35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ty paczaj sie Elfik. 5 lat mnie w Gdansku nie ma, a na Zabiance takie palmy posadzili?? Fiu fiu.
eee, to nie palmy, Kołobrzeskiej nie poznajesz?
starzeje się dzielnica, ale to co się starzeje, musi się odmłodzić chyba..
bloki jeszcze stoją, to ktoś musi je zaludnić..
ale u mnie klatka emerycka..iwcia77, kapturnica, Pusurek, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nosz w morde... Siedzimy sobie ladnie i sie bawimy,ja na ovu, Adas gada do szympansa lezac na moich kolanach. Nagle kupa, no ok, kupa wazna rzecz. Idziemy sie przebierac, wszystko obfajdane. Pielucha, ciuszki, myje przewijak. Schodzimy na dol. Szympans do reki. Po 3 minutach kupa. A chrzanie, kupa ciepla, to sie mu nic nie stanie przez chwile, co?
pewnie, ze nie....
widzisz, już załapałaś jak tu sobie trochę polepszyćiwcia77, kapturnica, Pusurek, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dorka- to jest scan z ksiazki " w oczekiwaniu na dziecko" - haidi murkoff i sharon mazel:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac61c25c3bd3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5da91edb0204.jpg
ooo, a najbardziej mi się podobają informacje w ramkach
słoneczko dla Iwci poproszę, proszę pani...
jutro zakrętki przyniosę..iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
przecież zaraz się znowu zesra o co będziesz przewijać
napij się kawyPusurek wrote:Nosz w morde... Siedzimy sobie ladnie i sie bawimy,ja na ovu, Adas gada do szympansa lezac na moich kolanach. Nagle kupa, no ok, kupa wazna rzecz. Idziemy sie przebierac, wszystko obfajdane. Pielucha, ciuszki, myje przewijak. Schodzimy na dol. Szympans do reki. Po 3 minutach kupa. A chrzanie, kupa ciepla, to sie mu nic nie stanie przez chwile, co?iwcia77, Pusurek, moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nie ma słonka.. za takie wielkie zdjęcia jest minusElfik wrote:ooo, a najbardziej mi się podobają informacje w ramkach
słoneczko dla Iwci poproszę, proszę pani...
jutro zakrętki przyniosę..moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:eee, to nie palmy, Kołobrzeskiej nie poznajesz?
starzeje się dzielnica, ale to co się starzeje, musi się odmłodzić chyba..
bloki jeszcze stoją, to ktoś musi je zaludnić..
ale u mnie klatka emerycka.. -
1:31 Simbaiwcia77 wrote:filmik 4 minuty ale beka na 10 min - ludzie cwiczacy na silowni...
https://www.facebook.com/video.php?v=10153237292164815&set=vb.100704744814&type=2&theaterPusurek, iwcia77, macduska, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
3:57 to jak rozgrzewka z Chodakowskąiwcia77 wrote:filmik 4 minuty ale beka na 10 min - ludzie cwiczacy na silowni...
https://www.facebook.com/video.php?v=10153237292164815&set=vb.100704744814&type=2&theateriwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Macduska, ale to nie ty przed wizytą u fryzjera i zmianą wizerunku?
jak tak to sorry, eee, fajny pasek...
he he miałam wam zapodać takie coś jak prezentowałam moją fryzurę ale potem mogłybyście mi nie uwierzyć , ze ja to jaiwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurrrrwa..
nie moze byc po postu dobrze, nie moze- jest pieknie to sie musi cos spieprzyc- dzwonili z serwisu- naprawa skrzyni wymaga jednak jej wyjecia, do tego sprzeglo (tu chociaz jest opcja "byc moze") do wymiany, plus przeglad i kurrrrwa suma od ktorej sie przewrocilam.. jakas 1/6, 1/7 wartosci samochodu, ale nie jestesmy przygotowanie na sprzedaz i kupno drugiego...
kurwa, kurwa, kurwa..
ide przeczytac fefnascie tysiecy stron, ktore naskrobalyscie od rana w ramach uspokojenia..Pusurek, macduska, samira, Mega, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kurrrrwa..
nie moze byc po postu dobrze, nie moze- jest pieknie to sie musi cos spieprzyc- dzwonili z serwisu- naprawa skrzyni wymaga jednak jej wyjecia, do tego sprzeglo (tu chociaz jest opcja "byc moze") do wymiany, plus przeglad i kurrrrwa suma od ktorej sie przewrocilam.. jakas 1/6, 1/7 wartosci samochodu, ale nie jestesmy przygotowanie na sprzedaz i kupno drugiego...
kurwa, kurwa, kurwa..
ide przeczytac fefnascie tysiecy stron, ktore naskrobalyscie od rana w ramach uspokojenia..iwcia77, paszczakin, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:kurrrrwa..
kurwa, kurwa, kurwa..
ide przeczytac fefnascie tysiecy stron, ktore naskrobalyscie od rana w ramach uspokojenia..
Chyba wiem, co kupie chlopu pod choinke...iwcia77, Reni, macduska, Sabina lubią tę wiadomość