X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, zaliczylam generalna renowacje, pousuwalam masakralnie zarastajace mnie wlosy (nikt mnie nie uprzedzil, ze w ciazy czlowiek staje sie chewbaccą), zapakowalam Adasia w spodzienie od cioci Iwci, zaraz walne sobie mejkup odrobine lzejszy od tych haloweenowych i za godzine ruszam POCIAGIEM do MIASTA ;)

na koncert jedziemy, ciekawe jak dlugo wytrzymam.. ogolnie ostatnio najlepiej wychodzi mi lezenie na sofie, wiec bedzie to dziwna odmiana..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:08

Mega, Simba, Pusurek, kkisia, kapturnica, Lucky, iwcia77, EwaT, malgos741, macduska, Sabina, caffe, moremi, Dorka1979, Parka, ania.g lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczaku to udanej zabawy i miłego wieczorka ;)

paszczakin, Lucky lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Czy Simba byla dzis widziana? Dostalam od niej wczoraj magnesik na lodowke. Simba pisala, ze takiego to jeszcze nie mam. Kuffa bo nie mam... Magnes jest wielkosci malej buteleczki od piwa i takiegoz ksztaltu :D Piwo belgijskie, ofkors. :D Gdyby moje magnesy wisialy na lodowce, musialabym kupic sobie lodowke side by side. A tak kupie sobie tylko kolejna tablice, zeby powiesic belgijski magnesik. ;)
    Simbo, dziekuje baaaaaaaaaardzo! Magnesik jest bekowy, doceniam poczucie humoru! :)
    Cieszę sie, ze Cie zaskoczyłam ;) mam nadzieje ze sie zorientowalas ze to jest rownież otwieracz do butelek ;)

Mega, Pusurek, BISCA, Elfik, kkisia, Lucky, iwcia77, malgos741, Sabina, moremi, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Cieszę sie, ze Cie zaskoczyłam ;) mam nadzieje ze sie zorientowalas ze to jest rownież otwieracz do butelek ;)
    Chlop sie skapnal, jako ten bardziej pijacy. ;) Ale bym sie bala nim otwierac, ze sie zniszczy!

Elfik, kapturnica, Lucky, iwcia77, malgos741, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik nie wiem jaki plan bedzie mial dla nas lekarz
    Zobaczymy , wizyta wspolna i pewnie wszystkie badania
    Ja nie mialam hsg bo w Prowicie kazali jeszce do konca roku probowac
    Licze na to ze w tym cyklu machne hsg bo dzis pierwszy dzien a i tak za wszystko bedze placic wiec taka moja nadzieja
    Chlop musi zbadac armie i sie zobaczy :)

Lucky, Mega, Elfik, iwcia77, EwaT, malgos741, peppapig, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Elfik nie wiem jaki plan bedzie mial dla nas lekarz
    Zobaczymy , wizyta wspolna i pewnie wszystkie badania
    Ja nie mialam hsg bo w Prowicie kazali jeszce do konca roku probowac
    Licze na to ze w tym cyklu machne hsg bo dzis pierwszy dzien a i tak za wszystko bedze placic wiec taka moja nadzieja
    Chlop musi zbadac armie i sie zobaczy :)
    Ja na histero z laparo poczekam na NFZ do stycznia

Lucky, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to śmiechowe względem wysokich i niskich hhyhyhy

279599j7qfxc8qpe.gif

Mega, iwcia77, Lucky, kkisia, Elfik, malgos741, macduska, Sabina, moremi, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorowa pora :) ciemno juz :( no bylo ziewanie do risotto :-O...nuda ...no i wymacali mnie znowu...:( kurwa, biedny Ivo :( faken. zamkne sie chyba w domu...do rozwiazania...bo jak nie to komus krzywde zrobie i pojde do wiezienia :-O

paszcza-- zazdroszcze ci tych jeansow...ale ty o tym wiesz ;D

elfik- twoj 1 mem- stracone dziewictwo- super !!! ( mnie nauczyla Kapcia z Reni :D )

Mega, Lucky, kkisia, Pusurek, Elfik, Iwone, malgos741, macduska, Sabina, Bliska 77, moremi, megan8, ania.g lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a to śmiechowe względem wysokich i niskich hhyhyhy

279599j7qfxc8qpe.gif
    Hehehe

Lucky, Elfik lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...niska to walizka ...a ja jestem mala :) ale za to bardzo sympatyczna ;D i do tego skromnisia ;D

Lucky, kapturnica, Mega, Elfik, Iwone, malgos741, Sabina, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ja na histero z laparo poczekam na NFZ do stycznia

Ja juz nie chce czekac :)

Mega, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Ja juz nie chce czekac :)
    Ja nie mam kasy na to niestety, prywatnie pare dobrych stówek kosztuje :( niestety

malgos741, Sabina, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega 500 zl to jeszcze nie majatek :) my tej kasy tez za duzo nie mamy , wlasnie kupilismy 2 samochody a starego jeszcze nie sprzedalismy , ale doszlismy do wniosku ze ruszymy te na budowe bo czas ucieka a tam wrazie w wezmie sie troche wiekszy kredyt albo dozbieramy

Mega, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Mega 500 zl to jeszcze nie majatek :) my tej kasy tez za duzo nie mamy , wlasnie kupilismy 2 samochody a starego jeszcze nie sprzedalismy , ale doszlismy do wniosku ze ruszymy te na budowe bo czas ucieka a tam wrazie w wezmie sie troche wiekszy kredyt albo dozbieramy
    Mnie moj gin powiedział ze około 800

Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    No i szacun!

Widzisz Małgoś, mozna? Można! tylko się trzeba nie opierniczać i wstać o 5 rano...;)
    ja ci bym chętnie pomogła, ale dzieli nas duuuuża odległość..
    liczę na zrozumienie...
    Elfik ja jeszcze będę w ten dzień pracowała więc 2-3 godziny przed imprą będę w domu. :-)

Mega, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja niecierpie niedziel

iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    o widzę, że masz dobry humor! ;-)

kapturnica, BISCA, caffe, Sabina, Mega, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Czemu?

Lucky lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 26 października 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Czemu?
    bo jest po nich poniedzialek

macduska, malgos741, Sabina, Mega, peppapig, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    bo jest po nich poniedzialek

http://www.iv.pl/images/27845920638232482921.jpg

EwaT, BISCA, Sabina, Mega, Bliska 77, Iwone, iwcia77, moremi, Lucky, ania.g lubią tę wiadomość

‹‹ 5180 5181 5182 5183 5184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ