35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie chodzą do Bociana, tam tylko mój mąż nasienie badał. W sumie jest tutaj sporo specjalistów od leczenia niepłodności i niekoniecznie w tej klinice.
Lekarz wytłumaczył mi, że hormony były na tak niskim poziomie, że nie ma mowy o rozregulowaniu. Nie wiem czy pamietacie, ale pisałam też, że nie mam żadnych objawów. -
żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował
Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.
moremi, Mala79, Bliska 77, Sabina, paszczakin, Viola, macduska, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, BISCA, samira, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował
Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.
A horse trudges slowly into a pub and orders a drink.
“Evenin’” says the barman, “why the long face?” -
Bliska 77 wrote:wiem wiem, mój maż znów popuka się w głowę jak wróci do domu ale ja po prostu w ten sposób odpoczywam, poważnie
Aga, moze przyjedziesz poodpoczywac do mnie? ja Ci dziecka popilnuje!Bliska 77, kkisia, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nie znam angielskiego?
trudne hors i sowy w pabie dostali drinka i ordery?
bez sensu
EwaT wrote:A horse trudges slowly into a pub and orders a drink.
“Evenin’” says the barman, “why the long face?”Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:57
Bozia3, macduska, paszczakin, iwcia77, Simba, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
Dorka całe szczęście, że wszystko wyszło ok - lekarz pajac - albo lubi straszyć po prostu....skończony idiota...
a ja dziś byłam w pracy z Kajtkiem - bo u nas jest taki zwyczaj, że przyjeżdża sie do pracy z urodzonym dzieckiem. Upiekłam jeden tort, dokupiłam drugi - bo już bym się nie wyrobiła i reklamówkę ciasteczek od Buczka - fotelik pod pachę i dawaj do przodu...Mały spisał się dzielnie - chociaż w pewnym momencie wymiękł - jak w pokoju zrobiło się z 12 osób - same baby - każda do niego titititi. Ostatecznie kumpela z nim wyszła do osobnego pomieszczenia i tam go uspokoiła...jednak za dużo bodzców na raz chyba...
Ja zresztą po powrocie do domu wyrąbana - jak i on
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:16
Pusurek, Reni, EwaT, Sabina, macduska, Lucky, caffe, paszczakin, iwcia77, Viola, Bursztyn, kapturnica, kkisia, Iwone, Mega, Viv78, moremi, gosia7122, BISCA, samira, Niuta, Dorka1979, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:I ja się witam
Dorka całe szczęście, że wszystko wyszło ok - lekarz pajac - albo lubi straszyć po prostu....skończony idiota...
a ja dziś byłam w pracy z Kajtkiem - bo u nas jest taki zwyczaj, że przyjeżdża sie do pracy z urodzonym dzieckiem. Upiekłam jeden tort, dokupiłam drugi - bo już bym się nie wyrobiła i reklamówkę ciasteczek od Buczka - fotelik pod pachę i dawaj do przodu...Mały spisał się dzielnie - chociaż w pewnym momencie wymiękł - jak w pokoju zrobiło się z 12 osób - same baby - każda do niego titititi. Ostatecznie kumpela z nim wyszła do osobnego pomieszczenia i tam go uspokoiła...jednak za dużo bodzców na raz chyba...
Ja zresztą po powrocie do domu wyrąbana - jak i on
Fajna focia.iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi się wydaje, że dziecka też nie ma.. nawet się nie ruszaPusurek wrote:Bozia z makijazem! Nie wyglada na zmeczona, wiec pewnie ma nianke do Kajtka.
Fajna focia.Bozia3, iwcia77, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny