WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej baby

wlasnie kurde, piatek!

dorka, super, ze sie wyjasnilo.. tamtemu lekarzowi normalnie jaja bym urwala, konowal jeden- tak kobiete w ciazy denerwowac!

mnie dzisiaj adas rano kopna w nere i w jajniki (zartuje, wiem, ze jeszcze nie kopie) i po drodze do pracy normalnie myslalam, ze sie do domu wroce.. Ale posiedzialam sobie w pociagu, zapakowalam buscopan i przeszlo..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 09:07

Sabina, kkisia, Mega, iwcia77, Mala79, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do ostatniego tamatu- wzrostu i w ogole wielkosci, to nastepna rzecz, ktora nie rozumiem jak mozna komentowac, a juz tymbardziej obcy- nosz kurde w skrzynce bede trzymac dziecie, zeby nie roslo? albo walkiem walkowac, zeby bylo wyzsze? przeciez to kompletnie nie zalezy ani od dziecia, ani od rodzicow- jak moje beda komentowac, to uslysza komentarz na swoj temat na bank tez ;)

moja mama kiedys siedziala na pomoscie podczas gdy ja z bratem taplalismy sie w wodzie przy brzegu.. kolo niej kurpuletna pani komentowala, pokazujac na nas, ze jak mozna tak dzieci glodzic zeby byly takie chude.. ;) niestety, przeszla mi ta chudosc gdzies pomiedzy dwudziestka a trzydziestka ;)

nawet jesli dziecko jest upasione (to jedyne, co rodzice moga "zrobic" dziecku), to nie widze powodu, zeby obce osoby to komentowaly..

1338626097_by_Zohan_500.jpg

kapturnica, Bliska 77, Sabina, kkisia, Mega, Reni, Pusurek, iwcia77, Simba, BISCA, Dorka1979 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaspałam dziecku do przedszkola :(

Mega, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a co do ostatniego tamatu- wzrostu i w ogole wielkosci, to nastepna rzecz, ktora nie rozumiem jak mozna komentowac, a juz tymbardziej obcy- nosz kurde w skrzynce bede trzymac dziecie, zeby nie roslo? albo walkiem walkowac, zeby bylo wyzsze? przeciez to kompletnie nie zalezy ani od dziecia, ani od rodzicow- jak moje beda komentowac, to uslysza komentarz na swoj temat na bank tez ;)

moja mama kiedys siedziala na pomoscie podczas gdy ja z bratem taplalismy sie w wodzie przy brzegu.. kolo niej kurpuletna pani komentowala, pokazujac na nas, ze jak mozna tak dzieci glodzic zeby byly takie chude.. ;) niestety, przeszla mi ta chudosc gdzies pomiedzy dwudziestka a trzydziestka ;)

nawet jesli dziecko jest upasione (to jedyne, co rodzice moga "zrobic" dziecku), to nie widze powodu, zeby obce osoby to komentowaly..

1338626097_by_Zohan_500.jpg
    wiesz, ja tez kiedyś byłam chuda hahahhah
    my np usłyszeliśmy "dobrą radę" coby córci hormon wzrostu zbadać, bo to nie jest normalne, mąż powiedział "dwa słowa" temu komuś a ja lekarki mimo wszystko o to zapytałam, ona zuśmiechnęla się śmiac i kazała nie przejmować, bo córka ma proporcjonalną budowę i rośnie równomiernie tyle że od urodzenia jest mała

Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    cholera, moja dziś poszła a okazuje się ze żadnej z jej koleżanek nie ma

Mega, Iwone lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    wiesz, ja tez kiedyś byłam chuda hahahhah
    my np usłyszeliśmy "dobrą radę" coby córci hormon wzrostu zbadać, bo to nie jest normalne, mąż powiedział "dwa słowa" temu komuś a ja lekarki mimo wszystko o to zapytałam, ona zuśmiechnęla się śmiac i kazała nie przejmować, bo córka ma proporcjonalną budowę i rośnie równomiernie tyle że od urodzenia jest mała
    Mi sugerowano, że powinnam Małej "coś"dac, w sensie hormony, żeby tak nie rosła. Komentarz poslalam ;-)
    Ostatnio byłam.bardzo niemila dla mojej starej ciotki, ale zasłużyła, ona zawsze była chamska i głupia. A moja matka się na mnie obrazila ;-)

Bliska 77, paszczakin, dorbie, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak myśl dokładnie jak Ty. O mnie mogą mówić co chcą, ale za dziecko gardło poprzegryzam :-O

Bliska 77, paszczakin, kkisia, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Mi sugerowano, że powinnam Małej "coś"dac, w sensie hormony, żeby tak nie rosła. Komentarz poslalam ;-)
    Ostatnio byłam.bardzo niemila dla mojej starej ciotki, ale zasłużyła, ona zawsze była chamska i głupia. A moja matka się na mnie obrazila ;-)
    nie przejmuj się, ja też nie toleruję chamstwa i prostactwa

Sabina, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    nie przejmuj się, ja też nie toleruję chamstwa i prostactwa
    Dokładnie. Uważam że od tego jestem żeby chronić moje dziecko.
    A ciotka i tak miała szczęście, bo mogłam pojechać grubiej

Bliska 77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Dokładnie. Uważam że od tego jestem żeby chronić moje dziecko.
    A ciotka i tak miała szczęście, bo mogłam pojechać grubiej
    moze trzeba było, ja raz tak komus z rodziny pojechałam i się skończyło

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    moze trzeba było, ja raz tak komus z rodziny pojechałam i się skończyło
    Raz że to było na ulicy, więc nie chciałam robić teatru, dwa że ciotka ma 85 lat. Ale jak już pisałam zawsze była głupia i chamska i taka zostanie.

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

przynajmniej sobie pospalo, nie? ;) jak sie dzieicko spozni do przedzkola to chyba nie problem?

Iwone lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Raz że to było na ulicy, więc nie chciałam robić teatru, dwa że ciotka ma 85 lat. Ale jak już pisałam zawsze była głupia i chamska i taka zostanie.
    no tak

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Paszczak myśl dokładnie jak Ty. O mnie mogą mówić co chcą, ale za dziecko gardło poprzegryzam :-O

ha, o mnie tez nie moga.. ani o moim mezu- po tesciowej kiedys pojechalam jak mi zaczela na meza gadac, ze on taki niedobry (a bylo wrecz odwrotnie) i wrzucac go do tego samego wora, co drugi syn, ktory sie kompletnie od niej odcial.

tesciowka do tej pory troche sie mnie boi.. takze jak bedzie dziecie, to strzezcie sie narody ;)

Sabina, malgos741, kkisia, Iwone, Mega, moremi, Reni, Simba lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z zimnego miasta!

Czy test owulacyjny powinno się robić po nocy? Czy sa one tak czułe, że w ciągu dnia też?

Mala79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ha, o mnie tez nie moga.. ani o moim mezu- po tesciowej kiedys pojechalam jak mi zaczela na meza gadac, ze on taki niedobry (a bylo wrecz odwrotnie) i wrzucac go do tego samego wora, co drugi syn, ktory sie kompletnie od niej odcial.

tesciowka do tej pory troche sie mnie boi.. takze jak bedzie dziecie, to strzezcie sie narody ;)
    Ja tam leje ciepłym moczem, niech gadają co chcą, ale za dziecia, nie ma szans na łaskę. Każdy sąd mnie uniewinni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:06

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Witam z zimnego miasta!

Czy test owulacyjny powinno się robić po nocy? Czy sa one tak czułe, że w ciągu dnia też?
    Rano nie, owulacyjne robisz popludniu. Mi dziewczyny radziły że najlepiej między 16 a 18

malgos741, Mega, dorbie, moremi, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    przynajmniej sobie pospalo, nie? ;) jak sie dzieicko spozni do przedzkola to chyba nie problem?
    Dziecko nie pospało, bo wstało wcześniej i zeszło na dół. Włączyło sobie TV i po cichutku czekało aż mama wstanie :D

Do przedszkola już nie poszedł, zrobiliśmy sobie wagary ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:12

paszczakin, caffe, malgos741, kkisia, Mega, moremi, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Rano nie, owulacyjne robisz popludniu. Mi dziewczyny radziły że najlepiej między 16 a 18
    Mnie wiarygodne wychodziły w południe.

dorbie lubi tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

dokladnie, taka zmyla jest, ze czlowiek mysli, ze to jak ciazowe.. A to nie, po poludniu najlepiej, zeby zobaczyc kiedy jest ten wlasciwy skok.
    Jak ja robilam moje rano, to kilka dni potrafilam miec gruba soczysta kreche ;)

dorbie, Sabina, kapturnica, Bliska 77 lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 5148 5149 5150 5151 5152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ