35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chorowal juz wczesniej, dlatego M pojechal tam w sierpniu na kilka dni. Mial raka pluc ale tak zdradzieckiego i bezobjawowego, ze zostal wykryty kiedy bylo juz za pozno na jakakolwiek terapie. W dwa miesiace stan sie pogorszyl - na szczescie nie cierpial, tylko robil sie z dnia na dzien coraz slabszy. Az we wtorek zapadl w spiaczke i juz sie nie obudzil. Zmarl w domu, przy zonie, nie cierpial. To jedyne pocieszenie.
Nie smece juz. Takie zycie...
Jest weekend. Mamy cudowne dzieciaki na forum, kolejne ktore czekaja na przyjscie na swiat i albo juz sa w brzuchach, albo za chwile beda.
macduska, EwaT, Bozia3, kkisia, caffe, Mega, samira, moremi, Sabina, Parka, paszczakin, dorbie, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jezeli Bog daje ludziom tyle ile sa w stanie udzwignac, to dla nas zaplanowal chyba kulturystyke...
Przedwczoraj zmarl ojciec mojego M. Pogrzeb byl dzisiaj, wiec nie bylo szans ze doleci/dojedzie, tym bardziej, ze nie mial wizy na Bialorus.
To ja tyle.
Dobrze ze mam tu Paszczaka, ktory mnie zawsze podtrzymuje na duchu...
No.
Bozia - pieknie wygladasz, tez chce
Bursztyn - ta zima kiedys musi minac
Kiss -
Hejo.Zakrecony dzien..Dopiero do domu dotarłam..Widze ,że na wątku tez spokoj i jesienna chandra...
Simba kondolencje dla małża napewno to są dla niego ciężkie dni ale ma Was wiec wsparcie, którego potrzebuje mu nie brakuje a to najważniejsze w takich chwilach....Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Kapta, to nie chandra.
Wszystkie siedzą jak mysz pod miotłą po wczorajszym.a ja winko na wieczor zakupione... Teraz dzieciaka ze szkoły trza odebrać, a w sklepie poczułam sie jak patol: wino, 2 piwa, wisniowka i ...mleko
kapturnica, macduska, samira, EwaT, Sabina, Bozia3, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a u nas jest 2 stopnie i na 100% będzie w nocy przymrozek
macduska, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:a slyszalyscie o imprezowej mamusce? 5 promili...
(BRAK MI SŁÓW NA TAKA SZMATĘ ,A I BYŁA POSINIACZONA ,BYĆ MOŻE POBITA ) CHLAŁA Z KONKUBENTEM
AAAA DUŻYMI MI SIĘ NAPISAŁO
za to w Kato w tym wybuchu gazu dużo poszkodowanych ,a zginął reporter TVN Dariusz Kmiecik i Brygida Frosztęga - Kmiecik i ich 2letni synek(i to były jedyne ofiary śmiertelne) a i bardzo poparzony jeden z mieszkańców jest w Siemianowickim szpitalu oparzeniowym m a60% ciała poparzone
witam się i zmywam bo i tak nikogo nie ma a widzę tylko Reni o mnie myśli i pyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:29
Mala79, Mega, Sabina, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:trzeba wełniane gacie wyciągać
Właśnie zamierzam udać się na wyprawę na strych w celu odnalezienia zimowych czapek, rękawic, szalików oraz butów Miśka.
Wyprawa trudna i pełna niebezpieczeństw, grozi przywaleniem górą pudeł lub zabłądzeniem.
Jak się nie odezwę do jutra wezwijcie pomoc!kapturnica, Mala79, Mega, Sabina, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:szczypiorek przy moim jesli chodzi o wage
Moj ma 178 i 74kg zywej wagi
zaraz zaraz, mój młody ma 11 lat z kawałeczkiem!!!!
ten drugi - Misiek ma 186 cm i zbudowany dobrze raczej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 18:54
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny