WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Parka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A ja mam zmarchy. :( Albo za szybko schudlam.
    Czekaj czekaj, schudniesz i Ty ;) :P

Moim zdaniem Bozia juz bardzo wyszczuplała. Wygląda rewelacyjnie, jak młoda mama. Ale Ty, Pusur, tez super wyglądasz!

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Moim zdaniem Bozia juz bardzo wyszczuplała. Wygląda rewelacyjnie, jak młoda mama. Ale Ty, Pusur, tez super wyglądasz!
    Właśnie, zapomniałam sie odnieść : Bozia faktycznie obalila mit zmęczonej matki po porodzie, niewyspanej głodnej w koszuli nocnej z tłustymi włosami ;) i nie wiem czy to dobrze.... Hmmm powiem jak sama urodzę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:45

moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nie będę mieć za co żyć, to wyjadę do Norwegii i kogos zaciupam :) A potem pożyje kilka lat jak w hotelu, w bardzo cywilizowanych warunkach, normalnie full wypas :)
    http://iv.pl/images/75153748205034859865.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:47

Mega, macduska, Dorka1979, kapturnica, iwcia77, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ewcia, a nie mozesz zapodac sobie tego samego co wtedy gdy zaszlas z Tomusiem? Bo cos bralas, prawda? To bylo niedawno, wiec moze organizm zapamietal na co reaguje i znowu zajdziesz?
    nic nie brałąm, zzabieg na polipy miałam
    ale już nie mam polipów

Mega, macduska, Parka, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    moja pediatra stwierdziła też lekką asymetrię u Kajetana, ale powiedziała, że mam absolutnie nic nie robić do 3 miesiąca - bo u większości to fizjologia i mija sama, a jeśli nie - to dopiero wtedy działać = więc ja se dałam spokój na razie
    Dlatego pytalam Cie kiedys, czy Kajtek asymetryczny nie jest, bo byl duzy, a plodowe ulozenie w jednej pozycji moze tez miec znaczenie.
    Nasz lekarz tez stwierdzil, ze dac se spokoj, bo prawdopodobnie wyrosnie z tego sam. Dla mnie proawdopodobnie to jednak za malo. Rehabilitant potwierdzil asymetrie i to, ze 70% dzieci jest "krzywych".i ze 40% potrzebuje wczesnego wsparcia, zeby dalej rozwijac sie juz zgodnie z normami, 30% rozwinie sie samo bez pomocy. Do 3 - 4 miesiaca ciezko jest stwierdzic, w ktorej grupie jest dziecko. Zaczynamy zatem cwiczenie, zeby sie za chwile nie obudzic z reka w nocniku i miec zal do siebie, ze sie zaniedbalo. My zatem zaczynamy. Nasz rehabilitant jest terapeuta Vojty, wiec bylo troche pisku, w domu dalej lecimy Bobathami. I mam nadzieje, ze za miesiac dziecko mi sie naprostuje. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:59

macduska, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dlatego pytalam Cie kiedys, czy Kajtek asymetryczny nie jest, bo byl duzy, a plodowe ulozenie w jednej pozycji moze tez miec znaczenie.
    Nasz lekarz tez stwierdzil, ze dac se spokoj, bo prawdopodobnie wyrosnie z tego sam. Dla mnie proawdopodobnie to jednak za malo. Rehabilitant potwierdzil asymetrie i to, ze 70% dzieci jest "krzywych".i ze 40% potrzebuje wczesnego wsparcia, zeby dalej rozwijac sie juz zgodnie z normami, 30% rozwinie sie samo bez pomocy. Do 3 - 4 miesiaca ciezko jest stwierdzic, w ktorej grupie jest dziecko. Zaczynamy zatem cwiczenie, zeby sie za chwile nie obudzic z reka w nocniku i miec zal do siebie, ze sie zaniedbalo. My zatem zaczynamy. Nasz rehabilitant jest terapeuta Vojty, wiec bylo troche pisku, w domu dalej lecimy Bobathami. I mam nadzieje, ze za miesiac dziecko mi sie naprostuje. ;)
    brawo!

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jak nie będę mieć za co żyć, to wyjadę do Norwegii i kogos zaciupam :) A potem pożyje kilka lat jak w hotelu, w bardzo cywilizowanych warunkach, normalnie full wypas :)
    Sabina, zmartwie Cie. ;) Za zaciukanie kogos nie trafiasz do Halden. Halden to wiezienie o lekkim rygorze. Ale jakbys jechala po pijaku, to kto wie? ;)
    Lazienka na fotce nalezy do pracownikow, nie do skazanych. Ale i tak jest to najnowoczesniejsze wieznienie w Europie. :)

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sabina, zmartwie Cie. ;) Za zaciukanie kogos nie trafiasz do Halden. Halden to wiezienie o lekkim rygorze. Ale jakbys jechala po pijaku, to kto wie? ;)
    Lazienka na fotce nalezy do pracownikow, nie do skazanych. Ale i tak jest to najnowoczesniejsze wieznienie w Europie. :)
    Jesteście nieocenione, właśnie Pusur pozbawił mnie planów na przyszłość, co za świat, co za ludzie...

macduska, moremi, Pusurek, Mega, iwcia77, Mala79, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Jesteście nieocenione, właśnie Pusur pozbawił mnie planów na przyszłość, co za świat, co za ludzie...
    Ale mowie, jazda po pijaku i moze znajdziesz sie w Halden. Ale trup wykluczony. ;)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mi nie wyjdzie to rozważam in vitro, prywatnie
    co myslicie?

Sabina, moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale mowie, jazda po pijaku i moze znajdziesz sie w Halden. Ale trup wykluczony. ;)
    już wiem dlaczego lubisz szybką jazde ;)

kapturnica, Sabina, macduska, Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    Po jakim czasie chcesz się zdecydować? Obstawiam, że zapodasz sobie od razu bliźniaki, żeby mieć upragnioną trójkę? :)

EwaT, moremi, Mega, Dorka1979, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    rozjebalas system ;)

EwaT, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    Kazda droga ktora prowadzi do upragnionego sukcesu jest dobra...

Sabina, EwaT, moremi, Mega, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co myslicie?
    a ile czasu sobie dajesz?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Po jakim czasie chcesz się zdecydować? Obstawiam, że zapodasz sobie od razu bliźniaki, żeby mieć upragnioną trójkę? :)

długo czekać nie będe bo na co? na cuda nie licze
    poza tym życie jest krótkie, trzeba mieć czas i siłe zeby to dziecko odchować
    nie wyobrażam sobie ciągle te cykle udostepniać jak niektóre dziewczyny tutaj....i nic z tym nie robić, ja pierdole

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    E tam, za daleko mam do Halden, nikt by mnie tam nie odwiedzil. ;)

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nic nie brałąm, zzabieg na polipy miałam
    ale już nie mam polipów

To chyba pozostaje cierpliwosc, w koncu sie uda :) bo masz jakis pomysl na terapie szokowa?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    E tam, za daleko mam do Halden, nikt by mnie tam nie odwiedzil. ;)
    żartowałam
    przecie Adamka nie zostawisz

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja sobie podjadam pyyyszne brownie upieczone na Miska urodziny, mniam mniam :-)

EwaT, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość

‹‹ 5159 5160 5161 5162 5163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ