35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Bursztyn wrote:Sylwia78 wrote:iwka76 wrote:Cześć dziewczynki , zmienie troszkę temat . Własnie dzisiaj wynajęłam moje własne mieszkanko i wyprowadzam się z tej dziury w której się już strasznie duszę . Zauważyłam że wychodząc z tego mieszkania to odrazu czuję sie lepiej i nawet te wredne mdłości tak mnie nie męcza a jak tylko wracam to już w drodze mnie zaczyna mdlić , i siostra się śmieje że to mieszkanie na mnie tak działa hihihi I może cos w tym jest
super
rozumiem cie doskonale bo to samo miałam jak mieszkałam mieszkaniu tesciwoej
tesciowe sa toksyczne, mzenie wszystkie ale znakomita wiekszosc tak!
oj tak, moja to temat rzeka, wolę go nie zaczynać
mojej już nie ma na tym swiecie ale ile ja nocy przez nia przeplakalam to mojeReni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Sylwia78 wrote:iwka76 wrote:Cześć dziewczynki , zmienie troszkę temat . Własnie dzisiaj wynajęłam moje własne mieszkanko i wyprowadzam się z tej dziury w której się już strasznie duszę . Zauważyłam że wychodząc z tego mieszkania to odrazu czuję sie lepiej i nawet te wredne mdłości tak mnie nie męcza a jak tylko wracam to już w drodze mnie zaczyna mdlić , i siostra się śmieje że to mieszkanie na mnie tak działa hihihi I może cos w tym jest
super
rozumiem cie doskonale bo to samo miałam jak mieszkałam mieszkaniu tesciwoej
tesciowe sa toksyczne, mzenie wszystkie ale znakomita wiekszosc tak!
oj tak, moja to temat rzeka, wolę go nie zaczynać
mozna by zalozyc osobny watek: "nasze tesciowe"
bylby tam chyba duzy ruch;-)Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
jestem z powrotem
dzisiaj ma pracowity dzień,poszlam na zakupy do Biedronki,kupilam w ogrodniczym trawe na dosiewke i 10 szt poziomek na dzialke,powiesilam pranie,odkurzylam,wygonilam 3 muchy po czym wpadly 4 kolejne i dalam se spokoj
teraz ogladam Dore na mini+Reni, bliska77, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Proszę jak Inessa się rozszalała narzekała, że siedzi w domu a jak ją poniosło to już w Niemczech..
za chwile odezwie się z Francji, Belgi...
dobrze, dobrze odpoczywaj InskoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2013, 10:04
Panda, megan8, Mango, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wracając do imion dzieci.. w jednym serialu pojawił się Gniewko
pytam się męża a może nazwiemy dziecko Wkurwek?
Wkurwek świetnie....Zajob też brzmi nieźle..tak dostojnie prawie jak Zbigniew..Reni, megan8, Sylwia78, Panda, iza37, Mango, grosza, Jolka76, samira, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bozia3 wrote:Dziewczyny pijecie zioła Ojca Sroki? Bo ja zaczęłam w tym cyklu i tak mi napierniczają jajniki - nie mam pojęcia czy to od tego...I jeszcze zaczęłam nimi poić mojego mężczyznę :)bo gdzieś wyczytałam, że nie zaszkodzi... ale czy to ma sens? Kurcze...im dalej w las itp...
Bozia wlasnie mialam sie pytac Was dziewczynki dzisiaj o te ziola, bo tak sobie je chwala ze nie ma bata i prawie wszystkie kobietki szybko zachodza jak je pija....wiec bardzo bym prosila czy jak ktos ma doswiadczenie to opowiadajcie, moja kolezanak jedzie do Polski to maglaby mi je ewentualnie przytransportowac
Panda - ja zamówiłam na allegro gotową mieszankę, bo nie chciało mi się samej bawić w mieszanie...dostałam dwa duże papierowe wory....jak zużyje to wszystko - to może zajdę w ciążę w okolicy 50 lat... Można samemu komponować mieszanki - w necie znajdziesz skład bez problemu...Pije dopiero pierwszy cykl, więc trudno cokolwiek powiedzieć...
Reni, Panda, bliska77, Jolka76, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:inessa wrote:Witajcie dziś z Niemiec
Witam nowe dziewczyny
DObrego dnia u nas słoneczko sie przez chmury przebijaa my rowerkami jesdziemy
Buziaki dla każdej
Reni czekam na test
odpoczywaj kochana i relaksuj się
Inessko - odpoczywaj - może wrócisz z wakacji odmieniona..Reni lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Sylwia78 wrote:inessa wrote:Witajcie dziś z Niemiec
Witam nowe dziewczyny
DObrego dnia u nas słoneczko sie przez chmury przebijaa my rowerkami jesdziemy
Buziaki dla każdej
Reni czekam na test
odpoczywaj kochana i relaksuj się
Inessko - odpoczywaj - może wrócisz z wakacji odmieniona..
moim zdaniem pojechała tam już odmienionaale musi zatestować hahaha
bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczynki, nadrabiam Was powoli, w pracy nie mialam sekundy zeby tuaj wpasc i normalnie tak mnie to wkurza jednak nasze forum uzaleznia hahaha...U mnie ok nie czuje sie za swietnie ale musze sie trzymac, jelita swiruja i jak bym mogla to bym je na nowe wymienila... w kazdym razie wracam do wczesniejszych stronek....
dzisiaj szukalam termometra z dwoma cyferkami po kropeczce i chyba tylko na internecie uda sie kupic to cudo bo w aptekach nie widze, co kraj to obyczaj hmmm...samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Mieszanka 3 -Ojca Grzegorza Sroki ,z "Poradnika ziołowego" , pobudzająca pracę jajników dla cyklów bezowulacyjnych
lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Łyżeczkę ziół zalać szklanką wrzącej wody, naparzać pół godziny.
Pić szklankę odwaru przed snem.
mieszankę nr 3 można pić na dwa sposoby :
1. całe 3 cykle i potem chociaż jeden cykl przerwy lub
2. pić tylko do owu (jeśli jest pewnosć ze owu była) i potem nic nie pić lub pić zioła na II fazę (w przypadku problemów z progesteronem)
megan8, Reni, Panda lubią tę wiadomość