35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwone wrote:Dziecko nie pospało, bo wstało wcześniej i zeszło na dół. Włączyło sobie TV i po cichutku czekało aż mama wstanie
no to chociaz mama pospala.. nalezy Ci sie po tych wystawaniach pod przychodnia w srodku nocy..Iwone, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to chociaz mama pospala.. nalezy Ci sie po tych wystawaniach pod przychodnia w srodku nocy..
kkisia, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mi tam też dobrze się spało to tobie się nie dziwie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:14
kkisia, Iwone, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
U mnie słoneczko ale tylko 4 stopnie
iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam , dwa piżama w pralce po dzisiejszej nocy
na zewnatrz lepiej nie wychodzić, mały dał pospać do 9tej, leżał obok grzeczniutko i bawił sie paluszkamimalgos741, kkisia, Mega, moremi, Sabina, kapturnica, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, BISCA, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:a co do ostatniego tamatu- wzrostu i w ogole wielkosci, to nastepna rzecz, ktora nie rozumiem jak mozna komentowac, a juz tymbardziej obcy- nosz kurde w skrzynce bede trzymac dziecie, zeby nie roslo? albo walkiem walkowac, zeby bylo wyzsze? przeciez to kompletnie nie zalezy ani od dziecia, ani od rodzicow- jak moje beda komentowac, to uslysza komentarz na swoj temat na bank tez
moja mama kiedys siedziala na pomoscie podczas gdy ja z bratem taplalismy sie w wodzie przy brzegu.. kolo niej kurpuletna pani komentowala, pokazujac na nas, ze jak mozna tak dzieci glodzic zeby byly takie chude..niestety, przeszla mi ta chudosc gdzies pomiedzy dwudziestka a trzydziestka
nawet jesli dziecko jest upasione (to jedyne, co rodzice moga "zrobic" dziecku), to nie widze powodu, zeby obce osoby to komentowaly..
Wiesz ja mam odwrotnie, bo mała jestem i moje dzieci małe. I nie cierpię matek, które jak przychodza do mnie z dziećmi kilkunastoletnimi( z racji mojej pracy...) i tylko tekst "o, zaraz panią przerośniesz". Nie wiem czy czuja się z tym lepiej, czy sobie robią dobrze, bo maja kompleksy?
Albo komentarz "schudła Pani!". Kurde, widział mnie tylko raz kilka lat temu i akurat wie czy schudłam, a ja trzymam wagę od 10 lat i wiecej.
Po prostu nie lubie komentarzy!!! Ech, sama nikomu wprost staram się nie mówic. Chyba, ze matka we wrzesniu przy temp ok 15 stopni założy dziecku rajstopy i spodnie, to już skomentuję.Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dokladnie, taka zmyla jest, ze czlowiek mysli, ze to jak ciazowe.. A to nie, po poludniu najlepiej, zeby zobaczyc kiedy jest ten wlasciwy skok.
Jak ja robilam moje rano, to kilka dni potrafilam miec gruba soczysta kreche
O, dzięki. Wczoraj robiłam ok 11-12.00 i wyszło mi gruba kontrola i cienka, czyli ujemny. Ale i tak się nie czuję na dni płodne. Cycki nic, śluz lepki.
Juz sie wkręcam, ze z racji wieku może nie mam jajeczkowania :-)Przecież nie wiem, bo tyle lat bralam tabletki, a pierwszą miesiaczkę mialam dość wcześnie, bo w wieku 11 czy 12 lat, o, juz nie pamiętam.
Cholera, starzeję się czy co, głupoty w głowie, a dopiero co odstawiłam tabletki miesiąc temu, echMega, kkisia, Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiały rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 14:00
Bliska 77, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry.
Wczoraj zrobiłam test owulacyjny i nic, a dzisiaj skok temperatury. Jest dopiero 8 d.c. czyli dupa blada.
Jaki duży skok? Mi często podnosi się tempka na dwa dni przed owulkaMega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny