35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ojj dziewczyny jednym sie spieszy bardziej innym mniej i nie mam tu na mysli tylko wieku czy zblizajacej sie pani M
Każda robi wg wlasnego uznania..Jedna zdecyduje sie na insemke w 3roku staran a a druga w 3cyklu..Ja wiem ,ze in vitro nie zrobie..
Moze az tak bardzo nie chce tego dziecka by zdecydowac sie na ten krok..Daje sobie kilka lat na to by zajsc naturalnie,,Sie nie da to glowy sobie nie urwe..Byc moze taki plan mojego zycia
Ps..zaraz mnie ktoras zje??moremi, macduska, Parka, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No wlasnie, Pusur i Bozia, mialam Was zapytac juz dawno, czy bardzo czujecie roznice jezeli chodzi o fizyczne zmeczenie i o cierpliwosc teraz a przy starszych dzieciach jak je urodzilyscie te nascie lat temu?
Też już kilka razy miałam ochotę przytkać małego poduszką - na szczęscie ten stan jakoś szybko mija...macduska, kapturnica, Sabina, moremi, Pusurek, Mega, Parka, iwcia77, Mala79, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj dziewczyny jednym sie spieszy bardziej innym mniej i nie mam tu na mysli tylko wieku czy zblizajacej sie pani M
Każda robi wg wlasnego uznania..Jedna zdecyduje sie na insemke w 3roku staran a a druga w 3cyklu..Ja wiem ,ze in vitro nie zrobie..
Moze az tak bardzo nie chce tego dziecka by zdecydowac sie na ten krok..Daje sobie kilka lat na to by zajsc naturalnie,,Sie nie da to glowy sobie nie urwe..Byc moze taki plan mojego zycia
Ps..zaraz mnie ktoras zje??
ja nie, mam takie samo zdanie na ten tematkapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj dziewczyny jednym sie spieszy bardziej innym mniej i nie mam tu na mysli tylko wieku czy zblizajacej sie pani M
Ps..zaraz mnie ktoras zje?? -
kapturnica wrote:Ojj dziewczyny jednym sie spieszy bardziej innym mniej i nie mam tu na mysli tylko wieku czy zblizajacej sie pani M
Ps..zaraz mnie ktoras zje??
Nie ukrywam, że jeżeli nam się nie uda również z ivf, to będziemy się starać o adopcję.EwaT, macduska, kapturnica, Simba, Mega, samira, Parka, iwcia77, BISCA, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:jak mi nie wyjdzie to rozważam in vitro, prywatnie
co myslicie?
Ewa - jak to się stało, że tak bardzo pragniesz dzieci - a dopiero teraz się za to wszystko wzięłaś? Nie było odpowiedniej osoby wcześniej do partnerstwa, czy tak późno dojrzałaś?moremi, Mega, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jaki plan? ktoś inny oprócz ciebie ci plan układa? cos mnie ominęło?
Tak na plan mojego zycia maja wpływ jeszcze 2osoby,.Mąz ,syn ..
Oni mi zycie ukladaja i plan na niego... Prawda jest taka ,ze priorytetem jest dziecko , ktore juz jest i ktore wymaga nie malego wkladu pracy by je wychowac..Kolejne bedzie lub nie..Nie wyprdole calego zycia do gory nogami..No juz tak mam czy to sie komus podoba czy nie
To ,ze ktos podchodzi inaczej do pewnych spraw niz Ty nie oznacza ,ze nie ma racji ...Parka, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja uważam, że to dobry pomysł...ja miałam podobne założenia - albo się staram i robię co w mocy mojej i lekarzy, albo odpuszczam i przestaje się mamić wykresami, tempkami i wiecznym czekaniem - tym bardziej, że wiek nas ogranicza bardzo....
Ewa - jak to się stało, że tak bardzo pragniesz dzieci - a dopiero teraz się za to wszystko wzięłaś? Nie było odpowiedniej osoby wcześniej do partnerstwa, czy tak późno dojrzałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:18
moremi, Bozia3, Sabina, dorbie, Parka, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny do widzenia a raczej do ponownego pisania
Co złego to nie ja
Starającym ciąży (Reni, Bursztynku wam szczególnie)
Ciążówkom spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania
Świeżym mamom pociechy z dzieciaczków,niech zdrowo rosną
Dla Wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:21
Bozia3, EwaT, Viola, macduska, Parka, iwcia77, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Dziewczyny do widzenia a raczej do ponownego pisania
Co złego to nie ja
Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Byc moze cos cie ominelo..Skad to wiesz???
Tak na plan mojego zycia maja wpływ jeszcze 2osoby,.Mąz ,syn ..
Oni mi zycie ukladaja i plan na niego... Prawda jest taka ,ze priorytetem jest dziecko , ktore juz jest i ktore wymaga nie malego wkladu pracy by je wychowac..Kolejne bedzie lub nie..Nie wyprdole calego zycia do gory nogami..No juz tak mam czy to sie komus podoba czy nie
To ,ze ktos podchodzi inaczej do pewnych spraw niz Ty nie oznacza ,ze nie ma racji ...
pisze o kobietach które pragna dziecka nie o tych które tak sobie tylko czekają pomiedzy manicurem a kotletemsamira, Bozia3, moremi, dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Dziewczyny do widzenia a raczej do ponownego pisania
Co złego to nie ja
Dla Wszystkichiwcia77 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:myśle że racji naszego wieku to nie jest tak że zaplanujemy sobie dziecko i na nie czekamy, czasami trzeba wypierdolić życie do góry nogami,trzeba być agresywnym tak jak kiedyś pisałam Samirze w przeciwnym razie czas nas pokona
pisze o kobietach które pragna dziecka nie o tych które tak sobie tylko czekają pomiedzy manicurem a kotletem
Nikt ci nie broni wywalac swojego do gory nogami...Krytykujesz innych ,ze nie podejmuja dzialan bo ty podejmujesz i uwazasz , ze kazda tak samo musi???Nie rozsmieszaj mniesamira, macduska, paszczakin, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:myśle że racji naszego wieku to nie jest tak że zaplanujemy sobie dziecko i na nie czekamy, czasami trzeba wypierdolić życie do góry nogami,trzeba być agresywnym tak jak kiedyś pisałam Samirze w przeciwnym razie czas nas pokona
pisze o kobietach które pragna dziecka nie o tych które tak sobie tylko czekają pomiedzy manicurem a kotletem
Ewa dlaczego Ty się tak ciskasz???
nikt Ci przecież nie zabroni robić tego to sobie zaplanujesz,
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Gówno wiesz tak naprawde o tym czy ktos pragnie czy czeka miedzy kotletami albo bigosem...Jakie masz prawo oceniac kto jak pragnie dziecka???
Nikt ci nie broni wywalac swojego do gory nogami...Krytykujesz innych ,ze nie podejmuja dzialan bo ty podejmujesz i uwazasz , ze kazda tak samo musi???Nie rozsmieszaj mnie
moremi lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:ale kogo ja krytykuje? i w którym zdaniu? stwierdzam tylko fakt
Slabe te twoje wywody..SPieszy ci sie?Uwazasz ze tak no to lap sie za in vitro itp..Czy ktos to neguje???Nikt !!Wiec o co ci kaman?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:33