WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mój na szczęście mięsożerny ;)
    EEE trzeba brac takie artykuly miedzy paluszki..Zdarzaja sie super plodni wegetarianie i super nieplodni miesozercy..Mysle ,ze bardzo duzo roznych aspektow ma wpl na nasza plodnosc,,I wiele z nich nie ejst zaleznych od nas niestetty..

Mala79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mężczyźni-wegetarianie są mniej płodni

http://facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-mezczyzni-wegetarianie-sa-mniej-plodni,nId,1540007#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=23285&iwa_block=lifestyle
    No i wytlumaczone dlaczego - nadmiar obecnych w owocach i warzywach pestycydów, zastepowanie miesa-soja
    Ciekawy artykuł chociaz krotki

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak myslalam ,ze moze sie komus przydac..Cena naprawde konkurencyjna..Ja tez druknelam mojemu , jak wroci idzie gruntownie sie rpzebadac...

Hehe ja swojego to i na drugi koniec Polski wysle i on z reszta siebie sam tez wysle, jesli uslyszy, ze pomoze to przy staraniu :-)

a TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY ;)
    Dzien doberek :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mój na szczęście mięsożerny ;)
    Moj tez i to bez dwoch zdan hahahaha

Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE trzeba brac takie artykuly miedzy paluszki..Zdarzaja sie super plodni wegetarianie i super nieplodni miesozercy..Mysle ,ze bardzo duzo roznych aspektow ma wpl na nasza plodnosc,,I wiele z nich nie ejst zaleznych od nas niestetty..
    To prawda kolejny temat rzeka, ciekawą ksiazka jest w tym temacie "Dieta Płodności" publikacja oparta na wynikach

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
    Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.

EwaT, kkisia, Mala79, Bozia3, Mega, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
    Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.
    No to wspolczuje tej kolezance podejscia do wlasnej rodziny ....

EwaT, Iwone lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tym razem wyszła na dobre.
    dziecinada

Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No to wspolczuje tej kolezance podejscia do wlasnej rodziny ....
    szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
    Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach

Mega, Parka, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
    Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach
    Taka mala patologia sie tu nam w tym temacie zaczyna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ;)

Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
    Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
    Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila :)
    I wziela w krzyzowy ogien pytan o slub ;) bo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji :)

Mala79, EwaT, moremi, BISCA, Bliska 77, Mega, Parka, peppapig, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na chwile na dzial z ksiazkami musze zobaczyc co nowego przyslali bo mam potrzebe wchloniecia nowej ksiazeczki i tego zapachu swiezego druku hahahaha

kkisia, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien doberek ;)

Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
    Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
    Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila :)
    I wziela w krzyzowy ogien pytan o slub ;) bo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji :)
    z mięsem tez trzeba uważać z jakiego żródła jest bo potrafi być niezłym syfem

kkisia, moremi, Bliska 77, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie przesadzajmy. Ja się nie domagałam dań wega. Po prostu chodziłam tam, gdzie mogę takie dostać. Nigdy też nie zabraniałam jeść mięsa mężowi, rodzinie, znajomym. Mało tego - przygotowywałam posiłki mięsne. To jest każdego indywidualny wybór. O ile ja nikomu nie narzucałam swojego stylu jedzenia, to niestety spotkałam się z dużą nietolerancją otoczenia.

Nie powtarzaj idiotycznych haseł rodem z SE, bo nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:46

kapturnica, Bursztyn, Mega, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa wiem o tym dlatego tez kupujemy np pol swiniaka d sprawdzonych osob , sami dzieimy , mieloe tez sami robimy , zadko kupuje w sklepie chyba ze mi braknie

EwaT, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ewa wiem o tym dlatego tez kupujemy np pol swiniaka d sprawdzonych osob , sami dzieimy , mieloe tez sami robimy , zadko kupuje w sklepie chyba ze mi braknie
    My nie mamy takiej mozliwosci, natomiast ja zawsze do miesa mialam dlugie zeby i tak mi zostalo do dzis

kkisia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja zjem nie przepadam , ale chlopaki lubia :)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to niech kazdy zyje zgodnie ze swoimi pogladami i przekonaniami, najwazniejsze jest zdrowie i szczescie nawet takie malunie :)
    Milego dnia

moremi, Simba, Iwone, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.

Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety...

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.

Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety...
    Bo to zła kobieta była.
    Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka tylko dlatego, że miałaś taką koleżankę.

Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5165 5166 5167 5168 5169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ