X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A widzisz, a ja wykorzystałam, że przyjechało matolstwo i sobie już poprasowałam ;)
    Nie miałam takiej motywacji ;)

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa dla mnie bomba, widzę fryz nadal jak się patrzy ;) A coś tak syna złościła? Się chłopak nie mógł od Ciebie odgonić ;)

Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nadal w to wierzysz, że siedzą w laboratoriach tysiące ciężarnych i szczają do probówek, żeby wyprosukować tysiące ampułek pregnylu????
    Przeczytaj sklad..Mma go w domu to czyste hcg..Nie wiem czemu mieliby pisac cos innego niz jest..Tym bardziej ,ze to lek na recepte???
    Ovitrella znow ejst rekombinowane hcg z jajnika chomika....Ale pregnyl to czyste hcg..

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do insemki..Gdyby byla za free na nfz tak jak maszReni tezbym zrobila..Ale placic bym tez nie bulila...

Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tupek z czkawką
    http://bit.ly/peredziabko
    Ewa ale z Ciebie matka, odezwij się do Tomaszka i daj mu herbatki żeby nie męczył się z czkawką :D

EwaT, Mega, malgos741, Sabina, caffe lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ewa dla mnie bomba, widzę fryz nadal jak się patrzy ;) A coś tak syna złościła? Się chłopak nie mógł od Ciebie odgonić ;)
    to jest mąż
    ja ucinałam drzemke w innym pokoju

Mega, Iwone, macduska, Sabina, caffe, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Tupek z czkawką
    http://bit.ly/peredziabko
    Słodkości, ale urósł :)

EwaT, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa slodziak kochany , taki do zacalowania <3

Mega, EwaT, Iwone, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa.. czemu Ci jebani lekarze nie dają tego pregnylu tylko jakiś zjebany duphaston, żeby wspomóc pracę ciałka żółtego
    wkurzyłam się ..teraz się poważnie wkurzyłam

Mega, malgos741, Sabina, caffe, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A co do insemki..Gdyby byla za free na nfz tak jak maszReni tezbym zrobila..Ale placic bym tez nie bulila...
    Dokładnie

Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a idę się odmóżdżyć na master szefa!

Mega, Sabina, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jest mąż
    ja ucinałam drzemke w innym pokoju
    fajny chłopczyk :)
    i tata pozwolił synkowi męczyć się z czkawką?

EwaT, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ja takiej możliwości nie mam

Mega lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kurwa.. czemu Ci jebani lekarze nie dają tego pregnylu tylko jakiś zjebany duphaston, żeby wspomóc pracę ciałka żółtego
    wkurzyłam się ..teraz się poważnie wkurzyłam

Ojjj no to trza im powiedziec...Wiszz pregnyl dziala na zasadzie jakbys juz w ciazy byla wtedy cialk zolte pracuje na zwiekszonych obrotach , co skutkuje lepszym progesteronem i endometrium...
    A czemu nie daja>???Bo tzra sie upomniec..Myslisz ,ze moj dal sam??Kazalam gienkowi na nfz se wypisac..Opropcz pregnylu tez sie stosuje dodatkowo progesteron...
    Gopwniana sprawa jest tez z ovitka u mnie kosztuje az 140zl znow na pomorzuy kupi ja za 70 czym to kurwa idzie??Przeciez ja nie mam tu podwojnej mocy ovitrelle a łatwiej ja podac bo jest w gotowym penie..Pregnyl trzeba wymieszac fiolke plynu z proszkiem jedna igla i inna podac ..Ale tez podskornie juz mozna..Kiedys pregnyl tylko domiesniowo i ciezko bylo samemu zrobic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:13

Sabina, Elfik, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja takiej możliwości nie mam
    Nie tylko ty..Ja tez nie mam mozliwosci :(

macduska, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na jakimś forum czytałam ze mozna zadzwonić do NFZ i spytać które szpitale robią inseminacje na NFZ w danym miescie, regionie. Mozna by to sprawdzic....

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a idę się odmóżdżyć na master szefa!
    Ja bede oglądać watahe

Dorka1979 lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    U mnie gin nie robi problemow..Tym bardziejze jeden koszt grosze bo 10zeta.....Ja biore pdowojne dawki czyli 10tys...

o kurcze to czemu mi pisze to Ovitrelle za 7 dych???
    Reni wrote:
    słuchaj wszystko jest dla ludzi
    ale wiedząc jaka jest skuteczność w naszym wieku to nawet 5% to dla mnie wyrzaucona kasa.. a jeszcze jak czytam, że laski płacą a nie mają usg przed to kuźwa włos się jeży

mój gin usg raczej robi,
    mam 2 cykle do namysłu

Sabina lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Na jakimś forum czytałam ze mozna zadzwonić do NFZ i spytać które szpitale robią inseminacje na NFZ w danym miescie, regionie. Mozna by to sprawdzic....
    Sa oczywiscie listy takich szpitali No ja mam najblizej do takiego 100km 8)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witajcie!
    My po wizycie rodziny Adamsów, przeżyliśmy... Ale było ciekawe :) Wyobraźcie sobie, ziemniaki dochodzą i kalafior, kaczka uduszona we własnym sosie, talerze wystawione na stół, a tu pukanie do drzwi - ta dam! Goście już są! Jak ja rozumiem to powiedzenie goście w dom, cukier do szafy... ;)
    A my się tak spieszyliśmy, mówiłam, że i tak nie zdążymy bo oni przed 14 będą ;) Przecież nikt nie będzie jadł obiadu w porze śniadania ;) Znaczy u mnie w domu, bo wujostwo obiad spożywa przed 12 ;)
    Dawno mi tak obiad nie smakował :( Potem elegancko wycofaliśmy się na z góry upatrzone pozycje i tam pozostaliśmy aż do opuszczenia mojego domu przez to towarzystwo. Następna taka niezapowiedziana wizyta pewnie wiosną...
    Najwazniejsze ze juz jestescie po, czyli teraz luz do wiosnh i tego sie trzymajmy :)

Sabina lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 5183 5184 5185 5186 5187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ