X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mój na szczęście mięsożerny ;)
    EEE trzeba brac takie artykuly miedzy paluszki..Zdarzaja sie super plodni wegetarianie i super nieplodni miesozercy..Mysle ,ze bardzo duzo roznych aspektow ma wpl na nasza plodnosc,,I wiele z nich nie ejst zaleznych od nas niestetty..

Mala79 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mężczyźni-wegetarianie są mniej płodni

http://facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news-mezczyzni-wegetarianie-sa-mniej-plodni,nId,1540007#iwa_item=3&iwa_img=1&iwa_hash=23285&iwa_block=lifestyle
    No i wytlumaczone dlaczego - nadmiar obecnych w owocach i warzywach pestycydów, zastepowanie miesa-soja
    Ciekawy artykuł chociaz krotki

Iwone lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tak myslalam ,ze moze sie komus przydac..Cena naprawde konkurencyjna..Ja tez druknelam mojemu , jak wroci idzie gruntownie sie rpzebadac...

Hehe ja swojego to i na drugi koniec Polski wysle i on z reszta siebie sam tez wysle, jesli uslyszy, ze pomoze to przy staraniu :-)

a TAK WOGOLE TO DZIEN DOBRY ;)
    Dzien doberek :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    mój na szczęście mięsożerny ;)
    Moj tez i to bez dwoch zdan hahahaha

Mega, Iwone, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE trzeba brac takie artykuly miedzy paluszki..Zdarzaja sie super plodni wegetarianie i super nieplodni miesozercy..Mysle ,ze bardzo duzo roznych aspektow ma wpl na nasza plodnosc,,I wiele z nich nie ejst zaleznych od nas niestetty..
    To prawda kolejny temat rzeka, ciekawą ksiazka jest w tym temacie "Dieta Płodności" publikacja oparta na wynikach

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
    Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.

EwaT, kkisia, Mala79, Bozia3, Mega, Parka, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mam koleżankę-wegetariankę, która na siłę uszczęśliwia całą rodzinę, zmuszając wszystkich do zmiany diety.
    Śmiać mi się chce, bo wszyscy o tym wiedzą, że jej mąż i dzieci podjadają pokątnie u babci albo w barach, ale ona się uparła że w jej domu mięsa nie będzie.
    No to wspolczuje tej kolezance podejscia do wlasnej rodziny ....

EwaT, Iwone lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tym razem wyszła na dobre.
    dziecinada

Mega, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    No to wspolczuje tej kolezance podejscia do wlasnej rodziny ....
    szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
    Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach

Mega, Parka, Sabina, Mala79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    szkoda że nie działa to w dwie strony. Ci co jedzą wszystko,akceptują wegetarian, ale na odwrót już nie.
    Wegetarianie domagają się jarskich potraw w barach, ale w barach wegetariańskich nie ma mowy o mięsnych potrawach
    Taka mala patologia sie tu nam w tym temacie zaczyna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek ;)

Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
    Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
    Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila :)
    I wziela w krzyzowy ogien pytan o slub ;) bo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji :)

Mala79, EwaT, moremi, BISCA, Bliska 77, Mega, Parka, peppapig, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam na chwile na dzial z ksiazkami musze zobaczyc co nowego przyslali bo mam potrzebe wchloniecia nowej ksiazeczki i tego zapachu swiezego druku hahahaha

kkisia, Mega, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Dzien doberek ;)

Moj tez miesozerny , obiad bez miesa to nie obiad
    Moj wczoraj mial ochote sie napic a ze ze mnie kompan slaby stwierdzil ze pojedziemy do mojego taty
    Tata po oierwszej flaszce wymiekl a mama mi go dobila :)
    I wziela w krzyzowy ogien pytan o slub ;) bo caly czas gadal ze do konca tego roku a teraz ucichlo wiec czekam na rozwoj sytuacji :)
    z mięsem tez trzeba uważać z jakiego żródła jest bo potrafi być niezłym syfem

kkisia, moremi, Bliska 77, Parka, Iwone, iwcia77 lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Nie przesadzajmy. Ja się nie domagałam dań wega. Po prostu chodziłam tam, gdzie mogę takie dostać. Nigdy też nie zabraniałam jeść mięsa mężowi, rodzinie, znajomym. Mało tego - przygotowywałam posiłki mięsne. To jest każdego indywidualny wybór. O ile ja nikomu nie narzucałam swojego stylu jedzenia, to niestety spotkałam się z dużą nietolerancją otoczenia.

Nie powtarzaj idiotycznych haseł rodem z SE, bo nie mają one nic wspólnego z rzeczywistością.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 10:46

kapturnica, Bursztyn, Mega, Simba, Mala79 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa wiem o tym dlatego tez kupujemy np pol swiniaka d sprawdzonych osob , sami dzieimy , mieloe tez sami robimy , zadko kupuje w sklepie chyba ze mi braknie

EwaT, Mala79, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ewa wiem o tym dlatego tez kupujemy np pol swiniaka d sprawdzonych osob , sami dzieimy , mieloe tez sami robimy , zadko kupuje w sklepie chyba ze mi braknie
    My nie mamy takiej mozliwosci, natomiast ja zawsze do miesa mialam dlugie zeby i tak mi zostalo do dzis

kkisia lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja zjem nie przepadam , ale chlopaki lubia :)

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tym to niech kazdy zyje zgodnie ze swoimi pogladami i przekonaniami, najwazniejsze jest zdrowie i szczescie nawet takie malunie :)
    Milego dnia

moremi, Simba, Iwone, Mala79, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.

Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety...

• moremi Autorytet

Wysłany: 25 października 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    jeśli chodzi o bary to mi to wsio ryba, bo my rzadko kiedy w barach jadamy. W domu gotuję wszystko i nikomu nic nie narzucam. Pod każdym względem staram się być tolerancyjna, ale wkurzam mnie to, że ktoś za bardzo ingeruje w życie innych ludzi i tak jak moja koleżanka, dzieli znajomych na wegetarian i mięsożernych i z tymi ostatnimi pozrywała kontakty.

Kiedyś miałam z nią bardzo dobry kontakt, teraz niestety...
    Bo to zła kobieta była.
    Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka tylko dlatego, że miałaś taką koleżankę.

Mega, Iwone, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 5165 5166 5167 5168 5169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ