35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:mój na szczęście mięsożerny
Mala79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mężczyźni-wegetarianie są mniej płodni
http://facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-mezczyzni-wegetarianie-sa-mniej-plodni,nId,1540007#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=23285&iwa_block=lifestyle
Ciekawy artykuł chociaz krotkiIwone lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Tak myslalam ,ze moze sie komus przydac..Cena naprawde konkurencyjna..Ja tez druknelam mojemu , jak wroci idzie gruntownie sie rpzebadac...
Hehe ja swojego to i na drugi koniec Polski wysle i on z reszta siebie sam tez wysle, jesli uslyszy, ze pomoze to przy staraniu
a TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:EEE trzeba brac takie artykuly miedzy paluszki..Zdarzaja sie super plodni wegetarianie i super nieplodni miesozercy..Mysle ,ze bardzo duzo roznych aspektow ma wpl na nasza plodnosc,,I wiele z nich nie ejst zaleznych od nas niestetty..
-
Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.EwaT, kkisia, Mala79, Bozia3, Mega, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.EwaT, Iwone lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:No to wspolczuje tej kolezance podejscia do wlasnej rodziny ....
Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawachMega, Parka, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach -
nick nieaktualnyDzien doberek
Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila
I wziela w krzyzowy ogien pytan o slubbo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji
Mala79, EwaT, moremi, BISCA, Bliska 77, Mega, Parka, peppapig, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Dzien doberek
Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila
I wziela w krzyzowy ogien pytan o slubbo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji
kkisia, moremi, Bliska 77, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach
Nie powtarzaj idiotycznych haseł rodem z SE, bo nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:46
kapturnica, Bursztyn, Mega, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ewa wiem o tym dlatego tez kupujemy np pol swiniaka d sprawdzonych osob , sami dzieimy , mieloe tez sami robimy , zadko kupuje w sklepie chyba ze mi braknie
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.
Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety... -
Iwone wrote:jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.
Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety...
Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka tylko dlatego, że miałaś taką koleżankę.Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!