35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Swoja droga popatrzcie..Dzieciakiw jednym wieku moga byc tak skrajnie rozni i wzrostem i waga a wszystko w normie ..Takze mamuski nie ma co sie spinac ,ze jakies jest mniejsze czy wieksze..Wiekszosc to geny decyduja o tym ...Swoja droga moj chlop ma 187 ciekawe ile nmlody bedzie wyzszy od niego....skoro mnie juz wzial teraz
Mala79, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze dokarmia tasiemca heheheheh
Ale tak powaznie, to ja do szerokich tez nie naleze wiec chyba wdal sie w mamuske no chyba, ze z czasem bedzie tak jak Jego tata czyli i duzy i grubiutki hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 19:28
kapturnica, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No wiesz, jak mogłas tak Matka napisac foch
Ale tak powaznie, to ja do szerokich tez nie naleze wiec chyba wdal sie w mamuske no chyba, ze z czasem bedzie tak jak Jego tata czyli i duzy i grubiutki hehehe
macduska, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nomoj braciak mial faze pamietam jak dosc szybko rosl ,ze potrafil duzy chleb na raz sam obrocic..Nie zlicze dodatkow..Chlopaki juz tak maja ,ze potrafia zmiescic torche walowki w siebie
ehmmm kobiety tez maja takie fazymacduska, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Właśnie zamierzam udać się na wyprawę na strych w celu odnalezienia zimowych czapek, rękawic, szalików oraz butów Miśka.
Wyprawa trudna i pełna niebezpieczeństw, grozi przywaleniem górą pudeł lub zabłądzeniem.
Jak się nie odezwę do jutra wezwijcie pomoc!kapturnica, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość