35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:A mój Hubert ma skończone miesiąc temu 10 lat i ma 148 cm i 40 kg.
kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:napisałybyście lepiej jakie macie plany na najbliższy cykl rozpłodowy
. W weekend każdy wieczór zaliczony, teraz czekamy
Jak się nie uda, to na następny cykl już sobie wyliczyłam, że powinno nam wypaść owu idealnie na weekend
Ale zobaczymy...
HSG przekładam na styczeń, nie dam rady teraz, mam w robocie sajgon, w listopadzie kontrolę, nie mam szans na jakiekolwiek wolne. Nie mam zamiaru się zarzynać, żeby zrobić wszystko, luzowanie majt dobrze na mnie działamoremi, Mega, EwaT, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ehmmm kobiety tez maja takie fazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:11
Sabina, kapturnica, Mega, Mala79, macduska, EwaT, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:napisałybyście lepiej jakie macie plany na najbliższy cykl rozpłodowy
Sabina, kapturnica, Mala79, macduska, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jem tą pizde z lidla tylko dowaliłam jeszcze sera oliwek i szynki, miodzio!
kapturnica, moremi, Mega, macduska, EwaT, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Niezłe te literówki, zaczęłam się zastanawiać jakiej piździe dowaliłaś a to chodzi o pizzę
kapturnica, Mega, Sabina, macduska, Dorka1979, EwaT, Parka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:wiecie co, doszłam do wniosku że w naszym wieku o ile sie nie zrobi jakiejs terapii wstrząsowej cholernie trudno jest zajść ot tak sobie....Kolumb jestem no nie?
do dupy jest takie czekanie każdego miesiąca
Ewcia, a nie mozesz zapodac sobie tego samego co wtedy gdy zaszlas z Tomusiem? Bo cos bralas, prawda? To bylo niedawno, wiec moze organizm zapamietal na co reaguje i znowu zajdziesz?Mega, macduska, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Tez musiałabym sie zebrać..... Cieżko ....
Tylko ja dziś po prostu mam energię życiową na poziomie zerowym. NIe liczę na to, że schudnę (jestem realistką), bo nie potrafię być na diecie, ale fajnie by było jakbym była sprawniejsza
kapturnica, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:to chyba w jakiejs mierze zależy od ciebie?
no zależy tylko mam ochotę trochę odpuścić stymulację bo nie wyrabiam po ostatnim cyklu i nie wiem co na to gin
planuję wykorzystać ten cykl ewentualnie na badanie jakieś bo tak dalej być nie mozeMega lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mega jak nie ćwiczę kilka dni ( a to przecież nie jakieś tam ćwiczenia, poruszam się po prostu troszkę), to nie boli mnie kręgosłup, więc warto
Tylko ja dziś po prostu mam energię życiową na poziomie zerowym. NIe liczę na to, że schudnę (jestem realistką), bo nie potrafię być na diecie, ale fajnie by było jakbym była sprawniejsza
może tyle wystarczy
zeby sie nie zastac...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 20:41