35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no dobra, zaliczylam generalna renowacje, pousuwalam masakralnie zarastajace mnie wlosy (nikt mnie nie uprzedzil, ze w ciazy czlowiek staje sie chewbaccą), zapakowalam Adasia w spodzienie od cioci Iwci, zaraz walne sobie mejkup odrobine lzejszy od tych haloweenowych i za godzine ruszam POCIAGIEM do MIASTA
na koncert jedziemy, ciekawe jak dlugo wytrzymam.. ogolnie ostatnio najlepiej wychodzi mi lezenie na sofie, wiec bedzie to dziwna odmiana..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2014, 17:08
Mega, Simba, Pusurek, kkisia, kapturnica, Lucky, iwcia77, EwaT, malgos741, macduska, Sabina, caffe, moremi, Dorka1979, Parka, ania.g lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Czy Simba byla dzis widziana? Dostalam od niej wczoraj magnesik na lodowke. Simba pisala, ze takiego to jeszcze nie mam. Kuffa bo nie mam... Magnes jest wielkosci malej buteleczki od piwa i takiegoz ksztaltu
Piwo belgijskie, ofkors.
Gdyby moje magnesy wisialy na lodowce, musialabym kupic sobie lodowke side by side. A tak kupie sobie tylko kolejna tablice, zeby powiesic belgijski magnesik.
Simbo, dziekuje baaaaaaaaaardzo! Magnesik jest bekowy, doceniam poczucie humoru!mam nadzieje ze sie zorientowalas ze to jest rownież otwieracz do butelek
Mega, Pusurek, BISCA, Elfik, kkisia, Lucky, iwcia77, malgos741, Sabina, moremi, Bozia3, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Cieszę sie, ze Cie zaskoczyłam
mam nadzieje ze sie zorientowalas ze to jest rownież otwieracz do butelek
Ale bym sie bala nim otwierac, ze sie zniszczy!
Elfik, kapturnica, Lucky, iwcia77, malgos741, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik nie wiem jaki plan bedzie mial dla nas lekarz
Zobaczymy , wizyta wspolna i pewnie wszystkie badania
Ja nie mialam hsg bo w Prowicie kazali jeszce do konca roku probowac
Licze na to ze w tym cyklu machne hsg bo dzis pierwszy dzien a i tak za wszystko bedze placic wiec taka moja nadzieja
Chlop musi zbadac armie i sie zobaczy
Lucky, Mega, Elfik, iwcia77, EwaT, malgos741, peppapig, Sabina, moremi, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Elfik nie wiem jaki plan bedzie mial dla nas lekarz
Zobaczymy , wizyta wspolna i pewnie wszystkie badania
Ja nie mialam hsg bo w Prowicie kazali jeszce do konca roku probowac
Licze na to ze w tym cyklu machne hsg bo dzis pierwszy dzien a i tak za wszystko bedze placic wiec taka moja nadzieja
Chlop musi zbadac armie i sie zobaczyLucky, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
witam wieczorowa pora
ciemno juz
no bylo ziewanie do risotto
...nuda ...no i wymacali mnie znowu...
kurwa, biedny Ivo
faken. zamkne sie chyba w domu...do rozwiazania...bo jak nie to komus krzywde zrobie i pojde do wiezienia
paszcza-- zazdroszcze ci tych jeansow...ale ty o tym wiesz
elfik- twoj 1 mem- stracone dziewictwo- super !!! ( mnie nauczyla Kapcia z Reni)
Mega, Lucky, kkisia, Pusurek, Elfik, Iwone, malgos741, macduska, Sabina, Bliska 77, moremi, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Ja juz nie chce czekac
niestety
malgos741, Sabina, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega 500 zl to jeszcze nie majatek
my tej kasy tez za duzo nie mamy , wlasnie kupilismy 2 samochody a starego jeszcze nie sprzedalismy , ale doszlismy do wniosku ze ruszymy te na budowe bo czas ucieka a tam wrazie w wezmie sie troche wiekszy kredyt albo dozbieramy
Mega, moremi, Lucky lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Mega 500 zl to jeszcze nie majatek
my tej kasy tez za duzo nie mamy , wlasnie kupilismy 2 samochody a starego jeszcze nie sprzedalismy , ale doszlismy do wniosku ze ruszymy te na budowe bo czas ucieka a tam wrazie w wezmie sie troche wiekszy kredyt albo dozbieramy
Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No i szacun!
Widzisz Małgoś, mozna? Można! tylko się trzeba nie opierniczać i wstać o 5 rano...
ja ci bym chętnie pomogła, ale dzieli nas duuuuża odległość..
liczę na zrozumienie...Mega, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny