35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Bozia z makijazem! Nie wyglada na zmeczona, wiec pewnie ma nianke do Kajtka.
Fajna focia.Pusurek, Sabina, Reni, iwcia77, kkisia, moremi, gosia7122, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował
Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.
Reni placze ze smiechu
splynal mi moj misternie wykonany mejkap - kuwa nie wyrobie- zajebioza
Reni, Sabina, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:mało tego ma umyte włosy! a przy dziecku nie ma czasu!
dziś w nocy spałam może ze 2 godziny....mały niby spał - ale w przerwach pobudkowych rzęzi jak stary dziad - i ja co chwilę sprawdzam, czy on się nie obudził....a te dzwięki, które się z niego wydobywają i trafiają do mojego mózgu już niedługo zaprowadzą mnie do wariatkowamacduska, Reni, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Simba, kkisia, Iwone, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Czy ktoś wie co Simba porabia? ostatnio spóźnia się często!
Samira też będzie miała obniżone zachowanie za nieobecnościmacduska, Mega, moremi, samira, Mala79, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bozia Ty wygladasz na co najmniej 15 lat mniej! Jestem pewna że podalas nam sfalszowana datę urodzin. Wyglądasz super
może to hormony ciążowe - po 40 stce - to albo botoks albo ciąża...
I Wam też tego życzę - każda się doczeka
macduska, Reni, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Simba, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weź mnie nie strasz.. ja w zatyczkach śpię bo inaczej mam nerwa
i teraz taka sytuacja.. zatyczek nie wsadzę, bo muszę słyszeć dziecia.. kanał!
jak spać w takiej sytuacji!
jak mi nawet tupot wróbli na parapecie przeszkadza!
Bozia3 wrote:ja tylko czekam na zjazd jak Pusur...daje sobie jeszcze z miesiąc i chyba padnę....
dziś w nocy spałam może ze 2 godziny....mały niby spał - ale w przerwach pobudkowych rzęzi jak stary dziad - i ja co chwilę sprawdzam, czy on się nie obudził....a te dzwięki, które się z niego wydobywają i trafiają do mojego mózgu już niedługo zaprowadzą mnie do wariatkowaPusurek, iwcia77, Mega, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja tylko czekam na zjazd jak Pusur...daje sobie jeszcze z miesiąc i chyba padnę....
dziś w nocy spałam może ze 2 godziny....mały niby spał - ale w przerwach pobudkowych rzęzi jak stary dziad - i ja co chwilę sprawdzam, czy on się nie obudził....a te dzwięki, które się z niego wydobywają i trafiają do mojego mózgu już niedługo zaprowadzą mnie do wariatkowaAdas ma to samo, ze wydaje dzwieki, mlaszcze, macha lapkami, kreci sie. Dla mnie by wystarczylo, zeby tylko mrugal oczami, a i tak sie spac nie da.
Jakby co, dam Ci adres dobrego dilera.Reni, Sabina, Bozia3, iwcia77, Mega, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:dzięki
może to hormony ciążowe - po 40 stce - to albo botoks albo ciąża...
I Wam też tego życzę - każda się doczeka
Albo za szybko schudlam.
Czekaj czekaj, schudniesz i TyBozia3, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, Bozia, ale krzesla to macie marne w tej robocie... Chyba, ze dostalas takie za kare, ze tak dobrze wygladasz.
chociaż moje osobiste jest dużo lepsze - posiadam skórzany fotel - i duuuże biurko - bo nie chwaląc się - kieruję tymi dziewuchami....
ale moje było zajęte przez jakichś gości, to przycupnęłam na czym się dało....
Reni, caffe, Pusurek, iwcia77, macduska, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
Reni placze ze smiechu
splynal mi moj misternie wykonany mejkap - kuwa nie wyrobie- zajebioza
a ja przeczytalam, ze ja plecy bola i sie zastanawiam o co chodzi ?
nie jest dobrze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:16
iwcia77, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no wiesz...bardzo porządne..
chociaż moje osobiste jest dużo lepsze - posiadam skórzany fotel - i duuuże biurko - bo nie chwaląc się - kieruję tymi dziewuchami....
ale moje było zajęte przez jakichś gości, to przycupnęłam na czym się dało....
Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mało tego ma umyte włosy! a przy dziecku nie ma czasu!
oj tam.. Bozia nawet streszczenia forum miala czas pisac. Teraz, mejkup i wlosy zrobic, ciasta piec, po sklepach i pracach latac..
Sie wydalo, ze te wszystkie co tak jecza, ze nic sie nie da zrobic, udaja!Bozia3, iwcia77, Reni, kapturnica, Mega, moremi, kkisia, Mala79, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:weź mnie nie strasz.. ja w zatyczkach śpię bo inaczej mam nerwa
i teraz taka sytuacja.. zatyczek nie wsadzę, bo muszę słyszeć dziecia.. kanał!
jak spać w takiej sytuacji!
jak mi nawet tupot wróbli na parapecie przeszkadza!chrapie w nocy, chce mu się gadać ze mną o północy, czy co tam robić...znowu mnie to wkurwiało - przyzwyczaiłam się jednak....sprawiliśmy sobie drugiego kota - bardzo ładny, ale od 5 rano skrzeczy jak podupczony - rzucaliśmy w niego poduszkami, pryskaliśmy wodą - nic nie pomaga - trzeba się było przyzwyczaić. Teraz doszedł Kajtek - mlaska i memła całą noc - na razie się nie przyzwyczaiłam....i czekam ile wytrzymam...
Także wiesz - dasz radę - będziesz musiała - a o zatyczkach wtedy zapomnij....caffe, iwcia77, Bursztyn, Pusurek, Reni, Simba, Iwone, Mega, moremi, kkisia, Sabina, Parka lubią tę wiadomość