35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba też mam luteinę, dupka i clo, bromka też ileś tam mam. A z pregnylem nie żartowałam
W gratisie dorzucę strzykawkę do przeprowadzenia samodzielne inseminacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 20:37
Mega, Bliska 77, kkisia, iwcia77, moremi, macduska, Simba lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Wczoraj porzadki robilam, mam CLO, luteine 100, 50 takze jakby cos....01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bliska 77 wrote:Wiesz co, napisz do mnie na priv, odpisze Ci ile czego mam dokladnie i najwazniejsze, jesli ma zadzialac to zadne sprzedac-kupic tylko wyslac i ciazowym wiruskiem
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja chyba też mam luteinę, dupka i clo, bromka też ileś tam mam. A z pregnylem nie żartowałam
W gratisie dorzucę strzykawkę do przeprowadzenia samodzielne inseminacji -
caffe wrote:Ja chyba też mam luteinę, dupka i clo, bromka też ileś tam mam. A z pregnylem nie żartowałam
W gratisie dorzucę strzykawkę do przeprowadzenia samodzielne inseminacjicaffe, moremi lubią tę wiadomość
-
W gratisie dorzucę strzykawkę do przeprowadzenia samodzielne inseminacjicaffe lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
W gratisie dorzucę strzykawkę do przeprowadzenia samodzielne inseminacji -
Witam dziewczyny,mala usypia przy cycku to staram sie troche nadrobic ale ciezko pisac z telefonu.Pozdrawiam Wszystkie starajace i zaciazone.
malgos741, Mega, Bliska 77, caffe, Sabina, moremi, BISCA, macduska, Iwone, peppapig, Simba, ania.g, Parka lubią tę wiadomość
-
Kapta, Mega, nie ma problemu, tylko teraz z komunikowaniem sie z Wami mam maly problem bo lapik padl (maz usiadzie do niego jak z dziewczynami sie obrobimy) a obecnie w tel pisze a wiecie jak to z nimi jest
kapturnica, Mega, malgos741, gosia7122, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:No wlasnie ten telefon
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
gosia7122 wrote:Witam dziewczyny,mala usypia przy cycku to staram sie troche nadrobic ale ciezko pisac z telefonu.Pozdrawiam Wszystkie starajace i zaciazone.
gosia7122 lubi tę wiadomość