X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapisujemy sie? ;)
    http://demotywatory.pl/4406532/Warsztaty-jak-byc-prawdziwa-kobieta

iwcia77, macduska lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Bozia! jak koty? spia na malym?

moremi, Sabina lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Tak sobie mysle od jakiegos czasu, ze musze chyba sie zresetowac, bo mozg mi szwankuje i ogolnie kognitywnie nawalam. Wczoraj kiedy pomylilam argument ze stwierdzeniem (ja- po flilozofii) - dzieki Paszczak ;) - to sie zaniepokoilam...zmeczenie daje mi sie we znaki, psychiczne i fizyczne, rozkojarzenie. Do tego bole glowy i zoladka. Ten ostatni mnie martwi, bo to juz grubo ponad miesiac, kiedy codziennie odczuwam albo dyskomfort albo bol. Gaviscon nie pomaga. Dzis musze zadzwonic do lekarza i sie umowic.
    Chyba mam za duzo na berecie i pod. Niewiadomo co z chalupa, do stycznia- jesli nie zaciaze musze podjac decyzje czy bierzemy sie za ivf i czy tutaj w UK, martwie sie o mame, i wiele wiele innych spraw. A skutkuje to tym, ze nie potrafie sie skupic na "tu i teraz".
    Mam nadzieje ze weekend chociaz bedzie przyjemny, czego i Wam zycze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:30

Bozia3, iwcia77, macduska, caffe, Pusurek, EwaT, kapturnica, Reni, Simba, Mega, kkisia, gosia7122, samira, Sabina, Parka, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zapisujemy sie? ;)
    http://demotywatory.pl/4406532/Warsztaty-jak-byc-prawdziwa-kobieta
    kurs w sam raz dla mnie ;D

Bozia- brak slow- jestes piekna ! wcale nie widac po tobie tych zarwanych nocy !

Pusurek, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni - był czas, że żyłam sama - z dzieciem moim za ścianą, który już nie był malutki - więc był cichy....drażniło mnie w domu wszystko, co wydawało jakikolwiek dźwięk...tak się wyjałowiłam. Potem sobie sprawiłam kota - małego - miauczał jak opętany i łazil po nocach - myślałam, że ocipieję - ale się przyzwyczaiłam - przestałam go słyszeć...potem sobie sprawiłam faceta...:) chrapie w nocy, chce mu się gadać ze mną o północy, czy co tam robić...znowu mnie to wkurwiało - przyzwyczaiłam się jednak....sprawiliśmy sobie drugiego kota - bardzo ładny, ale od 5 rano skrzeczy jak podupczony - rzucaliśmy w niego poduszkami, pryskaliśmy wodą - nic nie pomaga - trzeba się było przyzwyczaić. Teraz doszedł Kajtek - mlaska i memła całą noc - na razie się nie przyzwyczaiłam....i czekam ile wytrzymam...
    Także wiesz - dasz radę - będziesz musiała - a o zatyczkach wtedy zapomnij....

Popryskaj Kajtka wodą, a nuż pomoże? ;-)

Bozia nijak nie wyglądasz na umęczoną porodem i pielęgnacją noworodka czterdziestolatkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 15:26

Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, kazdemu trzeba reseta od czasu do czasu. A ty chyba z tych co zawsze musza stawic czola kazdej sytuacji- wbij we wszystko chociaz na weekend, jak sie nie da dluzej..

A kiedy bedziecie wiedziec co z chalupa?

Bursztyn, caffe, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, pieknie wygladasz i Kajtek tez :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Bursztyn, kazdemu trzeba reseta od czasu do czasu. A ty chyba z tych co zawsze musza stawic czola kazdej sytuacji- wbij we wszystko chociaz na weekend, jak sie nie da dluzej..

A kiedy bedziecie wiedziec co z chalupa?
    Pewnie w listopadzie dopiero. Oni chca sprzedac, tylko stan zdrowia babci sie pogorszyl, wiec od tego wiele zalezy. no trudno, musimy poczekac.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Tak sobie mysle od jakiegos czasu, ze musze chyba sie zresetowac, bo mozg mi szwankuje i ogolnie kognitywnie nawalam. Wczoraj kiedy pomylilam argument ze stwierdzeniem (ja- po flilozofii) - dzieki Paszczak ;) - to sie zaniepokoilam...zmeczenie daje mi sie we znaki, psychiczne i fizyczne, rozkojarzenie. Do tego bole glowy i zoladka. Ten ostatni mnie martwi, bo to juz grubo ponad miesiac, kiedy codziennie odczuwam albo dyskomfort albo bol. Gaviscon nie pomaga. Dzis musze zadzwonic do lekarza i sie umowic.
    Chyba mam za duzo na berecie i pod. Niewiadomo co z chalupa, do stycznia- jesli nie zaciaze musze podjac decyzje czy bierzemy sie za ivf i czy tutaj w UK, martwie sie o mame, i wiele wiele innych spraw. A skutkuje to tym, ze nie potrafie sie skupic na "tu i teraz".
    Mam chociaz nadzieje ze weekend chociaz bedzie przyjemny, czego i Wam zycze.
    Bursztynie, teraz ja sie martwie o Ciebie. Zdecydowanie zluzuj beretke.
    Jesien to jednak paskudna pora roku jest.

Bursztyn, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Mam chociaz nadzieje ze weekend chociaz bedzie przyjemny, czego i Wam zycze.

W pełni Cię rozumiem.
    Mam taki mętlik w głowie, ze zapominam słów.
    Wypoczywaj w weekend.

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, daj se na luz ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja se dzisiaj dałam... o 12.22 nalałam se lampkę szampana...

Bursztyn, Bozia3, Simba, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mi się tak wydaje
    nie ma kiedy śniadania zjeść, spać ola boga nic się nie da
    ;-)
    paszczakin wrote:
    oj tam.. Bozia nawet streszczenia forum miala czas pisac. Teraz, mejkup i wlosy zrobic, ciasta piec, po sklepach i pracach latac..

Sie wydalo, ze te wszystkie co tak jecza, ze nic sie nie da zrobic, udaja!

Mega lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja se dzisiaj dałam... o 12.22 nalałam se lampkę szampana...
    :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    :)
    zanim skomentujesz jaka ze mnie matka to se kasę przelicz czy Ci na haracz dla Ewki starczy ;)

Reni, EwaT, Simba, macduska, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój pies od 7 lat kręci się non stop w nocy po domu, budzi mnie
    drapie się cały czas a w nocy najwięcej słychać, mąż chrapie od 6 lat go słucham
    teraz jeszcze doszły ptaki za oknem
    i nie mogę się przyzwyczaić aaaa i jeszcze doszedł sąsiad.. słyszę go jak pierdzi w kiblu czy włazi pod prysznic..
    nie mogę się przyzwyczaić
    mało tego nawet w zatyczkach większość słyszę

jedną rzecz zauważyłam.. odkąd chodzę na siłkę śpię jak zabita :-)
    więc może jak mnie dzicie umorduje to prześpię całą noc.. bo mąż nie będzie chrapał, bo będzie koło niego chodził ;-)
    Bozia3 wrote:
    Reni - był czas, że żyłam sama - z dzieciem moim za ścianą, który już nie był malutki - więc był cichy....drażniło mnie w domu wszystko, co wydawało jakikolwiek dźwięk...tak się wyjałowiłam. Potem sobie sprawiłam kota - małego - miauczał jak opętany i łazil po nocach - myślałam, że ocipieję - ale się przyzwyczaiłam - przestałam go słyszeć...potem sobie sprawiłam faceta...:) chrapie w nocy, chce mu się gadać ze mną o północy, czy co tam robić...znowu mnie to wkurwiało - przyzwyczaiłam się jednak....sprawiliśmy sobie drugiego kota - bardzo ładny, ale od 5 rano skrzeczy jak podupczony - rzucaliśmy w niego poduszkami, pryskaliśmy wodą - nic nie pomaga - trzeba się było przyzwyczaić. Teraz doszedł Kajtek - mlaska i memła całą noc - na razie się nie przyzwyczaiłam....i czekam ile wytrzymam...
    Także wiesz - dasz radę - będziesz musiała - a o zatyczkach wtedy zapomnij....

iwcia77, Bursztyn, Bozia3, moremi, macduska, kkisia, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    zanim skomentujesz jaka ze mnie matka to se kasę przelicz czy Ci na haracz dla Ewki starczy ;)
    kiedy wlasnie ten usmiech jet pozytywnym komentarzem :)
    jak jechalam na obrone magisterki w zeszlym roku- pociagiem, wzielismy sobie pierwsza klase, wiec rozdaja tam jedzenie i alkohol, to nie odmowilam szampana o 9 rano :)
    tak, ze Caffe- na zdrowie :)

caffe, iwcia77, Reni, Pusurek, Simba, moremi, macduska, kkisia, Mega, samira, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    więc może jak mnie dzicie umorduje to prześpię całą noc.. bo mąż nie będzie chrapał, bo będzie koło niego chodził ;-)
    hahaha, jak kłamiesz to chociaż przymruż oczy :P

Reni, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kiedy wlasnie ten usmiech jet pozytywnym komentarzem :)
    jak jechalam na obrone magisterki w zeszlym roku- pociagiem, wzielismy sobie pierwsza klase, wiec rozdaja tam jedzenie i alkohol, to nie odmowilam szampana o 9 rano :)
    tak, ze Caffe- na zdrowie :)
    najgorsze jest to, że w butelce starczyło tylko na jedną lampkę :P to znaczy, że Ktoś na górze czuwa hahaha

Bursztyn, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    najgorsze jest to, że w butelce starczyło tylko na jedną lampkę :P to znaczy, że Ktoś na górze czuwa hahaha
    nie mow tak, bo znowu otworzysz dyskusje na tematy religijne ;)

caffe, Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 5154 5155 5156 5157 5158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ