35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ania, zuch zuch zuch!
Mi tez mowili po porodzie, ze noworodek moze nie jesc pierwsza dobe, bo ma jeszcze zapas pokarmu, w koncu do samego porodu dostawal pasze przez lozysko. U mnie tez byla lipa nie siara, w 2 dobie jakies krople wyciskane do kubeczka. Skonczylo sie niestety ta dluga paskudna zoltaczka, ale Adas byl tez duzo zmniejszy niz Marcel, no i ciutke wczesniejszy.
Tarmos sutki, pij herbatke latkacyjna, zaraz mleko przyjdzie.
Mi też tak mówili, a jak co do czego to zabrali mi go i dokarmiali go butelka, bo się odwodnił itd,a obiecały mi pielęgniary, ze beda mnie wołać na karmienie i nie wołały, ja sie mlekiem zalewałam i potem młody nie chciał ssać, bo butelka była lepsza. Na szczęście pojawiła się przełożona w poniedziałek i cudowna kobieta nauczyła mnie jak go przystawiać, ale 3 dni w plecy były i bez sensu hospitalizacja 5 dniowa. Jaki mam żal do tych bab, to zostaje.Pusurek, iwcia77, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:dziewczyny, po co drążyć, przecia wszystko jasne
wziął ją znienacka, na indianca, nastapiło zanurzenie, wyjmuje, patrzy, jezu, ptaka mi obcięło,krew się leje, zaczyna kwiczeć tak przerażliwie, ze pusur mdleje ...
i nie drążcie więcej tego tematu... ile moznaiwcia77, Reni, moremi, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Obecna
Elfik- a do kogo w koncu trafilas ( jakiego lekarza?) w gdansku? DO Praisa?? czy gdzies dalej?
Prais mi wystarczył
Ja oczywiscie idealistka, nie rozpatrywałam w ogóle w tym temacie, dopiero póżniej się zorientowałam, że mnie od ręki na oddział wzięli bo miałam skierowanie od Ordynatora patologii...
się zdziwiłam jak go na obchodzie zobaczyłam w wianuszku studenciaków...
dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie, co? Może i Chodakowska jest niekobieca,"wyżyłowana", tez nie lubie na nia patrzec, ale wg mnie dużo dobrego robi dla kobiet. Osobiście lubię jej ćwiczenia i przepisy. Nie muszę się na szczęście odchudzać, ale ona dla wielu kobiet jest guru i wychodzą z otyłości.
Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Prais mi wystarczył
Ja oczywiscie idealistka, nie rozpatrywałam w ogóle w tym temacie, dopiero póżniej się zorientowałam, że mnie od ręki na oddział wzięli bo miałam skierowanie od Ordynatora patologii...
się zdziwiłam jak go na obchodzie zobaczyłam w wianuszku studenciaków...
no i chwala bogu!!! on jest najlepszy ! czytalam jego publikacje na temat badan prenatalnych, fajnie napisal , przejrzyscie i zrozumiale dla takiego laika jak ja -
tablet już wie
Sfiksowałyście, boście chłopa dawno nie miały! Chłopa wam trzeba!moremi wrote:Chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle.
Pisze Pani, proszę... Ładnie proszę.... Ja nie chcę do dyrektorki! Mogę do końca życia tablicę zmywać i kredę przynosić. Niech mnie Pani nie wysyła do dyrektorki... Proszę... Już nie będęęęęę
Chlip, chlip, chlip...
(A tablet zamienia mi na Chłop, chłop, chłop...)iwcia77, kapturnica, moremi, Bozia3, Simba, macduska, kkisia, samira, Mega lubią tę wiadomość
-
wy znowu o tych przepływach.. zaczynam mieć chorobę morską
już wiem skąd w ciąży mdłości!
koniec.. nie chcę ciąży!moremi wrote:Chodzi o przepływy.iwcia77, moremi, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
no szczerze jakbym trafiła na zajęcia z Chodakowską też bym wyszła.. też nie lubię jej oglądać a tym bardziej słuchać
Elfik wrote:to z tego da się wyjśc? Gdzie są drzwi?!!! ja się pytam..kapturnica, moremi, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no i chwala bogu!!! on jest najlepszy ! czytalam jego publikacje na temat badan prenatalnych, fajnie napisal , przejrzyscie i zrozumiale dla takiego laika jak ja
Tak, wiedzę ma ogromną, sprzęt super, mnie jego mówienie wprost nie przeszkadza, mimozą nie jestem. Częśc pacjentek go krytykuje, że sztywniak, a my sobie nawet żartowalismy
Ale, mógłby mi niepytany nie mówić, czego się spodziewa po moim dziecku po tak długim niedozywieniu i niedotlenieniu, wdzieczna za to nie jestem..
ale nie czarował...
natomiast jak ktoś jest delikutasny, to któraś mu kiedyś w gabinecie zejdzie podczas badań prenatalnych na zawał..iwcia77, moremi, ania.g, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wy znowu o tych przepływach.. zaczynam mieć chorobę morską
już wiem skąd w ciąży mdłości!
QUOTE]
Reni, no jak, przeciez to forum o wszytskim, nikt nikomu nie będzie mówił o czym można gadać, nawet jak będę trzy dni przynudzac o przepływach to co się rzucasz?
Mam focha zarzucić, że to święty temat? I że taki potzrebny?
Aluzju paniał?
Wiem, że tak bo ty bystrzak jesteś, tak tylko sobie...)
Kapciu, buziaczkikapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Lekarz obejrzy mnie dopiero za tydzień, ale już teraz wiem, że poszło o endometrium. @ nie była jakaś obfita, a i krótko trwała. W najgorszy dzień byłam na basenie, zakupach i trochę sprzatalam (nie za dużo, bo wizerunek chpd trzeba utrzymać), czyli luzik.
ania.g, iwcia77, Simba, samira, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Elfik wrote:Tak, wiedzę ma ogromną, sprzęt super, mnie jego mówienie wprost nie przeszkadza, mimozą nie jestem. Częśc pacjentek go krytykuje, że sztywniak, a my sobie nawet żartowalismy
Ale, mógłby mi niepytany nie mówić, czego się spodziewa po moim dziecku po tak długim niedozywieniu i niedotlenieniu, wdzieczna za to nie jestem..
ale nie czarował...
natomiast jak ktoś jest delikutasny, to któraś mu kiedyś w gabinecie zejdzie podczas badań prenatalnych na zawał..
a jak to wyglada z terminami u niego? ciezko sie dostac? -
moremi wrote:Lekarz obejrzy mnie dopiero za tydzień, ale już teraz wiem, że poszło o endometrium. @ nie była jakaś obfita, a i krótko trwała. W najgorszy dzień byłam na basenie, zakupach i trochę sprzatalam (nie za dużo, bo wizerunek chpd trzeba utrzymać), czyli luzik.
Moremi clo moze dosc drastycznie uposledzac endometrium..Moglo to byc przyczyna slabego zagniezdzenia..Moze estrofem ci zaleci gin???iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość