35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no nie wiem
ja tak sobie głośno myślę
jak krowie na rowie.. jeśli zachodzi się w ciążę to organizm wariuje.. hormony te sprawy itd.. i teraz nagle ciąży nie ma i zanim się orgo wyciszy to od razu aplikować kolejną dawkę leków stym?
no tak sobie rozważam.. chce mi się spaćSabina wrote:Ale Moremi jest pod opieką Kliniki z Białegostoku, chyba była wizycie zanim zaczęła brać clo, nie? Czy nie?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?
-
Mega wrote:Ja od godziny próbuje isc do łazienki umyć głowę i przegrywam walkę z łóżkiem...
dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam
, jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac
Mega, Sabina, Bliska 77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Paszczak- jak te spodnie? dobre? podobaja ci sie? zapomnialam napisac ze do tylniej kieszeni jednej pary wsadzilam ci probki bio oil
...takie malutkie ze chyba tylko na jeden posladek wystarcza, ale przynajmiej zobaczysz jak "cudnie" pachnie lekarstwem
( oprocz zapachu to on jest rewelacyjny)
super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie
a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja wlasnie farbe polozylam...., bo weekend wyjsciowy sie szykuje
dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam
, jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac
faaaarba, w ciazy? Boj sie Bga Iwcia!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
próbki zajebali na poczciepaszczakin wrote:super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie
a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
to biegasz tak szybko, że śladów nie zostawiasz????Bliska 77 wrote:nie nie, co chwila podbiegam do krzesełka i odświeżam stronkę :-, właśnie podłoga wyschła zatem już nie muszę się gimnastykować
Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
booooszze .. zeżarłam marshmallowy i jest mi niedobrze.. chyba pójdę zapawiuję
pytanie.. czy będę rzygać tęczą?moremi, iwcia77, Bliska 77, Mega, Sabina, paszczakin, macduska, Simba, samira, Niuta lubią tę wiadomość
-
U mnie ciąża "jakby była". @ dostałam, ponieważ beta spadła. W sobotę byłam u lekarza i badanie USG podczas @ jest najgorszym co może być. Normalnie owulację mam w okolicach 9-11 d.c., więc wyszło, że stymulację powinnam zaczynać jak najwcześniej. Niestety w tym tygodniu gina nie ma i umówiliśmy się dopiero na poniedziałek, a starania mieliśmy zacząć od dzisiaj.
Sabina lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Ja Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?
Lekarz wytłumaczył mi, że hormony były na tak niskim poziomie, że nie ma mowy o rozregulowaniu. Nie wiem czy pamietacie, ale pisałam też, że nie mam żadnych objawów.Sabina, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!