35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa, to jest taki paradoks : lubimy piatki bo poprzedzaja weekend (=sobota + niedziela) a nie lubimy niedziel bo poprzedzaja poniedzialek. I sporo osob woli piatki od niedziel, mimo ze w pitek sie pracuje. Je nie naleze do tych osob hihi. Uwielbiam caly weekend co do ostatniej minutki
EwaT, malgos741, Mega, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
zapomnialam wam opowiedziec scene (plakalam ze smiechu)
zostawilam na chwile tableta z otwartym ovu. Moj M zamiast otworzyc nowa strone, pojechal po tej mojej. Kurka, mowie, zgubiles mi strone, teraz musze szukac. I szukam, a on mi zaglada przez ramie i nagle mowi : o to tu tu chyba bylas, poznaje ta wate cukrowa !!!
chodzilo o awatara MacduskiEwaT, macduska, caffe, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, Iwone, iwcia77, moremi, Bozia3, Dorka1979, Lucky, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:zapomnialam wam opowiedziec scene (plakalam ze smiechu)
zostawilam na chwile tableta z otwartym ovu. Moj M zamiast otworzyc nowa strone, pojechal po tej mojej. Kurka, mowie, zgubiles mi strone, teraz musze szukac. I szukam, a on mi zaglada przez ramie i nagle mowi : o to tu tu chyba bylas, poznaje ta wate cukrowa !!!
chodzilo o awatara Macduski
żegnam się ostatkiem sił,
zaraz umre ze smiechu!!!!!!!!!!!!caffe, kapturnica, malgos741, Sabina, Mega, kkisia, peppapig, Bliska 77, iwcia77, moremi, Bozia3, Lucky, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:żegnam się ostatkiem sił,
zaraz umre ze smiechu!!!!!!!!!!!!macduska, BISCA, kapturnica, kkisia, Mega, Sabina, Simba, Bliska 77, Iwone, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:masz rację,
FOCH !!!!
no qrwa, w życiu by mi się z watą cukrową nie skojarzył ten awatar hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 19:23
malgos741, macduska, Mega, Sabina, Iwone, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:masz rację,
FOCH !!!!
to ja za niego przepraszam. Bo on nie zrozumie. Ja z tego sie tak smialam ze mi lzy lecialy,a on biedny z niezsczesliwa mina : i co w tym simesznego ?
To bylo takie slodkie (nie gra slow) ze nie wyprowadzilam go z bledu. Zyje dalej w blogiej nieswiadomosci, nie wiedzac, ze wata cukrowa to wkurwiona macica
malgos741, macduska, caffe, kkisia, Mega, Sabina, Simba, Bliska 77, Iwone, moremi, iwcia77, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
-
dobre z tą watą cukrową
caffe, Mega, Sabina, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak będziecie chciały obejrzeć film o in vitro to będzie 29 pażdz. o 13.oo lub 1 listopada o 17.00 na tlc.
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Małgoś to ty masz kontakt z mandragora? Dobrze pamiętam?
iwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyLucky i KKisia powodzenia na nowej drodze staran
Aniu siły i pogody ducha - odpoczywaj po cudownych wrażeniach ze szpitala- karm jak chcesz w końcu najlepszy pokarm to ten podawany z miłością przez szczęśliwa mamę.
malgos741, Sabina, Simba, Bliska 77, kkisia, Mega, moremi, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Wszystko u niej w porzo?
Pozdrów ją ode mnie.jak mnie upoważni do dalszych inf to wam napiszę
Megan ciebie też pozdrawia.macduska, Sabina, Mega, peppapig, kkisia, BISCA, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnya w temacie wzrostu to mając 180 cm często spotykam się z uwagami
" rety ale jesteś wielka"
i nikt nie uważa tego za nietakt,
natomiast nie słyszałam nigdy aby ktoś niskiej osobie powiedział , że jest malutkaSabina, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie zawsze jest usg przed iui jesli jest ok każą fackowi iść oddać towar a jak nie przesuwa się na kolejny miesiąc
co do leków.. po co dawać leki jeśli organizm sam sobie radzi?
po co pregnyl skoro pęcherzyk sam pęką? bez sensu ładować chemię
tak czy inaczej nadal uważam, że płacenie za iui to lekka przesada
p.s. dzbryElfik wrote:
nie rozumiem, jak można nie dawać pregnylu na pękniecie, skoro to grosze kosztuje, jak mozna nie robić usg przed zabiegiem, żeby zobaczyć czy jest sens..
jak można nie dać wszystkich możliwych leków typu acard luteina, które nie zaszkodzą a mogą pomóc..
Sabina, macduska, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
Iwcia, podczas ciazy tez sie zdarzalo ze ktos dotknal mi brzuch, mimentalnie mi cisnienie podskakiwalo bo ja tego nie znosze, w ogole cenie sobie moja prywatnosc i nie lubie jak ktos przekracza moja "przestrzen osobista" a w ciazy to juz kompletnie, takze rozumiem Twoje wkurzenie doskonale
Sabina, Mega, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość