremi clo moze dosc drastycznie uposledzac endometrium..Moglo to byc przyczyna slabego zagniezdzenia..Moze estrofem ci zaleci gin???
iwcia77 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:a jak to wyglada z terminami u niego? ciezko sie dostac?
nie, chyba ze dwa tygodnie, to zależy czy jeżdzi na jakieś sympozja, czy coś tam
przyjmował dwa lub tzry dni w tygodniu, ale jak pani w recepcji powiesz, że ci bardzo zalezy bo dziecko chyba nie rozwija się prawidłowo, to cię wciśnie
tfu, tfu..
ja u niego ciązy nie prowadziałam, ale w nastepnej na pewno do niego na prenatalne i połówkoweiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie mam pojecia - ja mam wersje drukowana. W pdf mam od elfika i malej "jezyk nimowlat" - ale to juz masz - tak?
dzieki
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A i Dorka- powodzenia z "dokarmianiem" malej.. A ten lekarz cos doradzil? Moze Ci jakis skladnikow odzywczych brakuje, moze krew warto zbadac..
iwcia77, dorbie, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia, chyba jednak spróbuję z tym karmieniem. Tak mi jakoś rura zmiękła jak się Marcel urodził. Teraz śpi a ja zamiast korzystać i też uciąć komara musiałam do Was zajrzeć
moremi, kapturnica, Reni, Bursztyn, iwcia77, Bozia3, malgos741, macduska, Pusurek, caffe, Dorka1979, Bliska 77, BISCA, kkisia, samira, gosia7122, Niuta, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
moremi wrote:Lekarz obejrzy mnie dopiero za tydzień, ale już teraz wiem, że poszło o endometrium. @ nie była jakaś obfita, a i krótko trwała. W najgorszy dzień byłam na basenie, zakupach i trochę sprzatalam (nie za dużo, bo wizerunek chpd trzeba utrzymać), czyli luzik.
-
Elfik wrote:nie, chyba ze dwa tygodnie, to zależy czy jeżdzi na jakieś sympozja, czy coś tam
przyjmował dwa lub tzry dni w tygodniu, ale jak pani w recepcji powiesz, że ci bardzo zalezy bo dziecko chyba nie rozwija się prawidłowo, to cię wciśnie
tfu, tfu..
ja u niego ciązy nie prowadziałam, ale w nastepnej na pewno do niego na prenatalne i połówkowe
to nie jest tak tragicznie...myslalam ze miesiacami sie czeka ... mnie do niego skierowal ginex na usg po tym jak wyniki toxoplazmozy wyszly pozytywne ...- to juz stara historia z happy endem
, wiec ja pomine
a u kogo prowadzilas ciaze ?moremi lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ile mm endo? Bo u mnie cienkie, ok 8 mm
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Bozia, chyba jednak spróbuję z tym karmieniem. Tak mi jakoś rura zmiękła jak się Marcel urodził. Teraz śpi a ja zamiast korzystać i też uciąć komara musiałam do Was zajrzeć
-
ania.g wrote:Bozia, chyba jednak spróbuję z tym karmieniem. Tak mi jakoś rura zmiękła jak się Marcel urodził. Teraz śpi a ja zamiast korzystać i też uciąć komara musiałam do Was zajrzeć
a jakby potem ciezko szło - to przeciez zawsze mozesz sie wycofac. Gdyby Ci sie poraniły sutki - to psikaj je octeniseptem po kazdym przystawieniu i tego nie trzeba zmywac potem...
moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Orzechy brazylijskie wciskaj..Podobno lepiej oddzialywuja na endo niz winko
A w UK sa ogolniej dostepne i tansze niz w Pl
apo winie- mimo ze kocham, mam zawsze kaca, nawet po 2 lampkach- ale co tam..i tak pije (nie codziennie)kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:dobre! już rozumiem dlaczego podoba ci się zwierzak dla syna Mcduski
mnie się jego nazwa podoba
Dorka koniecznie konsultuj te przepływy i to od razu, nie ma czekania dwa tygodnie bo to wieki w odżywianiu dziecka! Moja była hipotroficzna i potem się okazało że przez pępowinę zapętloną, ale lekarz podejrzewał i niewydolność łożyska, ważne by działać! trzymam kciuki za dobrego fachowca z dobrym sprzetem