35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ależ Pusur się tak łatwo nie obraża..
ma umiejętność traktowania głupawych wpisów z przymróżeniem oka.. zaraz a może to przez tą krótkowzroczność..hm.. tak czy inaczej daje rade i nie bierze wszystkiego do siebie.. niestety wiele dziewcząt czasami bierze wszystko za bardzo na poważnie
Pusur naklejka dla Ciebie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec870ed61157.jpgElfik wrote:a na to Ewka nie ma cwiczeń?co by podciągnąć?
no dobra Pusur, sama sobie nakładam zakaz wypowiedzi, bo wychodzi, ze wredna jestem, a to nieprawda
ale to taki słodki temat... cięzko się oprzeć...
no zesz...Pusurek, macduska, iwcia77, moremi, Simba, BISCA, paszczakin, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a na to Ewka nie ma cwiczeń?
co by wydłużyć?
no dobra Pusur, sama sobie nakładam zakaz wypowiedzi, bo wychodzi, ze wredna jestem, a to nieprawda
ale to taki słodki temat... cięzko się oprzeć...
no zesz...iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Iwone już miała dobrą ocenę w zeszłym półroczu
a tak na marginesie.. te informacje są ogólnodostępne tylko trzeba przejść się do biblioteki poszukać.. Pani bibliotekarka Google ma wszystkie informacje
ale właśnie chodzi o to, że ktoś zebrał w całość te sensowne
i jak widzisz początkującą to mozesz jej doradzić gdzie zajrzeć, zeby nie mieliła 500 stron, częściowo bez sensu...
jak pusur dostał, to ja też chce słoneczko dla Iwone...!Reni, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ależ Pusur się tak łatwo nie obraża..
ma umiejętność traktowania głupawych wpisów z przymróżeniem oka.. zaraz a może to przez tą krótkowzroczność..hm.. tak czy inaczej daje rade i nie bierze wszystkiego do siebie.. niestety wiele dziewcząt czasami bierze wszystko za bardzo na poważnie
Pusur naklejka dla Ciebie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec870ed61157.jpgReni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
to może i ja sobie przydzielę za wątek badania?
tam też jest wszystko w pigułce
dla groszy za wspomagacze i dla Simby i Samiry?
ooo własnie grosza ma nieobecność nieusprElfik wrote:jak pusur dostał, to ja też chce słoneczko dla Iwone...!macduska, iwcia77, moremi, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
uczniowie nie dają słoneczek.. uczniowie co najwyżej grają w słoneczko!
Elfik wrote:
jak pusur dostał, to ja też chce słoneczko dla Iwone...!Bliska 77, Elfik, iwcia77, moremi, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to może i ja sobie przydzielę za wątek badania?
ooo własnie grosza ma nieobecność nieusprElfik, iwcia77, Reni, moremi, BISCA, Simba, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:to może i ja sobie przydzielę za wątek badania?
ooo własnie grosza ma nieobecność nieuspr
to po słoneczku dla każdej!
i paczka prezerwatyw, hehhe, nie ma to jak uzyteczny prezent...kapturnica, Reni, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNosz w morde... Siedzimy sobie ladnie i sie bawimy,ja na ovu, Adas gada do szympansa lezac na moich kolanach. Nagle kupa, no ok, kupa wazna rzecz. Idziemy sie przebierac, wszystko obfajdane. Pielucha, ciuszki, myje przewijak. Schodzimy na dol. Szympans do reki. Po 3 minutach kupa. A chrzanie, kupa ciepla, to sie mu nic nie stanie przez chwile, co?
iwcia77, Reni, kapturnica, moremi, macduska, kkisia, Simba, BISCA, samira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość