35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:spoczko, widzialam.. ja tylko prostuje, ze kogos, kto sobie rurka odwirowane plemniory daje podac nie mozna posadzic o nieaktywnosc w staraniach.. znaczy w sumie to sie lezy i mniej roboty niz przy seksiorze, no ale inicjatywa jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:53
iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bo paszczuniu tak jest..Tez bola ale masz kogo przytulic..Przynajmniej ja tak mam..Sa dni co czlowiek sie zdoluje ale majac juz dzieciaka troche inaczej podchodzi sie do pewnych spraw...
no! własnie
ale na forum sa dziesiatki postow mowiacych zupelnie odwrotnie.. i choc nie wiem, bo mnie mam dzieci, to nie potrafie sobie tego wyobrazic, bo ma sie juz jedna wypragniona istote..kapturnica, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:No na bank starania sa inne jak juz sie ma dzieciaka. Wiele razy czytalam teksty babek, ze pragnienie i rozczarowania porazkami sa nie mniejsze, ale jakos nie do konca moge w to uwierzyc.. Bo kurcze, juz tam ktos jest!
i tu dochodzimy do puenty :
punkt widzenia zależy od punktu siedzenia
i tyle w temacie
dobranockapturnica, Parka, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no! własnie
ale na forum sa dziesiatki postow mowiacych zupelnie odwrotnie.. i choc nie wiem, bo mnie mam dzieci, to nie potrafie sobie tego wyobrazic, bo ma sie juz jedna wypragniona istote..iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:witam z ranca, ubralam sie jak na wycieczkę na Sybir
Milej soboty
Miłej soboty wszystkim zyczeMega, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Czesc podzielilam Twoje losy dzisiaj chociaz myslalam, że bedzie mi trudniej wstac kolejny dzien z rzedu do pracy oby szybko nam on zlecial Mega
Miłej soboty wszystkim zyczeBliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mężczyźni-wegetarianie są mniej płodni
http://facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-mezczyzni-wegetarianie-sa-mniej-plodni,nId,1540007#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=23285&iwa_block=lifestyleWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:03
-
Mala79 wrote:aa Kapturku wstawilas pare dni temu linka na badania do diagnostyki druknelam i wyslalam faceta z kodzikiem na te badania i dziekuje za link
a TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRYMala79, Mega, Iwone, kkisia, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość