35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Co do skrzydełek to spróbuj coś takiego:
http://myhometavern.blogspot.com/2013/03/kurczak-skrzydeka-kfc.html
Ja robiłam w podobny sposób i nam smakowało. Tyle, że ja robiłam w wersji - obtaczanie w mące. Ale ten może będzie fajny przepis.
Dzięki,
Kilka razy probowalam je podrobić, ale to nie było to, może tym razem się uda!
Lubie ten szajs i frytki od gościa od farmycaffe, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka super wieści
iwcia77, Dorka1979, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dorka- bardzo sie ciesze , ze ciaza przebiega prawidlowo
ja jutro ide na ta glukoze...sram ogniem ze strachu...
wogole to zabralam Ivo dzis do Mc Donalds'a na fish maca z frytami...ale sie kulal z zadowolenia...potem mialam wyrzuty sumienia , ze poddaje sie zachowaniom kompulsywnym...hoj nie matka
caffe, Mega, Dorka1979, Iwone, Elfik, moremi, Lucky, samira, Sabina, BISCA, Simba, Bliska 77, kkisia, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorka wspaniale
A swoją drogą, co za patałach?!, jak słowo daję. I to niby najlepszy w okolicy??
Mogę spać w spokojuMega, Elfik, Lucky, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Dorka- bardzo sie ciesze , ze ciaza przebiega prawidlowo
wogole to zabralam Ivo dzis do Mc Donalds'a na fish maca z frytami...ale sie kulal z zadowolenia...potem mialam wyrzuty sumienia , ze poddaje sie zachowaniom kompulsywnym...hoj nie matka
Iwone, Elfik, iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Moja znowu jest mala, od poczatku byla ponizej siatki centylowej i tez mnie wkurwiaja komentarze tylko w druga strone ze mala chuda itp
Jeśli tylko na siatkach centylowych się mieści (ew.niewielkie odchylenie) i dobrze się rozwija, to nie ma się czym martwić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:08
Elfik, Lucky, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka super wieści! A tamtego "specjalistę" to odszczelic by należało! Idiota normalnie! Brak słów....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:09
Dorka1979, Elfik, Lucky, samira, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Dorka- bardzo sie ciesze , ze ciaza przebiega prawidlowo
Iwone, Mega, Elfik, iwcia77, moremi, Lucky, samira, Sabina, Bliska 77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:A jak mamy nawilżać powietrza? Wkroplić coś?
Elfik, Lucky lubią tę wiadomość
-
A te skrzydełka mozna by zrobic, ja tylko mniej dałabym tych ostrych przypraw, dla mnie kfc za ostre jest
a wujcia mc Donalda dawno nie odwiedzałam... Iwcia narobiłas mi smaka na wiesmaca... z rymem mi wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 23:16
Elfik, iwcia77, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A te skrzydełka mozna by zrobic, ja tylko mniej dałabym tych ostrych przypraw, dla mnie kfc za ostre jest
a wujcia mc Donalda dawno nie odwiedzałam... Iwcia narobiłas mi smaka na wiesmaca... z rymem mi wyszło
ja normalnie to bym nawet sie nie kapnela zem blisko Maca..to Ivo wyczail pismo nosem...i juz nie bylo odwrotu ...Iwone, Elfik, Mega, moremi, Lucky, kkisia lubią tę wiadomość