35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Wszystko u niej w porzo?
Pozdrów ją ode mnie.malgos741, peppapig, moremi lubią tę wiadomość
-
acard może zaszkodzić..
i dziwię się, że na forum panuje moda na ten lek
moi rodzice maja ten lek od kardiologa więc dla mnie na logikę jest to nieodpowiedzialne łykanie sobie tego leku, bo pomaga.. akurat!
Elfik wrote:jak można nie dać wszystkich możliwych leków typu acard luteina, które nie zaszkodzą a mogą pomóc..
jestem tylko ciekawa jaka byłaby skutecznośc gdyby zajmowali się tym profesjonalisci... -
macduska wrote:a w temacie wzrostu to mając 180 cm często spotykam się z uwagami
" rety ale jesteś wielka"
i nikt nie uważa tego za nietakt,
natomiast nie słyszałam nigdy aby ktoś niskiej osobie powiedział , że jest malutkaMega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyHeloł kobiety a ja siedxze jak na szpilkach!(czytaj jak na jajkach!) w środę mam monitoring w 13 dc.Oczywiście nie mogę się doczekać,myślę czy jakie jajko wyhodowałam,czy pęknie,czy żołnierzyki dadzą rade.. Czy mój chłop nie nawali bo nie chce się bzykać, muszę go siłą brać.. Eh cała ja
Ale przynajmniej jest moc we mniesiła walki!
Miłego Wieczorka,czas brać co jest..malgos741, Mega, Iwone, kkisia, Simba, BISCA, moremi, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:u mnie zawsze jest usg przed iui jesli jest ok każą fackowi iść oddać towar a jak nie przesuwa się na kolejny miesiąc
co do leków.. po co dawać leki jeśli organizm sam sobie radzi?
po co pregnyl skoro pęcherzyk sam pęką? bez sensu ładować chemię
tak czy inaczej nadal uważam, że płacenie za iui to lekka przesada
p.s. dzbry
o a ja sie zastanawiałam czy nie robić po nowym rokumalgos741 lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:u mnie zawsze jest usg przed iui jesli jest ok każą fackowi iść oddać towar a jak nie przesuwa się na kolejny miesiąc
co do leków.. po co dawać leki jeśli organizm sam sobie radzi?
po co pregnyl skoro pęcherzyk sam pęką? bez sensu ładować chemię
tak czy inaczej nadal uważam, że płacenie za iui to lekka przesada
p.s. dzbry
No i to nie ejst chemia bo akurat pregnyl otrzymywany jest jako czyste hcg z moczu ciezarówekCzysta natura...
A co do acardu wplywa na rozrzedzenie krwi...
Nie sądze , że zażywanie jednego tabsa ma negatywny wpływ..Acard można kupic bez recepty i zalecany jest na serducho..Pytałam gina o acard..Powiedział mi kiedys ,że nie szkodzi a wspomaga również przepływy w macicy , tylko nie wolno go brac podczas krwawień...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:53
Mega, malgos741, Sabina, Bliska 77, Elfik, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Trzeba by sie wziąć za robotę, prasowanie i kolacja sie same nie zrobią
Sabina, Iwone, malgos741, Mega, macduska, kkisia, Simba, caffe, BISCA, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie!
My po wizycie rodziny Adamsów, przeżyliśmy... Ale było ciekaweWyobraźcie sobie, ziemniaki dochodzą i kalafior, kaczka uduszona we własnym sosie, talerze wystawione na stół, a tu pukanie do drzwi - ta dam! Goście już są! Jak ja rozumiem to powiedzenie goście w dom, cukier do szafy...
A my się tak spieszyliśmy, mówiłam, że i tak nie zdążymy bo oni przed 14 będąPrzecież nikt nie będzie jadł obiadu w porze śniadania
Znaczy u mnie w domu, bo wujostwo obiad spożywa przed 12
Dawno mi tak obiad nie smakowałPotem elegancko wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje i tam pozostaliśmy aż do opuszczenia mojego domu przez to towarzystwo. Następna taka niezapowiedziana wizyta pewnie wiosną...
Iwone, malgos741, kapturnica, Mega, macduska, kkisia, caffe, Bliska 77, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nadal w to wierzysz, że siedzą w laboratoriach tysiące ciężarnych i szczają do probówek, żeby wyprosukować tysiące ampułek pregnylu????
kapturnica wrote:Renek pregnyl nie tylko powoduje pekniecie czyli pik lh ..HCG wpływa rowniez na prace cialka żóltego i endo....
No i to nie ejst chemia bo akurat pregnyl otrzymywany jest z hcg z moczu ciezarówekCzysta natura...
Mega, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
słuchaj wszystko jest dla ludzi
ale wiedząc jaka jest skuteczność w naszym wieku to nawet 5% to dla mnie wyrzaucona kasa.. a jeszcze jak czytam, że laski płacą a nie mają usg przed to kuźwa włos się jeżymacduska wrote:o a ja sie zastanawiałam czy nie robić po nowym rokuMega, macduska, moremi lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:To może się o pregnyl domagać?..
Skąd mam wiedzieć czy akurat peknie czy nie fak..peppapig, malgos741, macduska lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Nie denerwuj Agi...ona ma dziecko z tych niespiacych
Aga mój 6 latek jak przeczytał co Mega napisała to się strasznie oburzył i kazał sobie wytłumaczyć dlaczego Ciebie denerwuję
Niestety nauczył się czytać i czyta wszystko gdzie są literki. Muszę nasze forum przed nim ukrywać, bo mu się u nas podoba i chce założyć u nas konto i pisać do nas
malgos741, Mega, kkisia, macduska, caffe, Bliska 77, Elfik, BISCA, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość