35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn, a ja coś dla Ciebie znalazłam
https://www.facebook.com/spaceghostnaftalina/photos/a.513985868715370.1073741828.513982505382373/647235788723710/?type=1&theaterBursztyn, Elfik, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Andziula29 wrote:witam;-) no i mnie minelo te magiczne 35
mamy synusia 12 lat i staramy sie ( po przykrych przejsciach)teraz o rodzenstwo...wiem ze dluga droga przed nami ale przeciez sie nie poddam i z calego serca kibicuje wam wszystkim
.....mozecie mi kochane podac namiary na cokolwiek w temacie tsh i tej calej reszty tzn jakie powinny byc normy i jak powinno sie miec to do ft3 i ft4 bo troche sie w tym wszystkim ppogubilam kazdy lekarz mowi co innego wiec uznalam ze najlepiej spytac doswiadczonych kolezanek;-)
Witaj, może ta droga nie taka długa?moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bursztyn, a ja coś dla Ciebie znalazłam
https://www.facebook.com/spaceghostnaftalina/photos/a.513985868715370.1073741828.513982505382373/647235788723710/?type=1&theater
Rewelacja!
Powinni go wstawic na forum i utworzyc kacik przekrzywionej beretki- porady i wskazowkimoremi, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo zesz fakens! Tak dbacie o moje zdrowie psychiczne?
Obrazac guru tak ohydnie?? Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne
macduska, Bozia3, Reni, iwcia77, Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, Mega, BISCA, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:Bursztyn dziękuję
wybrałam taka focię co by mnie nie było widac, a tu mi się komlementy dostały i za kiecę i za cycuszki..
no,urosłam, mam dwa centymetry więcej
uff, dobrze, ze mnie tam jednak nie za barzdo widać...
hehe
no i szkoda ze Cie bardziej nie widaciwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No zesz fakens! Tak dbacie o moje zdrowie psychiczne?
Obrazac guru tak ohydnie?? Te, ktore wrzucaja takie paszkwile i focie, pewnie maja zady jak balerony, obwisla skore na udach i pomarszczone brzuchy! O zwisie pod bicepsem nie wspomne
Bursztyn, Pusurek, iwcia77, Simba, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia, zuch zuch zuch!
Mi tez mowili po porodzie, ze noworodek moze nie jesc pierwsza dobe, bo ma jeszcze zapas pokarmu, w koncu do samego porodu dostawal pasze przez lozysko. U mnie tez byla lipa nie siara, w 2 dobie jakies krople wyciskane do kubeczka. Skonczylo sie niestety ta dluga paskudna zoltaczka, ale Adas byl tez duzo zmniejszy niz Marcel, no i ciutke wczesniejszy.
Tarmos sutki, pij herbatke latkacyjna, zaraz mleko przyjdzie.iwcia77, Reni, Sabina, ania.g, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Bursztyn juz dawno mialam napisać, że nijak nie mogę sobie wyobrazić tego brodatego faceta w ciaży
Bursztyn, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyElfik wrote:głowa jedno, serce drugie, prawda?
Sobie się człowiek sprzeniewierzył, bo sobie nie zaufał..
a my wiemy najlepiej jak sie czujemy, bo to nasz organizm, trzeba słuchac sygnałów, które nam wsysyła
Masz rację,trzeba słuchac serca i drążyć, nawet jak lekarze mówią inaczej. Jeśli pacjent jest upierdliwy, to na pewno ma powodu ku temu, nie można go zbyć, bo zawsze jest jego racja, bo jego samopoczucie mówi,że coś sie dzieje -
macduska wrote:Bursztyn juz dawno mialam napisać, że nijak nie mogę sobie wyobrazić tego brodatego faceta w ciaży
macduska, Pusurek, iwcia77, Simba, moremi, Sabina, Bliska 77, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry w ogole!
Syn zrozumial chyba powage sytuacji i spal dzis 2 razy po 2,5 godziny i raz 3! Znaczy mamy nowy rekord snu bez przerwy.Uznal chyba, ze lepszy cycek rzadziej, ale zeby byl, niz matka w szpitalu albo w wariatkowie.
Jestem wiec znow swiezynka i zaraz ide cwiczyc. Nieee, dzolk, cwiczenia odkladam sobie na pozniej.Po obiedzie.
Milego dnia i zeby u was tak nie pizgalo jak u mnie.macduska, iwcia77, kapturnica, Reni, moremi, Sabina, ania.g, BISCA, kkisia, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:
Ania, nasladujesz Pusura pod prysznicemOmdlewanie zrobilo sie modne
Bursztyn wrote:Bozia, streszczenie pierwsza klasa, co prawda sprostowalabym tam cos odnosnie mojej osoby, ale juz zostawmy tomacduska, Bursztyn, iwcia77, Simba, moremi, Sabina, kkisia, samira, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Bursztyn dziękuję
wybrałam taka focię co by mnie nie było widac, a tu mi się komlementy dostały i za kiecę i za cycuszki..
no,urosłam, mam dwa centymetry więcej
uff, dobrze, ze mnie tam jednak nie za barzdo widać...
heheiwcia77 lubi tę wiadomość