X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dodam dla ułatwienia, że córcia dochodzi do siebie w wyrku a ja na górze myję podłogę, dziękuję :-)
    z laptopem w ręku?

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dodam dla ułatwienia, że córcia dochodzi do siebie w wyrku a ja na górze myję podłogę, dziękuję :-)
    Jesteś szurnieta a nie niesamowita ;-) jaki ty nam wzór dajesz? Chcesz nas zameczyc??? :-O

Mega, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem
    ja tak sobie głośno myślę
    jak krowie na rowie.. jeśli zachodzi się w ciążę to organizm wariuje.. hormony te sprawy itd.. i teraz nagle ciąży nie ma i zanim się orgo wyciszy to od razu aplikować kolejną dawkę leków stym?
    no tak sobie rozważam.. chce mi się spać smileys-sleeping-551226.gif
    Sabina wrote:
    Ale Moremi jest pod opieką Kliniki z Białegostoku, chyba była wizycie zanim zaczęła brać clo, nie? Czy nie? B-)

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od godziny próbuje isc do łazienki umyć głowę i przegrywam walkę z łóżkiem...

iwcia77, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czyli co? Jutro próbujesz jeszcze raz?
    musze zajrzec na stronke szpitala , bo moze byc ze labo przyszpitalne w soboty nie pracuje..:(

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    jak krowie na rowie.. jeśli zachodzi się w ciążę to organizm wariuje.. hormony te sprawy itd.. i teraz nagle ciąży nie ma i zanim się orgo wyciszy to od razu aplikować kolejną dawkę leków stym?
    Ja Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja od godziny próbuje isc do łazienki umyć głowę i przegrywam walkę z łóżkiem...
    no ja wlasnie farbe polozylam...., bo weekend wyjsciowy sie szykuje :) dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam :), jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac :D

Mega, Sabina, Bliska 77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- jak te spodnie? dobre? podobaja ci sie? zapomnialam napisac ze do tylniej kieszeni jednej pary wsadzilam ci probki bio oil :-O...takie malutkie ze chyba tylko na jeden posladek wystarcza, ale przynajmiej zobaczysz jak "cudnie" pachnie lekarstwem :D ( oprocz zapachu to on jest rewelacyjny)

super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie ;)

a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z laptopem w ręku?
    nie nie, co chwila podbiegam do krzesełka i odświeżam stronkę :-, właśnie podłoga wyschła zatem już nie muszę się gimnastykować

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja wlasnie farbe polozylam...., bo weekend wyjsciowy sie szykuje :) dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam :), jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac :D

faaaarba, w ciazy? Boj sie Bga Iwcia! ;) ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jesteś szurnieta a nie niesamowita ;-) jaki ty nam wzór dajesz? Chcesz nas zameczyc??? :-O
    wiem wiem, mój maż znów popuka się w głowę jak wróci do domu ale ja po prostu w ten sposób odpoczywam, poważnie

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    z moim mężem byście doskonale się dogadali :)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o moje dziecię właśnie dojrzało i zaczyna skrzeczeć zatem moja aktywność będzie ograniczona

Reni, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbki zajebali na poczcie ;-)
    paszczakin wrote:
    super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie ;)

a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!

iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to biegasz tak szybko, że śladów nie zostawiasz????
    Bliska 77 wrote:
    nie nie, co chwila podbiegam do krzesełka i odświeżam stronkę :-, właśnie podłoga wyschła zatem już nie muszę się gimnastykować

Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooszze .. zeżarłam marshmallowy i jest mi niedobrze.. chyba pójdę zapawiuję

pytanie.. czy będę rzygać tęczą?

moremi, iwcia77, Bliska 77, Mega, Sabina, paszczakin, macduska, Simba, samira, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie!
    przecież napisała, że położyła!.. całe szczęście, że jej nie użyła!
    paszczakin wrote:
    faaaarba, w ciazy? Boj sie Bga Iwcia! ;) ;)

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    U mnie ciąża "jakby była". @ dostałam, ponieważ beta spadła. W sobotę byłam u lekarza i badanie USG podczas @ jest najgorszym co może być. Normalnie owulację mam w okolicach 9-11 d.c., więc wyszło, że stymulację powinnam zaczynać jak najwcześniej. Niestety w tym tygodniu gina nie ma i umówiliśmy się dopiero na poniedziałek, a starania mieliśmy zacząć od dzisiaj.

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tutaj nawet ja się uśmiechnęłam :-)

https://www.facebook.com/1mpics/posts/810202825743336

Bliska 77, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?
    Nie chodzą do Bociana, tam tylko mój mąż nasienie badał. W sumie jest tutaj sporo specjalistów od leczenia niepłodności i niekoniecznie w tej klinice.

Lekarz wytłumaczył mi, że hormony były na tak niskim poziomie, że nie ma mowy o rozregulowaniu. Nie wiem czy pamietacie, ale pisałam też, że nie mam żadnych objawów.

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5151 5152 5153 5154 5155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ