35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie makijaż ogranicza się do tuszu do rzęs....nie znam się na tych wszystkich sztuczkach, które tu dziewczyny uprawiają - z podkładami, pudrami itp...ja jak idę po krem do sklepu -to kupuje jak leci - może nawet być 30+ czy tam 50+ - dla mnie to żadna różnica..Pusurek wrote:Bozia z makijazem! Nie wyglada na zmeczona, wiec pewnie ma nianke do Kajtka.

Fajna focia.
Pusurek, Sabina, Reni, iwcia77, kkisia, moremi, gosia7122, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował

Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.

Reni placze ze smiechu
splynal mi moj misternie wykonany mejkap - kuwa nie wyrobie- zajebioza
Reni, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tylko czekam na zjazd jak Pusur...daje sobie jeszcze z miesiąc i chyba padnę....Reni wrote:mało tego ma umyte włosy! a przy dziecku nie ma czasu!

dziś w nocy spałam może ze 2 godziny....mały niby spał - ale w przerwach pobudkowych rzęzi jak stary dziad - i ja co chwilę sprawdzam, czy on się nie obudził....a te dzwięki, które się z niego wydobywają i trafiają do mojego mózgu już niedługo zaprowadzą mnie do wariatkowa
macduska, Reni, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Simba, kkisia, Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś wie co Simba porabia? ostatnio spóźnia się często!
Samira też będzie miała obniżone zachowanie za nieobecności
macduska, Mega, moremi, samira, Mala79, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
dziękiSabina wrote:Bozia Ty wygladasz na co najmniej 15 lat mniej! Jestem pewna że podalas nam sfalszowana datę urodzin. Wyglądasz super

może to hormony ciążowe - po 40 stce - to albo botoks albo ciąża...
I Wam też tego życzę - każda się doczeka
macduska, Reni, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Simba, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weź mnie nie strasz.. ja w zatyczkach śpię bo inaczej mam nerwa
i teraz taka sytuacja.. zatyczek nie wsadzę, bo muszę słyszeć dziecia.. kanał!
jak spać w takiej sytuacji!
jak mi nawet tupot wróbli na parapecie przeszkadza!
Bozia3 wrote:ja tylko czekam na zjazd jak Pusur...daje sobie jeszcze z miesiąc i chyba padnę....
dziś w nocy spałam może ze 2 godziny....mały niby spał - ale w przerwach pobudkowych rzęzi jak stary dziad - i ja co chwilę sprawdzam, czy on się nie obudził....a te dzwięki, które się z niego wydobywają i trafiają do mojego mózgu już niedługo zaprowadzą mnie do wariatkowa
Pusurek, iwcia77, Mega, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo w koncu, bo ja juz myslalam, ze tylko moje dzieci sa nienormalne.Bozia3 wrote:ja tylko czekam na zjazd jak Pusur...daje sobie jeszcze z miesiąc i chyba padnę....

Adas ma to samo, ze wydaje dzwieki, mlaszcze, macha lapkami, kreci sie. Dla mnie by wystarczylo, zeby tylko mrugal oczami, a i tak sie spac nie da.
Jakby co, dam Ci adres dobrego dilera.
Reni, Sabina, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam zmarchy.Bozia3 wrote:dzięki
może to hormony ciążowe - po 40 stce - to albo botoks albo ciąża...
I Wam też tego życzę - każda się doczeka 
Albo za szybko schudlam.
Czekaj czekaj, schudniesz i Ty
Bozia3, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
no wiesz...bardzo porządne..Pusurek wrote:Kurde, Bozia, ale krzesla to macie marne w tej robocie... Chyba, ze dostalas takie za kare, ze tak dobrze wygladasz.

chociaż moje osobiste jest dużo lepsze - posiadam skórzany fotel - i duuuże biurko - bo nie chwaląc się - kieruję tymi dziewuchami....
ale moje było zajęte przez jakichś gości, to przycupnęłam na czym się dało....
Reni, caffe, Pusurek, iwcia77, macduska, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
Reni placze ze smiechu
splynal mi moj misternie wykonany mejkap - kuwa nie wyrobie- zajebioza
a ja przeczytalam, ze ja plecy bola i sie zastanawiam o co chodzi ?
nie jest dobrze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:16
iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kierujesz dziewuchami na biurku??? no no noBozia3 wrote:no wiesz...bardzo porządne..
chociaż moje osobiste jest dużo lepsze - posiadam skórzany fotel - i duuuże biurko - bo nie chwaląc się - kieruję tymi dziewuchami....
ale moje było zajęte przez jakichś gości, to przycupnęłam na czym się dało....
Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mało tego ma umyte włosy! a przy dziecku nie ma czasu!
oj tam.. Bozia nawet streszczenia forum miala czas pisac. Teraz, mejkup i wlosy zrobic, ciasta piec, po sklepach i pracach latac..
Sie wydalo, ze te wszystkie co tak jecza, ze nic sie nie da zrobic, udaja!
Bozia3, iwcia77, Reni, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Mala79, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni - był czas, że żyłam sama - z dzieciem moim za ścianą, który już nie był malutki - więc był cichy....drażniło mnie w domu wszystko, co wydawało jakikolwiek dźwięk...tak się wyjałowiłam. Potem sobie sprawiłam kota - małego - miauczał jak opętany i łazil po nocach - myślałam, że ocipieję - ale się przyzwyczaiłam - przestałam go słyszeć...potem sobie sprawiłam faceta...Reni wrote:weź mnie nie strasz.. ja w zatyczkach śpię bo inaczej mam nerwa
i teraz taka sytuacja.. zatyczek nie wsadzę, bo muszę słyszeć dziecia.. kanał!
jak spać w takiej sytuacji!
jak mi nawet tupot wróbli na parapecie przeszkadza!
chrapie w nocy, chce mu się gadać ze mną o północy, czy co tam robić...znowu mnie to wkurwiało - przyzwyczaiłam się jednak....sprawiliśmy sobie drugiego kota - bardzo ładny, ale od 5 rano skrzeczy jak podupczony - rzucaliśmy w niego poduszkami, pryskaliśmy wodą - nic nie pomaga - trzeba się było przyzwyczaić. Teraz doszedł Kajtek - mlaska i memła całą noc - na razie się nie przyzwyczaiłam....i czekam ile wytrzymam...
Także wiesz - dasz radę - będziesz musiała - a o zatyczkach wtedy zapomnij....
caffe, iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Reni, Simba, Iwone, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość