35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
Corka ma dzis wolne, wiec wiela Adasia do siebie, coby matka pospala, a jak matka wstala, to ona teraz poszla w kimono odespac poranek.
Adas jakis taki juz sie duzy robi i samodzielny, rano klade go pod statywikiem z zabawkami i on sobie tam 20 min spedza gadajac do nich i brzdakajac nimi. A ze branie prysznica przeze mnie trwa jakies 2 minuty + 2 zrobienie sobie sniadania, mam nagle zajebiscie duzo czasu dla siebie.
A to najlepszy kumpel Adasia. Nie nudzi mu sie wcale.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6378d1773479.jpgdorbie, moremi, Sabina, Reni, Mega, iwcia77, Bliska 77, gosia7122, Mala79, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:A mój Hubi ma prawie 10 lat i ma 129 i 25kg
Ja i mój mąż jesteśmy"grubej kości" i nasz syn też taki jest. Za to drugi syn odziedziczył budowę po swoim ojcu,dlatego taki chudy.
Mega, dorbie, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi tak mnie zastanawia..
bo Ty w cyklu po poronieniu od razu zaaplikowałaś sobie clo
może to Ci wkurwiło jajnik i jednak poszła owu szybciej
a poza tym czy tak można? czy taka szybka stymulacja jest ok? -
witam...
no i badanie glukozy poszlo sobie w kibiny matuszki.., okazalo sie ze akutrat W TYM labo nie robia i mam isc do szpitala...kuwa szlag by to trafil...
u nas zimno rano bylo, tylko 9 stopni...wyciagnelam puchacza z szafy...
Paszczak- jak te spodnie? dobre? podobaja ci sie? zapomnialam napisac ze do tylniej kieszeni jednej pary wsadzilam ci probki bio oil...takie malutkie ze chyba tylko na jeden posladek wystarcza, ale przynajmiej zobaczysz jak "cudnie" pachnie lekarstwem
( oprocz zapachu to on jest rewelacyjny)
Mega, Bliska 77, Sabina, paszczakin, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam...
no i badanie glukozy poszlo sobie w kibiny matuszki.., okazalo sie ze akutrat W TYM labo nie robia i mam isc do szpitala...kuwa szlag by to trafil...
u nas zimno rano bylo, tylko 9 stopni...wyciagnelam puchacza z szafy...
Paszczak- jak te spodnie? dobre? podobaja ci sie? zapomnialam napisac ze do tylniej kieszeni jednej pary wsadzilam ci probki bio oil...takie malutkie ze chyba tylko na jeden posladek wystarcza, ale przynajmiej zobaczysz jak "cudnie" pachnie lekarstwem
( oprocz zapachu to on jest rewelacyjny)
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Iwcia no to lipa z tym szpitalem
a ja troche odżyłam, córcia przysnęła na jakieś 45min i udało mi sie obiadek zrobić, dół chaty posprzątać, na tarasie ogarnąć i nawet jeszcze bukiet z i spory zrobić i powiem Wam, mimo że mroczki przed oczami wciąż mam to jakoś tak lżej na sercu mi sie zrobiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 12:56
Mega, Sabina, iwcia77, gosia7122, macduska, samira lubią tę wiadomość
-
wiecie co, doszłam do wniosku że w naszym wieku o ile sie nie zrobi jakiejs terapii wstrząsowej cholernie trudno jest zajść ot tak sobie....Kolumb jestem no nie?
do dupy jest takie czekanie każdego miesiącaMega, Sabina, Bliska 77, iwcia77, moremi, macduska, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Iwcia no to lipa z tym szpitalem
a ja troche odżyłam, córcia przysnęła na jakieś 45min i udało mi sie obiadek zrobić, dół chaty posprzątać, na tarasie ogarnąć i nawet jeszcze bukiet z i spory zrobić i powiem Wam, mimo że mroczki przed oczami wciąż mam to jakoś tak lżej na sercu mi sie zrobiłoBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wiecie co, doszłam do wniosku że w naszym wieku o ile sie nie zrobi jakiejs terapii wstrząsowej cholernie trudno jest zajść ot tak sobie....Kolumb jestem no nie?
do dupy jest takie czekanie każdego miesiącaBliska 77, iwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Moremi tak mnie zastanawia..
bo Ty w cyklu po poronieniu od razu zaaplikowałaś sobie clo
może to Ci wkurwiło jajnik i jednak poszła owu szybciej
a poza tym czy tak można? czy taka szybka stymulacja jest ok? -
EwaT wrote:wiecie co, doszłam do wniosku że w naszym wieku o ile sie nie zrobi jakiejs terapii wstrząsowej cholernie trudno jest zajść ot tak sobie....Kolumb jestem no nie?
do dupy jest takie czekanie każdego miesiącaMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dodam dla ułatwienia, że córcia dochodzi do siebie w wyrku a ja na górze myję podłogę, dziękuję
Bliska 77 lubi tę wiadomość