35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:A widzisz, a ja wykorzystałam, że przyjechało matolstwo i sobie już poprasowałam
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:nadal w to wierzysz, że siedzą w laboratoriach tysiące ciężarnych i szczają do probówek, żeby wyprosukować tysiące ampułek pregnylu????
Ovitrella znow ejst rekombinowane hcg z jajnika chomika....Ale pregnyl to czyste hcg..malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewa dla mnie bomba, widzę fryz nadal jak się patrzy
A coś tak syna złościła? Się chłopak nie mógł od Ciebie odgonić
ja ucinałam drzemke w innym pokojuMega, Iwone, macduska, Sabina, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kurwa.. czemu Ci jebani lekarze nie dają tego pregnylu tylko jakiś zjebany duphaston, żeby wspomóc pracę ciałka żółtego
wkurzyłam się ..teraz się poważnie wkurzyłamMega, malgos741, Sabina, caffe, moremi, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A co do insemki..Gdyby byla za free na nfz tak jak maszReni tezbym zrobila..Ale placic bym tez nie bulila...
Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A co do insemki..Gdyby byla za free na nfz tak jak maszReni tezbym zrobila..Ale placic bym tez nie bulila...
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Reni wrote:kurwa.. czemu Ci jebani lekarze nie dają tego pregnylu tylko jakiś zjebany duphaston, żeby wspomóc pracę ciałka żółtego
wkurzyłam się ..teraz się poważnie wkurzyłam
Ojjj no to trza im powiedziec...Wiszz pregnyl dziala na zasadzie jakbys juz w ciazy byla wtedy cialk zolte pracuje na zwiekszonych obrotach , co skutkuje lepszym progesteronem i endometrium...
A czemu nie daja>???Bo tzra sie upomniec..Myslisz ,ze moj dal sam??Kazalam gienkowi na nfz se wypisac..Opropcz pregnylu tez sie stosuje dodatkowo progesteron...
Gopwniana sprawa jest tez z ovitka u mnie kosztuje az 140zl znow na pomorzuy kupi ja za 70 czym to kurwa idzie??Przeciez ja nie mam tu podwojnej mocy ovitrelle a łatwiej ja podac bo jest w gotowym penie..Pregnyl trzeba wymieszac fiolke plynu z proszkiem jedna igla i inna podac ..Ale tez podskornie juz mozna..Kiedys pregnyl tylko domiesniowo i ciezko bylo samemu zrobic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:13
Sabina, Elfik, moremi lubią tę wiadomość
-
Na jakimś forum czytałam ze mozna zadzwonić do NFZ i spytać które szpitale robią inseminacje na NFZ w danym miescie, regionie. Mozna by to sprawdzic....
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:U mnie gin nie robi problemow..Tym bardziejze jeden koszt grosze bo 10zeta.....Ja biore pdowojne dawki czyli 10tys...
o kurcze to czemu mi pisze to Ovitrelle za 7 dych???
Reni wrote:słuchaj wszystko jest dla ludzi
ale wiedząc jaka jest skuteczność w naszym wieku to nawet 5% to dla mnie wyrzaucona kasa.. a jeszcze jak czytam, że laski płacą a nie mają usg przed to kuźwa włos się jeży
mój gin usg raczej robi,
mam 2 cykle do namysłu
Sabina lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Na jakimś forum czytałam ze mozna zadzwonić do NFZ i spytać które szpitale robią inseminacje na NFZ w danym miescie, regionie. Mozna by to sprawdzic....
Mega lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witajcie!
My po wizycie rodziny Adamsów, przeżyliśmy... Ale było ciekaweWyobraźcie sobie, ziemniaki dochodzą i kalafior, kaczka uduszona we własnym sosie, talerze wystawione na stół, a tu pukanie do drzwi - ta dam! Goście już są! Jak ja rozumiem to powiedzenie goście w dom, cukier do szafy...
A my się tak spieszyliśmy, mówiłam, że i tak nie zdążymy bo oni przed 14 będąPrzecież nikt nie będzie jadł obiadu w porze śniadania
Znaczy u mnie w domu, bo wujostwo obiad spożywa przed 12
Dawno mi tak obiad nie smakowałPotem elegancko wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje i tam pozostaliśmy aż do opuszczenia mojego domu przez to towarzystwo. Następna taka niezapowiedziana wizyta pewnie wiosną...
Sabina lubi tę wiadomość