35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Dziecko nie pospało, bo wstało wcześniej i zeszło na dół. Włączyło sobie TV i po cichutku czekało aż mama wstanie

no to chociaz mama pospala.. nalezy Ci sie po tych wystawaniach pod przychodnia w srodku nocy..
Iwone, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Też tak sobie pomyślałam. Na szczęście to nie szkoła, nie muszę nawet usprawiedliwienia pisać.paszczakin wrote:no to chociaz mama pospala.. nalezy Ci sie po tych wystawaniach pod przychodnia w srodku nocy..
kkisia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mi tam też dobrze się spało to tobie się nie dziwie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:14
kkisia, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
U mnie słoneczko ale tylko 4 stopnie
iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
witam , dwa piżama w pralce po dzisiejszej nocy
na zewnatrz lepiej nie wychodzić, mały dał pospać do 9tej, leżał obok grzeczniutko i bawił sie paluszkami
malgos741, kkisia, Mega, moremi, Sabina, kapturnica, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, BISCA, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a co do ostatniego tamatu- wzrostu i w ogole wielkosci, to nastepna rzecz, ktora nie rozumiem jak mozna komentowac, a juz tymbardziej obcy- nosz kurde w skrzynce bede trzymac dziecie, zeby nie roslo? albo walkiem walkowac, zeby bylo wyzsze? przeciez to kompletnie nie zalezy ani od dziecia, ani od rodzicow- jak moje beda komentowac, to uslysza komentarz na swoj temat na bank tez

moja mama kiedys siedziala na pomoscie podczas gdy ja z bratem taplalismy sie w wodzie przy brzegu.. kolo niej kurpuletna pani komentowala, pokazujac na nas, ze jak mozna tak dzieci glodzic zeby byly takie chude..
niestety, przeszla mi ta chudosc gdzies pomiedzy dwudziestka a trzydziestka 
nawet jesli dziecko jest upasione (to jedyne, co rodzice moga "zrobic" dziecku), to nie widze powodu, zeby obce osoby to komentowaly..

Wiesz ja mam odwrotnie, bo mała jestem i moje dzieci małe. I nie cierpię matek, które jak przychodza do mnie z dziećmi kilkunastoletnimi( z racji mojej pracy...) i tylko tekst "o, zaraz panią przerośniesz". Nie wiem czy czuja się z tym lepiej, czy sobie robią dobrze, bo maja kompleksy?
Albo komentarz "schudła Pani!". Kurde, widział mnie tylko raz kilka lat temu i akurat wie czy schudłam, a ja trzymam wagę od 10 lat i wiecej.
Po prostu nie lubie komentarzy!!! Ech, sama nikomu wprost staram się nie mówic. Chyba, ze matka we wrzesniu przy temp ok 15 stopni założy dziecku rajstopy i spodnie, to już skomentuję.
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dokladnie, taka zmyla jest, ze czlowiek mysli, ze to jak ciazowe.. A to nie, po poludniu najlepiej, zeby zobaczyc kiedy jest ten wlasciwy skok.
Jak ja robilam moje rano, to kilka dni potrafilam miec gruba soczysta kreche
O, dzięki. Wczoraj robiłam ok 11-12.00 i wyszło mi gruba kontrola i cienka, czyli ujemny. Ale i tak się nie czuję na dni płodne. Cycki nic, śluz lepki.
Juz sie wkręcam, ze z racji wieku może nie mam jajeczkowania :-)Przecież nie wiem, bo tyle lat bralam tabletki, a pierwszą miesiaczkę mialam dość wcześnie, bo w wieku 11 czy 12 lat, o, juz nie pamiętam.
Cholera, starzeję się czy co, głupoty w głowie, a dopiero co odstawiłam tabletki miesiąc temu, ech
Mega, kkisia, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiały rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:00
Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek odblokuj wykresa, bo nie mam do Ciebie dostępu!moremi wrote:Bry.
Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i nic, a dzisiaj skok temperatury. Jest dopiero 8 d.c. czyli dupa blada.
Jaki duży skok? Mi często podnosi się tempka na dwa dni przed owulka
Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny