35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOt widzisz, pomyliłam. Ale byłam bliskomoremi wrote:Nie chodzą do Bociana, tam tylko mój mąż nasienie badał. W sumie jest tutaj sporo specjalistów od leczenia niepłodności i niekoniecznie w tej klinice.
Lekarz wytłumaczył mi, że hormony były na tak niskim poziomie, że nie ma mowy o rozregulowaniu. Nie wiem czy pamietacie, ale pisałam też, że nie mam żadnych objawów.
-
żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował

Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.
moremi, nick nieaktualny, Bliska 77, nick nieaktualny, paszczakin, Viola, nick nieaktualny, iwcia77, kapturnica, Simba, Mega, BISCA, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:żarcik.. troszkę go przerobiłam, żeby pasował

Rozmawiają ovufriendki:
- Jak leci?
- Super, tylko palce mnie strasznie bolą.
- A co się stało?
- Wczoraj na forum miałyśmy imprezę i całą
noc śpiewałyśmy.

A horse trudges slowly into a pub and orders a drink.
“Evenin’” says the barman, “why the long face?” -
Bliska 77 wrote:wiem wiem, mój maż znów popuka się w głowę jak wróci do domu ale ja po prostu w ten sposób odpoczywam, poważnie
Aga, moze przyjedziesz poodpoczywac do mnie? ja Ci dziecka popilnuje!
Bliska 77, nick nieaktualny, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nie znam angielskiego?
trudne hors i sowy w pabie dostali drinka i ordery?
bez sensu
EwaT wrote:A horse trudges slowly into a pub and orders a drink.
“Evenin’” says the barman, “why the long face?”Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:57
Bozia3, nick nieaktualny, paszczakin, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
I ja się witam

Dorka całe szczęście, że wszystko wyszło ok - lekarz pajac - albo lubi straszyć po prostu....skończony idiota...
a ja dziś byłam w pracy z Kajtkiem - bo u nas jest taki zwyczaj, że przyjeżdża sie do pracy z urodzonym dzieckiem. Upiekłam jeden tort, dokupiłam drugi - bo już bym się nie wyrobiła i reklamówkę ciasteczek od Buczka - fotelik pod pachę i dawaj do przodu...Mały spisał się dzielnie - chociaż w pewnym momencie wymiękł - jak w pokoju zrobiło się z 12 osób - same baby - każda do niego titititi
. Ostatecznie kumpela z nim wyszła do osobnego pomieszczenia i tam go uspokoiła...jednak za dużo bodzców na raz chyba...
Ja zresztą po powrocie do domu wyrąbana - jak i on
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 23:16
nick nieaktualny, Reni, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky, caffe, paszczakin, iwcia77, Viola, Bursztyn, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, Mega, Viv78, moremi, gosia7122, BISCA, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia z makijazem! Nie wyglada na zmeczona, wiec pewnie ma nianke do Kajtka.Bozia3 wrote:I ja się witam

Dorka całe szczęście, że wszystko wyszło ok - lekarz pajac - albo lubi straszyć po prostu....skończony idiota...
a ja dziś byłam w pracy z Kajtkiem - bo u nas jest taki zwyczaj, że przyjeżdża sie do pracy z urodzonym dzieckiem. Upiekłam jeden tort, dokupiłam drugi - bo już bym się nie wyrobiła i reklamówkę ciasteczek od Buczka - fotelik pod pachę i dawaj do przodu...Mały spisał się dzielnie - chociaż w pewnym momencie wymiękł - jak w pokoju zrobiło się z 12 osób - same baby - każda do niego titititi
. Ostatecznie kumpela z nim wyszła do osobnego pomieszczenia i tam go uspokoiła...jednak za dużo bodzców na raz chyba...
Ja zresztą po powrocie do domu wyrąbana - jak i on

Fajna focia.
iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi się wydaje, że dziecka też nie ma.. nawet się nie ruszaPusurek wrote:Bozia z makijazem! Nie wyglada na zmeczona, wiec pewnie ma nianke do Kajtka.

Fajna focia.
Bozia3, iwcia77, Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny