X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zmarchy. :( Albo za szybko schudlam.
    Czekaj czekaj, schudniesz i Ty ;) :P

Moim zdaniem Bozia juz bardzo wyszczuplała. Wygląda rewelacyjnie, jak młoda mama. Ale Ty, Pusur, tez super wyglądasz!

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Moim zdaniem Bozia juz bardzo wyszczuplała. Wygląda rewelacyjnie, jak młoda mama. Ale Ty, Pusur, tez super wyglądasz!
    Właśnie, zapomniałam sie odnieść : Bozia faktycznie obalila mit zmęczonej matki po porodzie, niewyspanej głodnej w koszuli nocnej z tłustymi włosami ;) i nie wiem czy to dobrze.... Hmmm powiem jak sama urodzę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:45

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie będę mieć za co żyć, to wyjadę do Norwegii i kogos zaciupam :) A potem pożyje kilka lat jak w hotelu, w bardzo cywilizowanych warunkach, normalnie full wypas :)
    http://iv.pl/images/75153748205034859865.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:47

Mega, macduska, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ewcia, a nie mozesz zapodac sobie tego samego co wtedy gdy zaszlas z Tomusiem? Bo cos bralas, prawda? To bylo niedawno, wiec moze organizm zapamietal na co reaguje i znowu zajdziesz?
    nic nie brałąm, zzabieg na polipy miałam
    ale już nie mam polipów

Mega, macduska, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moja pediatra stwierdziła też lekką asymetrię u Kajetana, ale powiedziała, że mam absolutnie nic nie robić do 3 miesiąca - bo u większości to fizjologia i mija sama, a jeśli nie - to dopiero wtedy działać = więc ja se dałam spokój na razie
    Dlatego pytalam Cie kiedys, czy Kajtek asymetryczny nie jest, bo byl duzy, a plodowe ulozenie w jednej pozycji moze tez miec znaczenie.
    Nasz lekarz tez stwierdzil, ze dac se spokoj, bo prawdopodobnie wyrosnie z tego sam. Dla mnie proawdopodobnie to jednak za malo. Rehabilitant potwierdzil asymetrie i to, ze 70% dzieci jest "krzywych".i ze 40% potrzebuje wczesnego wsparcia, zeby dalej rozwijac sie juz zgodnie z normami, 30% rozwinie sie samo bez pomocy. Do 3 - 4 miesiaca ciezko jest stwierdzic, w ktorej grupie jest dziecko. Zaczynamy zatem cwiczenie, zeby sie za chwile nie obudzic z reka w nocniku i miec zal do siebie, ze sie zaniedbalo. My zatem zaczynamy. Nasz rehabilitant jest terapeuta Vojty, wiec bylo troche pisku, w domu dalej lecimy Bobathami. I mam nadzieje, ze za miesiac dziecko mi sie naprostuje. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:59

macduska, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dlatego pytalam Cie kiedys, czy Kajtek asymetryczny nie jest, bo byl duzy, a plodowe ulozenie w jednej pozycji moze tez miec znaczenie.
    Nasz lekarz tez stwierdzil, ze dac se spokoj, bo prawdopodobnie wyrosnie z tego sam. Dla mnie proawdopodobnie to jednak za malo. Rehabilitant potwierdzil asymetrie i to, ze 70% dzieci jest "krzywych".i ze 40% potrzebuje wczesnego wsparcia, zeby dalej rozwijac sie juz zgodnie z normami, 30% rozwinie sie samo bez pomocy. Do 3 - 4 miesiaca ciezko jest stwierdzic, w ktorej grupie jest dziecko. Zaczynamy zatem cwiczenie, zeby sie za chwile nie obudzic z reka w nocniku i miec zal do siebie, ze sie zaniedbalo. My zatem zaczynamy. Nasz rehabilitant jest terapeuta Vojty, wiec bylo troche pisku, w domu dalej lecimy Bobathami. I mam nadzieje, ze za miesiac dziecko mi sie naprostuje. ;)
    brawo!

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak nie będę mieć za co żyć, to wyjadę do Norwegii i kogos zaciupam :) A potem pożyje kilka lat jak w hotelu, w bardzo cywilizowanych warunkach, normalnie full wypas :)
    Sabina, zmartwie Cie. ;) Za zaciukanie kogos nie trafiasz do Halden. Halden to wiezienie o lekkim rygorze. Ale jakbys jechala po pijaku, to kto wie? ;)
    Lazienka na fotce nalezy do pracownikow, nie do skazanych. Ale i tak jest to najnowoczesniejsze wieznienie w Europie. :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sabina, zmartwie Cie. ;) Za zaciukanie kogos nie trafiasz do Halden. Halden to wiezienie o lekkim rygorze. Ale jakbys jechala po pijaku, to kto wie? ;)
    Lazienka na fotce nalezy do pracownikow, nie do skazanych. Ale i tak jest to najnowoczesniejsze wieznienie w Europie. :)
    Jesteście nieocenione, właśnie Pusur pozbawił mnie planów na przyszłość, co za świat, co za ludzie...

macduska, moremi, Pusurek, Mega, iwcia77, Mala79, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jesteście nieocenione, właśnie Pusur pozbawił mnie planów na przyszłość, co za świat, co za ludzie...
    Ale mowie, jazda po pijaku i moze znajdziesz sie w Halden. Ale trup wykluczony. ;)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi nie wyjdzie to rozważam in vitro, prywatnie
    co myslicie?

Sabina, moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale mowie, jazda po pijaku i moze znajdziesz sie w Halden. Ale trup wykluczony. ;)
    już wiem dlaczego lubisz szybką jazde ;)

kapturnica, Sabina, macduska, Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    Po jakim czasie chcesz się zdecydować? Obstawiam, że zapodasz sobie od razu bliźniaki, żeby mieć upragnioną trójkę? :)

EwaT, moremi, Mega, Dorka1979, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    rozjebalas system ;)

EwaT, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    Kazda droga ktora prowadzi do upragnionego sukcesu jest dobra...

Sabina, EwaT, moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    a ile czasu sobie dajesz?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po jakim czasie chcesz się zdecydować? Obstawiam, że zapodasz sobie od razu bliźniaki, żeby mieć upragnioną trójkę? :)

długo czekać nie będe bo na co? na cuda nie licze
    poza tym życie jest krótkie, trzeba mieć czas i siłe zeby to dziecko odchować
    nie wyobrażam sobie ciągle te cykle udostepniać jak niektóre dziewczyny tutaj....i nic z tym nie robić, ja pierdole

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    E tam, za daleko mam do Halden, nikt by mnie tam nie odwiedzil. ;)

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nic nie brałąm, zzabieg na polipy miałam
    ale już nie mam polipów

To chyba pozostaje cierpliwosc, w koncu sie uda :) bo masz jakis pomysl na terapie szokowa?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    E tam, za daleko mam do Halden, nikt by mnie tam nie odwiedzil. ;)
    żartowałam
    przecie Adamka nie zostawisz

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie podjadam pyyyszne brownie upieczone na Miska urodziny, mniam mniam :-)

EwaT, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 5159 5160 5161 5162 5163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ