35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry,
Ominal mnie wczoraj temat-rzeka : religia. No, trudno
W zwiazku z tym, ze nadrabiac nie mam czasu, mozecie powiedziec czy Mysza sie odezwala ?
Milego piateniunieczkuBliska 77, Andziula29, kkisia, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Witam, zaraz wracam do wyrka
piatunio, co z tego jak jutro do pracy
ale za to niedziele mam wolna.. Miłego chłodnego
u nas już ciepłe kurtki i buciorki powyciagane.
Bliska 77, Andziula29, malgos741, kkisia, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Sabina,to masz wielką córkę, ale chyba po rodzicach taka, nie?
Aga, Twoja córa, w którymś momencie "odbije" jak nadejdzie jej czas. Po prostu niektóre dzieci tak mają.Mega, Sabina, caffe lubią tę wiadomość
-
Moja tez jest szczupła, nawet chuda.... A długa. Pediatra zawsze nam mówiła ze nie ma po kim być gruba, wazne ze zdrowa, wesoła, wyniki badań ma dobre, rozwija sie prawidłowo, taka jej uroda. Lepiej niech bedzie szczupła niż ma miec odwieczny problem z odchudzaniem, liczeniem kalorii...
Aga Agatka dała trochę pospać w nocy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 08:00
Bliska 77, Iwone, Sabina, kkisia, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Moja tez jest szczupła, nawet chuda.... A długa. Pediatra zawsze nam mówiła ze nie ma po kim być gruba, wazne ze zdrowa, wesoła, wyniki badań ma dobre, rozwija sie prawidłowo, taka jej uroda. Lepiej niech bedzie szczupła niż ma miec odwieczny problem z odchudzaniem, liczeniem kalorii...
Aga Agatka dała trochę pospać w nocy?
co do młodszej, cóz w nocy było różnie, jak to nocy ale chyba już się przestawiłamSabina lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry;-)
oj widze ze u co niektorych juz dosc zimno skoro skoro kurtki powyciagane?u nas jeszcze cieplutko z rana bardziej chlodno ale w ciagu dnia ok 30 jest spokojnie takze niema co narzekac;-) Czytam tak czasem o tych lekarzach " super specjalistach " to krew czlowieka zalewa niby sa po to zeby pomagac a noz sie w kieszeni otwiera jak czlowiek patrzy na ich poczynania ech....czasem brak slow
..... Milego weekendu wam zycze;-)kkisia, Mega, iwcia77, BISCA, Mala79, samira lubią tę wiadomość
Andziula29 -
nick nieaktualnyCzy tylko ja jestem taka niecierpliwa? Zalozylam sobie że w tym miesiącu będziemy się starac o dzidziusia a tu masz ci babo placek, jestem 5 dni przed owulacją a mnie dopadł jakiś wirus.
Krtan mi siadla i ledwo gadam, choc moj mąż się smieje ze w domu w koncu błoga cisza.
Biorę gripex i aspiryne , raczej odkladam na przyszly miesiac to co mialo byc juz teraz:-(
Michałek [*] 04.06.2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2015, 08:09
kkisia, iwcia77, BISCA, samira lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki.
Sabina, kkisia, Mega, Andziula29, Mala79 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017