35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziwne ,ze tak znikła całkiem bez słowa..W końcuspędziła tu troche czasu...Mam nadzieje ,żedzidzia zdrowy się urodzil i po prostu mama zapomniala o calym świecie jak zobaczyła małego
malgos741, macduska, iwcia77, Sabina, Mega, Bliska 77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Mysza nie daje nikomu spokoju no by mogła się odezwać.
iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moje dzieciaki strzelily sobie selfie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/851bf6181572.jpgmalgos741, macduska, Iwone, iwcia77, kapturnica, kkisia, Niuta, Mala79, Simba, ania.g, caffe, peppapig, Bozia3, Sabina, paszczakin, Parka, megan8, Mega, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyz ja wam niusa zapodam:
http://www.bilgorajska.pl/aktualnosc,8819,0,0,0,Kierowca-PKS-z-nagroda-za-odebrany-porod.html
to niedaleko mnie a mój szwagier tam pracuje
i dzisiaj pępkowe pili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 19:47
iwcia77, kapturnica, kkisia, malgos741, peppapig, caffe, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No dziwne ,ze tak znikła całkiem bez słowa..W końcuspędziła tu troche czasu...Mam nadzieje ,żedzidzia zdrowy się urodzil i po prostu mama zapomniala o calym świecie jak zobaczyła małego
była z nami od 26 listopada 2013
napisała postów: 904
otrzymała 4759 polubień
Z nami wychodziła za mąż
z nami zachodziła w ciążę
z nami miała rodzić i co, nawet nie dała znać
Zaczynam się martwić czy z Wojtusiem wszystko w porządku i czy Myszą jest okPusurek, iwcia77, kkisia, malgos741, macduska, ania.g, peppapig, Bozia3, Sabina, Reni, megan8, gosia7122, Mega, Parka, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:holipa a ja cos Ivo od 17 nie czuje
mam sie martwic juz i panikowac ???
Iwone, kapturnica, iwcia77, malgos741, macduska, Sabina, Mega, Parka, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwone wrote:była z nami od 26 listopada 2013
napisała postów: 904
otrzymała 4759 polubień
Z nami wychodziła za mąż
z nami zachodziła w ciążę
z nami miała rodzić i co, nawet nie dała znać
Zaczynam się martwić czy z Wojtusiem wszystko w porządku i czy Myszą jest ok
Miejmy nadzieje, ze to tylko zakrecenie malym, a w najgorszym wypadku baby blues.
Na Porodowce nie wiem co wpisac, na porod raczej nie czeka, tylko urodzila. Usunac z oczekujacych?
Wpisze ja, ze urodzila i dam miesiac, na pojawienie sie.iwcia77, Iwone, kapturnica, macduska, Bozia3, Mega, Bliska 77, moremi lubią tę wiadomość
-
tak wogole to nastepna rodzaca niech zostawi nr tel do ktorejs forumowiczki, bo jak widac nie dowiemy sie niczego o Myszy i nikt nie ma z nia kontaktu...
no ja to chociaz mam kika adresow i telefonow wiec wiem gdzie szukac bede jak sytuacja sie powtorzy i po porodzie ktoras zaginie w akcji.Iwone, macduska, malgos741, ania.g, Sabina, Mega, Bliska 77, moremi, BISCA lubią tę wiadomość