35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:jeśli korzystasz z allegro - to po cholerę pilnujesz aukcji? Kto teraz się w to bawi, oprócz starych niekumatych babć??? Logujesz się w programie snip - płącisz złotówkę za udany strzał - (za nieudany nic) - i nie pilnujesz aukcji...
www.snip.plMega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Andżeju
Puk puk..
- Kto tam?
- Lotny patrol katechetyczny do walki z ateizmem!
- Nie wierzę!
- My właśnie w tej sprawie...Mega, macduska, paszczakin, Simba, kkisia, EwaT, caffe, iwcia77, Mala79, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
za późno
o co kaman?
Pusurek wrote:Ogladam z corka bekowy program Szkola na TVN o gimbusach, zawsze przy tym ciutke lejemy. Ale dzis, w odcinku gra nasza Bozia!I nic nie mowila! Kto zyw, niech TVN wlacza!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doczytałam Was moje drogie przekupki
100 lat dla Iwon ktore dzis obchodza imieniny , nawet jesli imieninuja zawsze ,kiedy tylko ich imie jest wymienione w kalendarzu hehehe
Nie pamietam , ktora z Was chyba Moremi ale nie jestem pewna , pisala o batonach twarogowych z biedry...Kupilam dzis i powiem Wam ,ze te z czekolada normalnie wymiataja..te wamniliowe juz takie se ale ten czoko mrrrasny....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:14
macduska, Bliska 77, Mega, Iwone, iwcia77, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bozia! Bozia grala matke ucznia!
Jutro powta o 11.25!
No oczywiscie z wygladu a nie charakteruPusurek, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:To jest wlasnie zajebistosc naszego prywatnego szpitala.
10-15 dni to w ogole mi sie dlugo wydaje. Zadzwon i zapytaj czy maja
zwonilam! powiedzieli, ze mam do lekarza dzwonic, nie dadza nic przez telefon..Simba, Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lece do domu- napisalam do kuzyna odpowiedz dotyczaca chrztu i strasznie mnie to wyczerpalo psychicznie..
paaaamacduska, Simba, Pusurek, malgos741, Mega, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:zwonilam! powiedzieli, ze mam do lekarza dzwonic, nie dadza nic przez telefon..
Tak mi wtedy wlasnie wydali w piatkowy wieczor..Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój dziec pierworodny ma wirusowe zapalenie oskrzeli i do tego jeszcze biegunkę i wymioty
znowu cała pościel do prania
ja wysiadamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 16:37
malgos741, Mega, Iwone, Mala79, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:mój dziec pierworodny ma wirusowe zapalenie oskrzeli i do tego jeszcze biegunkę i wymioty
znowu cała pościel do prania
ja wysiadam ;-/Iwone, macduska, Sabina lubią tę wiadomość