35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:To chyba pozostaje cierpliwosc, w koncu sie uda
bo masz jakis pomysl na terapie szokowa?
nie mam 20 lat żeby być cierpliwa że w koncu sie uda
w jakim końcu? do 50 mam sie starać?Parka, moremi, Mega, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:długo czekać nie będe bo na co? na cuda nie licze
poza tym życie jest krótkie, trzeba mieć czas i siłe zeby to dziecko odchować
nie wyobrażam sobie ciągle te cykle udostepniać jak niektóre dziewczyny tutaj....i nic z tym nie robić, ja pierdolejedne sie niecierpliwia, inne nie
-
Pusurek wrote:Ewka, podziwiam, ze masz jeszcze sile i ochote na kolejne dziecie... Ja czasem mam wrazenie, ze mam 60 lat...
teraz mały przesypia prawie całą noc
ogromna róznica, wraca chęć do życiamoremi, Bozia3, Mega, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:jakbym miała to juz bym była w ciąży
nie mam 20 lat żeby być cierpliwa że w koncu sie uda
w jakim końcu? do 50 mam sie starać?
ale zaraz, Tomek bodajże w czerwcu się urodził to ile ma z pół roku?
daj organizmowi odetchnąciwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ewka, podziwiam, ze masz jeszcze sile i ochote na kolejne dziecie... Ja czasem mam wrazenie, ze mam 60 lat...
No wlasnie, Pusur i Bozia, mialam Was zapytac juz dawno, czy bardzo czujecie roznice jezeli chodzi o fizyczne zmeczenie i o cierpliwosc teraz a przy starszych dzieciach jak je urodzilyscie te nascie lat temu?
moremi, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:to ci minie...tez tak miałam
teraz mały przesypia prawie całą noc
ogromna róznica, wraca chęć do życiaSabina, macduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:No wlasnie, Pusur i Bozia, mialam Was zapytac juz dawno, czy bardzo czujecie roznice jezeli chodzi o fizyczne zmeczenie i o cierpliwosc teraz a przy starszych dzieciach jak je urodzilyscie te nascie lat temu?
), zmeczenie milion razy wieksze. I jakis taki zal, ze jednak jestem duzo starsza niz wtedy.
Sabina, kapturnica, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Cierpliwosci tyle samo ( tylko 2 razy chcialam go pacnac poduszka
), zmeczenie milion razy wieksze. I jakis taki zal, ze jednak jestem duzo starsza niz wtedy.
Sabina, moremi, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:ale zaraz, Tomek bodajże w czerwcu się urodził to ile ma z pół roku?
daj organizmowi odetchnąc
Nie jestem cierpliwa i dobrze mi z tym. Gdybym była cierpliwa, to pół życia by mnie ominęło.
Ewa trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 21:59
Sabina, EwaT, Simba, Mega, Parka, paszczakin, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:A ja Ewę rozumiem i cenie za realizm. Ja również nie chcę czekać Aż do tego stanu na em, o którym tutaj mówić nie można. Po tym cyklu lecę ze skierowaniem do kliniki i staramy się o ivf.
Nie jestem cierpliwa i dobrze mi z tym. Gdybym była cierpliwa, to pół życia by mnie ominęło.
Ewa trzymam kciuki.
w moim wieku cierpliwa? jakiś żart?
cierpliwość może doprowadzić w naszym wieku jedynie do menopauzy
moremi, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A ja Ewę rozumiem i cenie za realizm. Ja również nie chcę czekać Aż do tego stanu na em, o którym tutaj mówić nie można. Po tym cyklu lecę ze skierowaniem do kliniki i staramy się o ivf.
Ewa trzymam kciuki.
już dawno miałas tam lecieć
trzymam za ciebie moremi xmoremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:już dawno miałas tam lecieć
trzymam za ciebie moremi xEwaT, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!