35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam w sobotni poranek ( o kurde, za godzine poludnie ...!)
Simba
Bozia, dorzucam komplement, wygladasz super !
Iwcia, jak badania ?
Mysza ?
Jezeli chodzi o plan, to ja musze jakis miec. Nie moglabym tak po prostu czekac. Za bardzo pragne tej ciazy. Zgadzam sie z Ewa i Moremi. Czekam na pierwsza wizyte w klinice IVF. Watpie, ze uda sie naturalnie bo mam tylko jeden jajowod, 36 lat i chce dwoje dzieci. To nie jest zadna ocena ani osad. Dla mnie plan musi byc, zwlaszcza jak przylazi @. Dzieki temu sie nie zalamuje i biore na klate, bo wiem, ze to jest kwestia czasu.
Ale z calego serca zycze zeby wszystkim sie udalo i to jak najszybciej
Udanej soboty, ja ide pod prysznic bo siedziec jeszcze w pizamie ...moremi, malgos741, paszczakin, Simba, Bozia3, peppapig, Sabina, Mala79, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
dzien dobry, tez jeszcze z lozka.. w sumie to na polecenie gina- powiedzial, ze mamy korzystac z tych nadchodzacych miesiecy, bo potem juz nigdy nie bedzie tak samo.. to sie bycze na polecenie lekarza
co do miesa/niemiesa to dyskutowalysmy juz wiele razy i to tak jak z religia, dopóki niekt nikomu nic nie narzuca jest ok. mam przyjaciol wegetarian, gotuje dla nich wege i powiem, ze choc normalnie raczej kucharzenie dobrze mi wychodzi, to w wersji wege jest trudniej. Do tej pory nie opanowalam wege bulionu np. No a jakbym miala gotowac dla wegan to juz w ogole zalamka.
Tylko soi nie akceptuje. Zarciem interesuje sie pod wzgledem odzywczym i chemicznym od wielu lat i soja wg mnie jest szkodliwa, szczegolne dla mezczyzn. No ale nie sama soja wege zyje, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 11:34
moremi, Mega, Mala79, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Przede wszystkim- Simba
Samira, szkoda ze sobie poszlas
Dajcie juz spokoj wegetarianom, dosc maja nieuzasadnionej nagonki ogolnie. Sugeruje poczytac rzetelne artykuly a nie smieci z interii. A to czy ktos ma postawe roszczeniowa lub narzucajaca czy nie, nie zalezy akurat od tego co zre na codzien tylko od osobowosci i innych. Tez mnie rozni ludzie bmbarduja codziennie podtykajac pod nos padline i wyrazajac swoje zbulwersowanie. I co? Jakos musze z tym zyc.
Co do staran, pragne doprecyzowac bo widze ze tylko Reniek dostal "usprawiedliwienie", ze ja zrobilam wszystkie badania lacznie z hsg, chlop rowniez badnia nasienia 2 razy. W styczniu podejmuje decyzje czy podchodzimy do ivf czy nie - wtedy mamy wlasnie wizyte u gienka tutaj. Ale o tym tez juz pisalam.
Tak czy siak, milej soboty, i nie pozabijajcie siemalgos741, Mega, Simba, Lucky, moremi, BISCA, Sabina, Iwone, Mala79, iwcia77, kkisia, Parka, megan8, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Szkoda że mnie ominął ciekawy temat ale byłam tak padnieta.
Samirka odeszła? Czemu?
Simba<3
Jeśli chodzi o mięso to ja z tych miesozernych.
W listopadzie znów zaczynam symulacje i monitoringi,a jjeśli cchodzi o igf to na razie mnię nie stac niestety. Mega możemy sobie podać rękę. Na refundację już się nie zalapuję.
Sorry za pisownię ale piszę z komórki.Mega, Bursztyn, Sabina, Iwone, Mala79, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mnie tez bardzo denerwują ludzie którzy w jakiejkolwiek dziedzinie próbują narzucać swoje zdanie innym, mnie nie przeszkadza czy ktos je mięso czy nie, wierzy czy nie, moge podyskutować jezeli mamy odmienne zdanie, ale zrywanie kontaktu bo nie uważasz tak jak ja to dla mnie zachowanie dziecinne
moremi, peppapig, Sabina, Iwone, Mala79, iwcia77, kkisia, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dostalam jakiegos uczulenia, mam cala szyje w czerwonych kropkach, rano tego nie miałam na pewno bo sie malowalam przed wyjściem do pracy... Super jeszcze tego mi brakuje...
-
iwcia77 wrote:samira!!!!!?????????? nastepna wyszla z forum???? ktos wie dlaczego???
polar, martadidinio, samira....co sie dzieje???
I czemu to sie odbywa tak nagle, czegos nie rozumiem?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
u mnie pasta Bologne ze świezymi ziołami
słońce wali okrutnie po oknach i widać cały kurz, musze sie wziążć do sprzatania, mały wszamał dynie z ziemniaczkiem, zdecydowałam sie na ten blender co caffe link wkleiła, bede Tupeczkowi gotowaćMega, BISCA, Sabina, iwcia77, kkisia, peppapig, caffe, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Witam w sobotni poranek ( o kurde, za godzine poludnie ...!)
Simba
Bozia, dorzucam komplement, wygladasz super !
Iwcia, jak badania ?
Mysza ?
Jezeli chodzi o plan, to ja musze jakis miec. Nie moglabym tak po prostu czekac. Za bardzo pragne tej ciazy. Zgadzam sie z Ewa i Moremi. Czekam na pierwsza wizyte w klinice IVF. Watpie, ze uda sie naturalnie bo mam tylko jeden jajowod, 36 lat i chce dwoje dzieci. To nie jest zadna ocena ani osad. Dla mnie plan musi byc, zwlaszcza jak przylazi @. Dzieki temu sie nie zalamuje i biore na klate, bo wiem, ze to jest kwestia czasu.
Ale z calego serca zycze zeby wszystkim sie udalo i to jak najszybciej
Udanej soboty, ja ide pod prysznic bo siedziec jeszcze w pizamie ...
BISCA lubi tę wiadomość
-
ja chciałam tylko zakończyć swoją wczorajszą wypowiedź - że Broń Boże nie wymieniłam imiennie Reni i Bursztyna jako niestarających się wystarczająco - podałam tylko przykład - że ludzie mają różne wątpliwości i przemyślenia i że to wszystko jest w porządku.....
Mega, BISCA, moremi, iwcia77, kkisia, Parka, Reni lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie - może któraś ma wzór w wordzie albo link do strony - potrzebuję zrobić 160 szt, chorągiewek na Wszystkich Świętych. Młody się zapisał do harcerstwa i ochoczo się zgłosił do roboty. On ma przynieść wydruki pocięte, a kolega patyczki - taki sprawiedliwy podział..
Nie pamiętam - czy one są dwustronnie zadrukowane? -
EwaT wrote:u mnie pasta Bologne ze świezymi ziołami
słońce wali okrutnie po oknach i widać cały kurz, musze sie wziążć do sprzatania, mały wszamał dynie z ziemniaczkiem, zdecydowałam sie na ten blender co caffe link wkleiła, bede Tupeczkowi gotowaćiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie - może któraś ma wzór w wordzie albo link do strony - potrzebuję zrobić 160 szt, chorągiewek na Wszystkich Świętych. Młody się zapisał do harcerstwa i ochoczo się zgłosił do roboty. On ma przynieść wydruki pocięte, a kolega patyczki - taki sprawiedliwy podział..
Nie pamiętam - czy one są dwustronnie zadrukowane? -
EwaT wrote:mam pytanie: jak na wykresie zaznacza sie seks oralny?
Iwone, iwcia77, BISCA, kkisia, Sabina, Simba, Mega, Parka, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:zaznaczyłam jako inseminacje lol
i tak bede zaznaczać
a coWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 13:28
iwcia77, EwaT, kkisia, Mega, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!