35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Parowar zdał test. Marchewa pyszna. Teraz będą mrożaki.
Kurna, obiad w 15 min i po sprawie, żeby tak dla pozostałych domowników się dało byłoby super.peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kobiety ale tu gwarno od rana,ja mam zapieprz w pracy,ale pieknie dzisiaj słonko daje
W ogóle roznosi mnie,nosi,( czytaj śluz płodny tworzy się rozciągliwy!)już się wieczora nie mogę doczekać..ania.g, malgos741, Iwone, Mega, macduska, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chwilowo z pracy na telefonie weszlam do was
Reni czemu nie podchodzisz?
Piękna pogoda, pobieranie zrobione, mąż przeżywał jak małe dziecko że mu reka po pobieraniu zdretwiala
No i jakieś ok 200 zł zaoszczędzone bo u zznajomej, umowy ppodpisane. Zaliczki wzięte.
Ładnie zaczęłam poniedzialekMega, ania.g, peppapig, macduska, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mega wrote:Caffe przypomnij mi jaki to masz parowar, tez muszę nad tym pomyslec
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no nie bądź wiśnia..chyba możesz po koleżeńsku odstąpić to młodsze, przecież się jeszcze nie przyzwyczaiłaś do niego
no dajReni, Mega, Bliska 77, malgos741, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
bo mój mąż pracuje poza Wwa i nie będzie go tu na miejsumalgos741 wrote:Ja chwilowo z pracy na telefonie weszlam do was
Reni czemu nie podchodzisz?
Piękna pogoda, pobieranie zrobione, mąż przeżywał jak małe dziecko że mu reka po pobieraniu zdretwiala
No i jakieś ok 200 zł zaoszczędzone bo u zznajomej, umowy ppodpisane. Zaliczki wzięte.
Ładnie zaczęłam poniedzialekMega lubi tę wiadomość
-
dlaczego ja myślałam, że Twój starszy ma ok 8 lat?? dziwne
20 lat to już stary koń co ja z nim będę robiła? przeciez go nie przewinęcaffe wrote:Starszego Ci mogę dać, ma prawie 20 latMega, caffe, Simba, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dlaczego ja myślałam, że Twój starszy ma ok 8 lat?? dziwne
20 lat to już stary koń co ja z nim będę robiła? przeciez go nie przewinę???
Reni, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Wyszorowalam frytkownice, zaraz bede robić frytki i pierś z kurczaka w przyprawach
Pusurek, Bliska 77, iwcia77, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Mega znowu nie czytasz postów!
najpierw pytasz się o parowar gdzie parę postów wcześniej Caffe podała linka
a teraz pytasz o 8latka gdzie ja wyraźnie prosiłam o Szymka!
pała!Mega wrote:A 8latka przewiniesz???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 14:36
Mega, macduska, malgos741, iwcia77, Mala79, BISCA lubią tę wiadomość
-
ej no weź.. i jeszcze sprawdzać czy nie ma stulejki!
ja się do tego nie nadaję!
caffe wrote:Na swój sposób możesz go przewinąćcaffe, Mega, macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurde, ja tu z wami pitu pitu i przeleciala mi kolo nosa zajebista aukcja - pociag z torami Brio.
Chyba jednak waz porzuce.
www.snip.plMega, EwaT, Simba, Bliska 77, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mega znowu nie czytasz postów!
najpierw pytasz się o parowar gdzie parę postów wcześniej Caffe podała linka
a teraz pytasz o 8latka gdzie ja wyraźnie prosiłam o Szymka!
pała!dlatego tak wyszło....
Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania - synek cudny
. Ja wyszłam na dwór bez werandowania w 9 dobie - i wychodze codziennie. Wczoraj na to zimnisko wróciliśmy z wózkiem około 21.00 do domu - bo byliśmy w gościach - i nic mu nie jest...niech się chłop hartuje....
caffe, ania.g, Pusurek, gosia7122, Mega, kapturnica, Bliska 77, Iwone, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
numer z watą cukrową super...
iwcia - jesteś prawdziwa gwiazda - szczupła niestety - co mnie niezmiernie smuci...
nie pamiętam do czego się miałam odnieść - wciąż brak mi czasu na pełne zaangażowanie tu....
aha - Tomcio Ewki czkający - rewelacja..ania.g, Mega, macduska, Simba, Bliska 77, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni musi sie jutro udac bo 2 razy plubilam posta
A ja dzis zaliczylam urzad pracy i nawet dostalam oferte , zobaczmy co z tego bedzie
A i wizyta ustalona na 5.11 na 11.30 i jednak gyncentrumMega, Reni, Bliska 77, malgos741, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:i w ogole szanowne konsylium!
czy mozliwe jest otrzymanie wynikow testu PAPPA dzien po pobraniu krwi? moja kupela z biura wytrzeszczyla oczy jak jej powiedzialam, ze u mnie 10-15 dni, do niej lekarz zadzwonil dzien po i powiedzial, ze jest ok.
Podejrzane?
10-15 dni to w ogole mi sie dlugo wydaje. Zadzwon i zapytaj czy majaMega, iwcia77 lubią tę wiadomość