WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak ale byłam wtedy młodsza
    A ja jestem znacznie mlodsza niz ty....Wiec co tu za pospieszanie sie??Widzisz kazda niech mierzy wlasna miara..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:35

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ewa dlaczego Ty się tak ciskasz???
    nikt Ci przecież nie zabroni robić tego to sobie zaplanujesz,
    jakoś nie widzę, żeby Ewka się ciskała - raczej Kapta zareagowała ciskaniem się...:) - uważam podobnie - i nie mówię tego personalnie do obecnych tu teraz - ale jest tu kilka kobiet, które niby się starają - a nie robią nic konkretnego w tym kierunku - oczywiście to ich sprawa, ale pretensje należy potem mieć do siebie, a nie do losu.....

EwaT, moremi, Parka, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ja jestem znacznie mlodsza niz ty....Wiec co tu za pospieszanie sie??Widzisz kazda niech mierzy wlasna miara..

ale czy ja ciebie "pospieszam" ? wiśniówke piłaś?

BISCA lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bozia przeczytaj co napisalam strone wczesniej i kto zareagowal i w jaki sposob....Bo nie przypominam zebym sie cisnęla...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 22:41

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    kapta, ale Ewka nie pisala do CIebie personalnie, ani niczego CI nie narzucała - wyraziła tylko opinię na temat metod dochodzenia do celu :)....a ciskasz się Ty najbardziej...może na zasadzie uderz w stół?

moremi, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale czy ja ciebie "pospieszam" ? wiśniówke piłaś?
    Rozmowa z Toba nie ma konca wiec nie ma co ja kontynuowac w danym temacie...:):)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Rozmowa z Toba nie ma konca wiec nie ma co ja kontynuowac w danym temacie...:):)

wyrażam tylko swoją opinię a ty reagujesz bardzo personalnie
    dlaczego?

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Cierpliwosci tyle samo ( tylko 2 razy chcialam go pacnac poduszka ;) ), zmeczenie milion razy wieksze. I jakis taki zal, ze jednak jestem duzo starsza niz wtedy.

O rany, no wlasnie tego zmeczenia sie obawiam. Pamietam jak dzieciaki zaczely przesypiac cale noce, a ja wreszcie moglam pospac do oporu - taki dzien nadszedl i do dzis pamietam jaka poczulam wtedy ulgę i swiatełko w tunelu.

Pusurek, BISCA lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kapta, ale Ewka nie pisala do CIebie personalnie, ani niczego CI nie narzucała - wyraziła tylko opinię na temat metod dochodzenia do celu :)....a ciskasz się Ty najbardziej...może na zasadzie uderz w stół?
    EWA T napisala
    pisze o kobietach które pragna dziecka nie o tych które tak sobie tylko czekają pomiedzy manicurem a kotletem

Mysle ze nie jest to o metodzie dochodzenia do dziecka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nikt nie ma pretensji , mnie baaaardzo ograniczają finanse i tyle. Gdybym miała kasę to lecialabym na in vitro bez mrugnięcia okiem, a tak niestety, TAK LICZĘ NA CUD!!! I mam w dupie jak ktos o ,mnie myśli! . Zreszta ja już jedno mam wiec aż tak bardzo beretke nie uciska...

EwaT, Bozia3, kapturnica, macduska, Parka, iwcia77, Mala79, BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EWA T napisala
    pisze o kobietach które pragna dziecka nie o tych które tak sobie tylko czekają pomiedzy manicurem a kotletem

a co to jest metoda dochodzenia do dziecka?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EWA T napisala

no ale dlaczego pomyślałaś, że napisała o Tobie? Mnie nawet przez myśl nie przeszło, że mogło to dotyczyć Ciebie....

moremi, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wyrażam tylko swoją opinię a ty reagujesz bardzo personalnie
    dlaczego?
    Nie wyrazasz opinii ty od razu ocenilas..Dzielac pragnace dziecka na te co naprawde chca i na te co moze chca....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Gówno wiesz tak naprawde o tym czy ktos pragnie czy czeka miedzy kotletami albo bigosem...Jakie masz prawo oceniac kto jak pragnie dziecka???
    Nikt ci nie broni wywalac swojego do gory nogami...Krytykujesz innych ,ze nie podejmuja dzialan bo ty podejmujesz i uwazasz , ze kazda tak samo musi???Nie rozsmieszaj mnie
    dla mnie ten post jest ciskaniem się...ale może źle to odebrałam...

BISCA lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ale nikt nie ma pretensji , mnie baaaardzo ograniczają finanse i tyle. Gdybym miała kasę to lecialabym na in vitro bez mrugnięcia okiem, a tak niestety, TAK LICZĘ NA CUD!!! I mam w dupie jak ktos o ,mnie myśli! . Zreszta ja już jedno mam wiec aż tak bardzo beretke nie uciska...

to zdobądz tą kase
    to nie jest az tyle żeby poświęcic wygraną w lotto

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira???

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie wyrazasz opinii ty od razu ocenilas..Dzielac pragnace dziecka na te co naprawde chca i na te co moze chca....
    ale co w tym złęgo - dokładnie tak właśnie jest....np. Bursztyn czy Reni wiele razy pisały o tym, że nie do końca wiedzą czy chcą naprawdę i ile są w stanie poświęcić czy zrobić w tym kierunku....po prostu tak jest i nie uważam, że Ewka oceniła - nie napisała przecież, że te które może chcą - to chuj nie matki...;) Po prostu opisała zjawisko według mnie

BISCA, Reni lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to zdobądz tą kase
    to nie jest az tyle żeby poświęcic wygraną w lotto
    Wiesz to nie takie proste, w lotto tez próbujemy ale jakoś nie wychodzi ;) na spadek nie mam co liczyć, kredyt tez nie wchodzi w grę...

malgos741 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    O rany, no wlasnie tego zmeczenia sie obawiam. Pamietam jak dzieciaki zaczely przesypiac cale noce, a ja wreszcie moglam pospac do oporu - taki dzien nadszedl i do dzis pamietam jaka poczulam wtedy ulgę i swiatełko w tunelu.
    no powiem CI, że momentami mam myśli (w nocy szczególnie)- "po co mi to było" - mogłabym sobie spać spokojnie, chodzić do pracy, młody już odchowany....ale z drugiej strony radość z malucha też jest duża....

Mega, Simba, macduska, Parka, iwcia77, BISCA, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale dlaczego pomyślałaś, że napisała o Tobie? Mnie nawet przez myśl nie przeszło, że mogło to dotyczyć Ciebie....

Bozia ja nie pomyslalam ,ze napisane to bylo do mnie..Sama przyznala EWA ze przy staranaich o malego dala sobie czas..Czy ktos wtedy negowal te starania, ze stara sie miedzy kotletem a manicurem i wcale nie pragnie dzieciaka???Odpisala ,ze byla mlodsza..I tu jest jeden z aspektow..jednemu sie spieszy bardziej , drugiemu mniej..I kazdy to powinien uszanowac .A nie od rau z gory oceniac..Ze jednemu bardziej drugiemu mniej zalezy..I nie chodzi personalnie o mnie..

Mega, macduska lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 5162 5163 5164 5165 5166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ