35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Dostalam jakiegos uczulenia, mam cala szyje w czerwonych kropkach, rano tego nie miałam na pewno bo sie malowalam przed wyjściem do pracy... Super jeszcze tego mi brakuje...
iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Bisca- badanie glukozy przelozone na poniedzialek
dzien dobry- sobota zapowiada sie slonecznie:)
jak juz pisalam - wczoraj odbylo sie wielkie otwarcie " parasola w dupie" ( ja sie spoznilam 30 min) i podchodzi do mnie starszy facet i sie pyta " co nosze w brzuchu" ja na to ze " chlopczyk" a on mi kladzie reke na brzuchu, bez pytania - ja piana na twarzy, agresor sie wlacza- a on mowi " niech Bog go poblogoslawi" a potem patrze, ze ma Ewangelie pod pacha , bo koloratki to nie mial i okazalo sie ze ksiadz ...poswiecil nam nowe biuro...czy wy ciezarowki tez sie zapieniacie jak obce facety wam sie tak spoufalaja i tykaja waszego brzucha??? kobiety mi tak nie przeszkadzaja , ale dziady to juz dla mnie inwazja mojego terytorium...hm - mam zryta beretke???
moremi, Sabina, peppapig, Mala79, Mega, Parka, paszczakin, malgos741, Dorka1979, Iwone, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:własnie
musze jakos kontrolować wymiane nasienia
grunt to dyscyplinaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:06
Simba, EwaT, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyIwcia dla mnie to naruszanie mojej przestrzeni osobistej, nie ważne czy baba czy chłop i tak wkurwia. Choć on chciał dobrze, jak nie zboczuch to bym wybaczyla
Moremi obrazilas się? znowu masz zablokowany wykres. A może ja tak naciskam, a Ty chcesz trochę prywatności?
Witam
Mam sobotę z gatunku-nie mogę się wyrobićWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:12
peppapig, Mala79, Mega, moremi, iwcia77, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Moremi obrazilas się? znowu masz zablokowany wykres. A może ja tak naciskam, a Ty chcesz trochę prywatności?
Parka, iwcia77, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
EwaT wrote:u mnie pasta Bologne ze świezymi ziołami
słońce wali okrutnie po oknach i widać cały kurz, musze sie wziążć do sprzatania, mały wszamał dynie z ziemniaczkiem, zdecydowałam sie na ten blender co caffe link wkleiła, bede Tupeczkowi gotować
Przyznam szczerze, że dynia nie gości na moim stole.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny mam pytanie - może któraś ma wzór w wordzie albo link do strony - potrzebuję zrobić 160 szt, chorągiewek na Wszystkich Świętych. Młody się zapisał do harcerstwa i ochoczo się zgłosił do roboty. On ma przynieść wydruki pocięte, a kolega patyczki - taki sprawiedliwy podział..
Nie pamiętam - czy one są dwustronnie zadrukowane?
a jesli chodzi o to czy sa dwustronne to ja bym zrobila jedno bo inaczej zamiast 160szt bedziesz musiala podwoic wydruk no chyba ze masz opcje podwojnego zadrukowania w swoim urzadzeniuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 14:31
-
caffe wrote:Ewa, jak robiłaś to danie? Przyprawiałas czymś?
Przyznam szczerze, że dynia nie gości na moim stole.
gotujesz dynie w kawałkach i ziemniaki najlepiej na parze (wiecej dyni niz ziemniaka)niczym nie przyprawiałam, nie wiem czy mozna troche masełka dodac? podobno dynia sie lepiej przyswoi, musze poczytać....przecierasz i podajesz łyżeczkącaffe, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Jesli chcesz zrobilam na szybko w pracy cos moze Tobie akurat przypasuje dla Synka
a jesli chodzi o to czy sa dwustronne to ja bym zrobila jedno bo inaczej zamiast 160szt bedziesz musiala podwoic wydruk no chyba ze masz opcje podwojnego zadrukowania w swoim urzadzeniu
jeśli możesz to mi wyślij proszę.. [email protected] -
EwaT wrote:ja mam dynie z ogrodu, akurat teraz jest jej dużo, mały lubi , zauwazyłam że lubi bardzo neutralne/delikatne smaki, np śliwki z hippa albo jabłka nie lubi, soczku jablkowo winogron. tez nie z gerbera....
gotujesz dynie w kawałkach i ziemniaki najlepiej na parze (wiecej dyni niz ziemniaka)niczym nie przyprawiałam, nie wiem czy mozna troche masełka dodac? podobno dynia sie lepiej przyswoi, musze poczytać....przecierasz i podajesz łyżeczką
Ja też dostałam dynię z ogrodu i będę ją robiła, a potem zamrożę częściowo.
Mój z kolei zajada się bananem, a np. jabłko czy też kaszka z gruszką mu nie smakowały. I coś z winogronem też nie.
Dałam mu do picia domowy sok z malin, mocno rozcieńczony z wodą, ale też się krzywiłEwaT, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość