35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:marynka wrote:Na razie zaczęłam monitorować cykle. Gin powiedział, że wszystko jest ok. i mam się nie denerwować, bo pół roku spokojnie może trwać, zanim fasolka się pojawi. No, ale jak tu się nei denerwować?
my tu wszystkie się nie denerwujemynasze motto to rodzimy też i po 40, bo mamy czas i nikomu nic do tego
Parę lat mi zajęło, zanim przekonałam męża, że trzecie dziecko to dobry pomysł.bliska77, Reni, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Sylwia78 wrote:iwka76 wrote:Cześć dziewczynki , zmienie troszkę temat . Własnie dzisiaj wynajęłam moje własne mieszkanko i wyprowadzam się z tej dziury w której się już strasznie duszę . Zauważyłam że wychodząc z tego mieszkania to odrazu czuję sie lepiej i nawet te wredne mdłości tak mnie nie męcza a jak tylko wracam to już w drodze mnie zaczyna mdlić , i siostra się śmieje że to mieszkanie na mnie tak działa hihihi I może cos w tym jest
super
rozumiem cie doskonale bo to samo miałam jak mieszkałam mieszkaniu tesciwoej
tesciowe sa toksyczne, mzenie wszystkie ale znakomita wiekszosc tak!
oj tak, moja to temat rzeka, wolę go nie zaczynać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Sylwia78 wrote:iwka76 wrote:Cześć dziewczynki , zmienie troszkę temat . Własnie dzisiaj wynajęłam moje własne mieszkanko i wyprowadzam się z tej dziury w której się już strasznie duszę . Zauważyłam że wychodząc z tego mieszkania to odrazu czuję sie lepiej i nawet te wredne mdłości tak mnie nie męcza a jak tylko wracam to już w drodze mnie zaczyna mdlić , i siostra się śmieje że to mieszkanie na mnie tak działa hihihi I może cos w tym jest
super
oj tak, moja to temat rzeka, wolę go nie zaczynać
mozna by zalozyc osobny watek: "nasze tesciowe"
hahahahahahaahha sikam hahahahabliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:iza37 wrote:Bursztyn wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:Bozia3 wrote:Reni - kiedy testujesz? W zasadzie mogłabyś jutro zacząć?
nie testuję na razie
myślę, że będzie planowowedług ovu 31 jakoś długi cykl mi wyznaczyło
dzisiaj wyjeżdzam na mazury więc zajmę się relaksem
a nie chociaż może jednak zrobię test, bo mam chęć się napić a nie chciałabym pić alkoholu jeśli coś tam by się jednak działo
Podziwiam za cierpliwość - ja na pewno zrobiłabym test przed wyjazdem..Ja wczoraj wypiłam trochę wina a dziś tempka dużo wyższa - ciekawe jak alkohol wpływa na temperaturę...
zauwazylam ze u mnie po alkoholu temp,jest znacznie wyzsza, moze dlatego w objawach w wykresie jest okienko "picie alkoholu"
nie ma takiego okienka hahahah ale dobre "picie alkoholu"
Iza, jestserio
w objawach kliknij na edytuj wszystkie pola i znajdziesz , mozesz zaznaczyc i bedziesz miala na swojej liscie.
ale jaja!jest, faktycznie jest! ale sie uśmiałam z niektórych objawów, czasami mam je wszystkie hahhahahabliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Sylwia78 wrote:iwka76 wrote:Cześć dziewczynki , zmienie troszkę temat . Własnie dzisiaj wynajęłam moje własne mieszkanko i wyprowadzam się z tej dziury w której się już strasznie duszę . Zauważyłam że wychodząc z tego mieszkania to odrazu czuję sie lepiej i nawet te wredne mdłości tak mnie nie męcza a jak tylko wracam to już w drodze mnie zaczyna mdlić , i siostra się śmieje że to mieszkanie na mnie tak działa hihihi I może cos w tym jest
super
oj tak, moja to temat rzeka, wolę go nie zaczynać
mozna by zalozyc osobny watek: "nasze tesciowe"
jestem zaBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie dziś z Niemiec
Witam nowe dziewczyny
DObrego dnia u nas słoneczko sie przez chmury przebijaa my rowerkami jesdziemy
Buziaki dla każdej
Reni czekam na test
fajnie Inessa, że odpoczywasz, odstresuj się od wszystkiego i korzystaj z każdej chwiliReni lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:Bursztyn wrote:iza37 wrote:Bursztyn wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:Bozia3 wrote:Reni - kiedy testujesz? W zasadzie mogłabyś jutro zacząć?
nie testuję na razie
myślę, że będzie planowowedług ovu 31 jakoś długi cykl mi wyznaczyło
dzisiaj wyjeżdzam na mazury więc zajmę się relaksem
a nie chociaż może jednak zrobię test, bo mam chęć się napić a nie chciałabym pić alkoholu jeśli coś tam by się jednak działo
Podziwiam za cierpliwość - ja na pewno zrobiłabym test przed wyjazdem..Ja wczoraj wypiłam trochę wina a dziś tempka dużo wyższa - ciekawe jak alkohol wpływa na temperaturę...
zauwazylam ze u mnie po alkoholu temp,jest znacznie wyzsza, moze dlatego w objawach w wykresie jest okienko "picie alkoholu"
nie ma takiego okienka hahahah ale dobre "picie alkoholu"
Iza, jestserio
w objawach kliknij na edytuj wszystkie pola i znajdziesz , mozesz zaznaczyc i bedziesz miala na swojej liscie.
ale jaja!jest, faktycznie jest! ale sie uśmiałam z niektórych objawów, czasami mam je wszystkie hahhahaha
Iza tylko nie zaznaczaj ich codziennieiza37 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny pijecie zioła Ojca Sroki? Bo ja zaczęłam w tym cyklu i tak mi napierniczają jajniki - nie mam pojęcia czy to od tego...I jeszcze zaczęłam nimi poić mojego mężczyznę :)bo gdzieś wyczytałam, że nie zaszkodzi... ale czy to ma sens? Kurcze...im dalej w las itp...
Bozia wlasnie mialam sie pytac Was dziewczynki dzisiaj o te ziola, bo tak sobie je chwala ze nie ma bata i prawie wszystkie kobietki szybko zachodza jak je pija....wiec bardzo bym prosila czy jak ktos ma doswiadczenie to opowiadajcie, moja kolezanak jedzie do Polski to maglaby mi je ewentualnie przytransportowacbliska77 lubi tę wiadomość