WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dodam dla ułatwienia, że córcia dochodzi do siebie w wyrku a ja na górze myję podłogę, dziękuję :-)
    z laptopem w ręku?

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    dodam dla ułatwienia, że córcia dochodzi do siebie w wyrku a ja na górze myję podłogę, dziękuję :-)
    Jesteś szurnieta a nie niesamowita ;-) jaki ty nam wzór dajesz? Chcesz nas zameczyc??? :-O

Mega, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie wiem
    ja tak sobie głośno myślę
    jak krowie na rowie.. jeśli zachodzi się w ciążę to organizm wariuje.. hormony te sprawy itd.. i teraz nagle ciąży nie ma i zanim się orgo wyciszy to od razu aplikować kolejną dawkę leków stym?
    no tak sobie rozważam.. chce mi się spać smileys-sleeping-551226.gif
    Sabina wrote:
    Ale Moremi jest pod opieką Kliniki z Białegostoku, chyba była wizycie zanim zaczęła brać clo, nie? Czy nie? B-)

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od godziny próbuje isc do łazienki umyć głowę i przegrywam walkę z łóżkiem...

iwcia77, Bliska 77, Mala79 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czyli co? Jutro próbujesz jeszcze raz?
    musze zajrzec na stronke szpitala , bo moze byc ze labo przyszpitalne w soboty nie pracuje..:(

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    jak krowie na rowie.. jeśli zachodzi się w ciążę to organizm wariuje.. hormony te sprawy itd.. i teraz nagle ciąży nie ma i zanim się orgo wyciszy to od razu aplikować kolejną dawkę leków stym?
    Ja Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja od godziny próbuje isc do łazienki umyć głowę i przegrywam walkę z łóżkiem...
    no ja wlasnie farbe polozylam...., bo weekend wyjsciowy sie szykuje :) dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam :), jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac :D

Mega, Sabina, Bliska 77, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczak- jak te spodnie? dobre? podobaja ci sie? zapomnialam napisac ze do tylniej kieszeni jednej pary wsadzilam ci probki bio oil :-O...takie malutkie ze chyba tylko na jeden posladek wystarcza, ale przynajmiej zobaczysz jak "cudnie" pachnie lekarstwem :D ( oprocz zapachu to on jest rewelacyjny)

super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie ;)

a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z laptopem w ręku?
    nie nie, co chwila podbiegam do krzesełka i odświeżam stronkę :-, właśnie podłoga wyschła zatem już nie muszę się gimnastykować

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja wlasnie farbe polozylam...., bo weekend wyjsciowy sie szykuje :) dzis o 17 otwarcie nowej siedziby biura w ktorym sprzatam :), jutro pizza ze znajomymi z ktorymi sie nie widzielismy kilka miechow a w niedziele 50 lecie i odnowienie slubu ciotki mojego Alojza...trza jakos sie zaprezentowac :D

faaaarba, w ciazy? Boj sie Bga Iwcia! ;) ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jesteś szurnieta a nie niesamowita ;-) jaki ty nam wzór dajesz? Chcesz nas zameczyc??? :-O
    wiem wiem, mój maż znów popuka się w głowę jak wróci do domu ale ja po prostu w ten sposób odpoczywam, poważnie

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    z moim mężem byście doskonale się dogadali :)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o moje dziecię właśnie dojrzało i zaczyna skrzeczeć zatem moja aktywność będzie ograniczona

Reni, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    próbki zajebali na poczcie ;-)
    paszczakin wrote:
    super sa, wyslalam ci maila- normalnie jak na mnie ;)

a probek nie zauwazylam, jak wroce do domu do poszukam, dzieki Ci baaaardzo!

iwcia77, Mega, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to biegasz tak szybko, że śladów nie zostawiasz????
    Bliska 77 wrote:
    nie nie, co chwila podbiegam do krzesełka i odświeżam stronkę :-, właśnie podłoga wyschła zatem już nie muszę się gimnastykować

Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    booooszze .. zeżarłam marshmallowy i jest mi niedobrze.. chyba pójdę zapawiuję

pytanie.. czy będę rzygać tęczą?

moremi, iwcia77, Bliska 77, Mega, Sabina, paszczakin, macduska, Simba, samira, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie!
    przecież napisała, że położyła!.. całe szczęście, że jej nie użyła!
    paszczakin wrote:
    faaaarba, w ciazy? Boj sie Bga Iwcia! ;) ;)

moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie wiem
    U mnie ciąża "jakby była". @ dostałam, ponieważ beta spadła. W sobotę byłam u lekarza i badanie USG podczas @ jest najgorszym co może być. Normalnie owulację mam w okolicach 9-11 d.c., więc wyszło, że stymulację powinnam zaczynać jak najwcześniej. Niestety w tym tygodniu gina nie ma i umówiliśmy się dopiero na poniedziałek, a starania mieliśmy zacząć od dzisiaj.

Sabina lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tutaj nawet ja się uśmiechnęłam :-)

https://www.facebook.com/1mpics/posts/810202825743336

Bliska 77, Mega, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja Cię rozumiem, wiem że napewno Moremi chodzi do Bociana, ale czy była teraz na wizycie nie pamiętam, a może nie mówiła?
    Nie chodzą do Bociana, tam tylko mój mąż nasienie badał. W sumie jest tutaj sporo specjalistów od leczenia niepłodności i niekoniecznie w tej klinice.

Lekarz wytłumaczył mi, że hormony były na tak niskim poziomie, że nie ma mowy o rozregulowaniu. Nie wiem czy pamietacie, ale pisałam też, że nie mam żadnych objawów.

Sabina, macduska lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5151 5152 5153 5154 5155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ