35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra, bo my tu smichy chichy. Ale gdzie jest Mysza?? Zanet sie nie pojawia, Mandra co? Focha strzelila?
A Pani to nawet klasy w kupie utrzymac nie potrafi.Ciagle ktos wagaruje.
macduska, iwcia77, Simba, Reni, moremi, BISCA, kkisia, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Elfii a co masz do poczytania w pdf
? Chetnie przytule do serduszka
w zasadzie nic, bo ja jednak papierowa jestem..
tamtego pdf dla dziewczyn z sieci ściągnęłam, ja coś tam mam, ale szczerze to jak mam oczy wypalac na kompie, to wolę tutaj z wami...Pusurek, kapturnica, macduska, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:w zasadzie nic, bo ja jednak papierowa jestem..
tamtego pdf dla dziewczyn z sieci ściągnęłam, ja coś tam mam, ale szczerze to jak mam oczy wypalac na kompie, to wolę tutaj z wami...
a jakie pozycje masz jeszcze w pdf? jak bardzo chetnie przytule -
chwileczkę Żanet wzieła dziekankę, Mysza ma zwolnienie lekarskie
a Mandra zawsze chodziła w kratkę.. pewnie zostanie na drugi rok
a Ty już nie mundrkuj, bo przesiądziesz się do ostatniej ławkiPusurek wrote:No dobra, bo my tu smichy chichy. Ale gdzie jest Mysza?? Zanet sie nie pojawia, Mandra co? Focha strzelila?
A Pani to nawet klasy w kupie utrzymac nie potrafi.Ciagle ktos wagaruje.
iwcia77, moremi, macduska, BISCA, kkisia, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:chwileczkę Żanet wzieła dziekankę, Mysza ma zwolnienie lekarskie
a Mandra zawsze chodziła w kratkę.. pewnie zostanie na drugi rok
a Ty już nie mundrkuj, bo przesiądziesz się do ostatniej ławkiSmierdzaca sprawa, ja z tym chyba pojde do kuratorium, tak nie moze byc przeciez...
I nie moge siedziec w ostatniej lawce, bo mam krotki wzrok.Reni, iwcia77, kapturnica, moremi, macduska, BISCA, kkisia, samira, gosia7122, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
A chcialam jeszcze powiedzieć, że oficjalnie składam gratulacje Iwone za wątek monitoring cyklu.
Wszystko w jednym miejscu, wiele razy tam zagladałam, dzięki temu wiem, gdzie szukac tej szyjki, bo juz od gardła prawie sięgalam..)
nadal tego nie robię, ale przynajmniej wiem co i jak.
I pierwszy raz tam śluz rozciągliwy zobaczyłam..
Prawie haft, ale przynajmniej wiedziałam że mam jeszcze wiele do zrobienia na tym polu
Już Ci tam dziękowałam, ale co tam.
Niech Pani da jej nalepkę ze słoneczkiem na tablicy!kapturnica, iwcia77, moremi, macduska, kkisia, paszczakin, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ale słuch masz dobry więc maszeruj
na tablicy i tak nic już od dawna nie piszemyPusurek wrote:Ale jak to? Jakies wiesci spod stolu widze. Pani chce sie tu w naszych oczach wybielic, ze niby wszystko wie.Smierdzaca sprawa, ja z tym chyba pojde do kuratorium, tak nie moze byc przeciez...
I nie moge siedziec w ostatniej lawce, bo mam krotki wzrok.iwcia77, kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:I nie moge siedziec w ostatniej lawce, bo mam krotki wzrok.
a na to Ewka nie ma cwiczeń?co by wydłużyć?
no dobra Pusur, sama sobie nakładam zakaz wypowiedzi, bo wychodzi, ze wredna jestem, a to nieprawda
ale to taki słodki temat... cięzko się oprzeć...
no zesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 13:31
Reni, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
Iwone już miała dobrą ocenę w zeszłym półroczu
a tak na marginesie.. te informacje są ogólnodostępne tylko trzeba przejść się do biblioteki poszukać.. Pani bibliotekarka Google ma wszystkie informacje
Elfik wrote:A chcialam jeszcze powiedzieć, że oficjalnie składam gratulacje Iwone za wątek monitoring cyklu.
Wszystko w jednym miejscu, wiele razy tam zagladałam, dzięki temu wiem, gdzie szukac tej szyjki, bo juz od gardła prawie sięgalam..)
nadal tego nie robię, ale przynajmniej wiem co i jak.
I pierwszy raz tam śluz rozciągliwy zobaczyłam..
Prawie haft, ale przynajmniej wiedziałam że mam jeszcze wiele do zrobienia na tym polu
Już Ci tam dziękowałam, ale co tam.
Niech Pani da jej nalepkę ze słoneczkiem na tablicy!moremi, Pusurek, iwcia77, BISCA, Simba, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny